Bowers & Wilkins CCM 683
Bowers & Wilkins CCM 683 Bowers & Wilkins CCM 683

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM683

  • ID товару: 2104

Новий товар

CCM683 включає низько-/середньочастотний динамік з конусом 200 мм (8 дюймів) з матеріалу Kevlar та алюмінієвий твітер з трубкою Nautilus, який повертається для зсуву осі високочастотного діапазону.

Ціна вказана за пару

Більше деталей

22 815 грн.

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Вбудована акустична система B&W CCM 683 має ті ж особливості конструкції, що і модель 682, але розрахована на меншу потужність, що підводиться.

Колонки оснащені низькочастотним динаміком з кевларовим дифузором діаметром 200 мм, змонтованим на литому жорсткому шасі і оснащені потужною магнітною системою. Для відтворення високих частот у цій АС використовується традиційний для висококласної акустики B&W твітер з навантаженням у вигляді трубки – в даному випадку остання є спіральною канавкою біля тильного боку високочастотника. Таке рішення дозволило отримати таке ж ефективне гасіння звукових хвиль, створюваних зворотним боком діафрагми твітера, як і при використанні класичної прямої трубки, і в той же час зробити корпус колонки невеликим по глибині. Динаміки підключені до роздільного фільтра, виконаного з якісних компонентів, що мають необхідний запас електричних параметрів для забезпечення надійної роботи АС протягом тривалого часу.

ВЧ-динамік в колонках має поворотне кріплення, що дозволяє направляти його в зону для вирівнювання тонального балансу. Також B&W CCM 683 мають трипозиційний перемикач АЧХ для оптимізації якості звучання в залежності від умов розміщення колонок. Дані АС призначені для монтажу в стелю, можуть мати круглу або квадратну передню панель (і, відповідно, захисну сітку). За бажання передня панель АС може бути пофарбована в будь-який колір. Проста установка колонок досягається завдяки зручним фіксаторам, що замикаються. Для підключення кабелю у колонках B&W CCM 683 є якісні натискні клеми.

Дані АС можуть використовуватися у випадках, коли необхідно забезпечити якісне відтворення фонової музики, а розміщення традиційної корпусної акустики у приміщенні небажано. Також B&W CCM 683 можуть успішно застосовуватися в тилових каналах системи навколишнього звучання, якщо ці АС необхідно зробити «невидимими» в житловому інтер'єрі.


Особливості вбудовуваної акустики B&W CCM 683

  • Кругла та квадратна захисні сітки
  • Кевларовий НЧ-динамік
  • ВЧ-динамік із трубкою Nautilus

Характеристики акустики B&W CCM 683

Діапазон частот35 Гц – 50000 Гц (- 6 дБ)
НЧ-динамік8 in, кевлар
ВЧ-динамік1 in, алюмінієвий купол, згорнута трубка Nautilus
Опір8 Ом
Мінімальний опір4,5 Ома
Чутливість88 дБ
Рекомендована потужність підсилювача25 – 130 Вт
Габарити (Ш х В х Г)монтажний отвір діаметром 250 мм, діаметр сітки 290 мм, монтажна глибина 133 мм
Набір для монтажуC8
Задня кришка6C

Напишіть відгук

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM683

CCM683 включає низько-/середньочастотний динамік з конусом 200 мм (8 дюймів) з матеріалу Kevlar та алюмінієвий твітер з трубкою Nautilus, який повертається для зсуву осі високочастотного діапазону.

Ціна вказана за пару

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ