Bowers & Wilkins CWM Cinema 7
Знятий з виробництва

Bowers & Wilkins CWM Cinema 7

  • ID товару: 2101

Новий товар

У CWM Cinema 7 входять чотири динаміки вищої якості та твітер. Створена для передачі серйозної потужності та високої якості звуку з передньої лівої, центральної або правої колонки. При цьому дуже проста в установці.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустичні системи B&W CWM Cinema 7, що вбудовуються, призначені для вбудовування в стіни кімнат і їх можна розміщувати горизонтально або вертикально. Таким чином, ці конки можуть працювати як стереопара, в центральному каналі домашнього кінотеатру або утворити закінчений фронтальний комплект AV-системи. B&W CWM Cinema 7 мають дуже тонку рамку, яка робить їх практично непомітними на поверхні стіни, та комплектуються захисною сіткою з магнітною фіксацією. Простий та надійний монтаж АС забезпечується завдяки запатентованим фіксаторам QuickDog.

B&W CWM Cinema 7 виготовлені з використанням висококласних комплектуючих та матеріалів, і за якістю звучання не поступаються серйозною Hi-Fi-акустикою. Колонки мають 2,5-смугову конфігурацію та оснащені фірмовими випромінювачами B&W, які чудово зарекомендували себе в корпусній акустиці цієї компанії. На передній панелі АС змонтовані два басовики і два середньочастотні динаміки, розташовані симетрично щодо центру твітера. НЧ-динаміки оснащені 100-мм дифузорами з паперу, а середньочастотники - діафрагмами такого ж діаметру, але виготовленими з кевлару. Усі динаміки змонтовані на антирезонансних рамах та обладнані потужними магнітними системами. ВЧ-випромінювач обладнаний 25-мм алюмінієвим куполом та навантажений на трубку – таке запатентоване конструктивне рішення отримало назву Nautilus на честь легендарних акустичних систем B&W, у яких було вперше застосовано. Динаміки підключені до розділювального фільтра, виконаного з добірних комплектуючих і з мінімальними фазочастотними спотвореннями.

Колонки B&W CWM Cinema 7 мають порівняно невелику монтажну глибину, що спрощує їх установку, і можуть бути доукомплектовані опціональною задньою кришкою. Наявність останньої дозволить захистити компоненти АС від механічних пошкоджень та попадання пилу, а також дозволить створити фіксований робочий об'єм для динаміків, тобто зробити звучання АС, що не залежить від конкретного розміщення.


Особливості вбудовуваної акустики B&W CWM Cinema 7

  • НЧ-динамік з дифузором з паперу, СЧ-динамік – з кевлару
  • ВЧ-динамік із навантаженням Nautilus
  • мала монажна глибина

Характеристики акустики B&W CWM Cinema 7

Особливості та призначення акустикивбудовується у стіни горизонтальне або вертикальне розміщення
Кількість динаміків5
Число смуг2,5
Тип корпусузакритий
Тип твітерадіаметр (1in), алюмінієвий купол, навантаження Nautilus
Діаметр та тип НЧ-випромінювача(4in), дифузор з паперу
Діаметр та тип НЧ/СЧ-випромінювача(4in), дифузор із синього кевлару
Діапазон частот34 Гц – 50000 Гц (- 6 дБ)
Імпеданс8 Ом
Чутливість85 дБ
Рекомендована потужність підсилювача25 – 150 Вт
Зовнішні розміри за сіткою (Ш х В)175 х 625 мм
Монтажний отвір (Ш х В)147 х 597 мм
Монтажна глибина92 мм
Захисний грильзнімний, магнітна фіксація
монтажний комплектPMK CWMC7
Задня кришкаBB LCR7

Напишіть відгук

Bowers & Wilkins CWM Cinema 7

У CWM Cinema 7 входять чотири динаміки вищої якості та твітер. Створена для передачі серйозної потужності та високої якості звуку з передньої лівої, центральної або правої колонки. При цьому дуже проста в установці.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ