Bowers & Wilkins CCM 682
Bowers & Wilkins CCM 682 Bowers & Wilkins CCM 682 Bowers & Wilkins CCM 682

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM682

  • ID товару: 2103

Новий товар

Встановлюється в стелі колонка з винятковими характеристиками, з конусом 8 дюймів з кевлару в низько-/середньочастотному динаміці, з литим жорстким шасі і алюмінієвим твітером з трубкою Nautilus.

Ціна вказана за пару

Більше деталей

31 185 грн.

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустична система B&W CCM 682 призначена для вбудовування в стелю приміщення, що озвучується. Колонки мають двосмугову конфігурацію та комплектуються низькочастотним динаміком з кевларовим дифузором діаметром 200 мм. Басовик оснащений звуковою котушкою діаметром 30 мм та магнітною системою 100 мм у поперечнику. Система має дуже високу ефективність, що дозволяє відтворювати глибокі, потужні та опрацьовані баси. Для того щоб дифузор низькочастотника був не надто помітний під захисною сіткою, він пофарбований у темно-синій колір. Низькочастотний динамік змонтований на литому шасі з добрими антирезонансними властивостями.

ВЧ-випромінювач у колонках B&W CCM 682 має дюймовий алюмінієвий купол і навантажений на трубку, що звужується (конструкція Nautilus), форма якої була оптимізована для концентричного розміщення випромінювачів. Трубка тут згорнута в спіраль, доповнену звуководом спеціальної оптимізованої методом комп'ютерного моделювання. Завдяки цьому позитивний вплив акустичного оформлення Nautilus на якість звучання твітера повністю зберігся, і за ступенем деталізації та натуральності звуку B&W CCM 682 можуть поборотися з багатьма корпусними Hi-Fi-колонками. ВЧ-випромінювач у цих АС має поворотний тримач, що дозволяє оптимізувати їхню діаграму спрямованості залежно від конкретних умов розміщення. Також колонки оснащені трипозиційним перемикачем форми АЧХ, за допомогою якого можна вирівняти частотний баланс звуку поза акустичною віссю у разі нахилу пищалки щодо басовика.

Колонки B&W CCM 682 прості в установці завдяки запатентованим натискним утримувачам QuickDogs і мають порівняно невелику монтажну глибину 133 мм, що підходить для їх розміщення в більшості типів підвісних стель. Особливістю даної моделі є те, що вона комплектується одночасно круглою та квадратною захисними сітками, і, вибравши найбільш підходящу для кожного конкретного випадку, B&W CCM 682 можна зробити мінімально помітною в інтер'єрі.


Особливості вбудовуваної акустики B&W CCM 682

  • Кругла та квадратна захисні сітки
  • Кевларовий НЧ-динамік
  • ВЧ-динамік із трубкою Nautilus

Характеристики акустики B&W CCM 682

Діапазон частот35 Гц – 50000 Гц (- 6 дБ)
НЧ-динамік(8in), кевлар
ВЧ-динамік(1in), алюмінієвий купол, згорнута трубка Nautilus
Опір8 Ом
Чутливість89 дБ
Рекомендована потужність підсилювача25 – 150 Вт
Габарити (Ш х В х Г)монтажний отвір діаметром 250 мм, діаметр сітки 290 мм, монтажна глибина 133 мм
Набір для монтажуC8
Задня кришка6C

Напишіть відгук

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM682

Встановлюється в стелі колонка з винятковими характеристиками, з конусом 8 дюймів з кевлару в низько-/середньочастотному динаміці, з литим жорстким шасі і алюмінієвим твітером з трубкою Nautilus.

Ціна вказана за пару

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ