Bowers & Wilkins CCM 684

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM684

  • ID товару: 2105

Новий товар

Колонка CCM684 початкового рівня серед 8 дюймових моделей CI 600, що вбудовуються в стелю, включає низько-/середньочастотний динамік з конусом 8 дюймів з тканого скловолокна і твітер з м'яким куполом.

Ціна вказана за пару

Більше деталей

17 160 грн.

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Двосмугова стельова акустика B&W CCM 684 є наймолодшою серед колонок серії CI 600 з 8-дюймовим мідвуфером.

Модель складається з круглого основного блоку з динаміками, а також із рами, оснащеної двома пружинними клемами для кабелю та чотирма затискачами QuickDogs, які дозволяють закріпити її в монтажній ніші. Для цього не потрібний інструмент, достатньо висунути ці затискачі та натиснути на них пальцями так, як зазначено в інструкції. Після того, як рама встановлена та підключений акустичний кабель, можна пофарбувати її фланець, використовуючи комплектну маску. Далі до неї вставляється основний блок і фіксується там вручну за допомогою трьох клямок. Засувки можна розблокувати викруткою, якщо в цьому виникне потреба. Для того, щоб зробити стовпчик непомітним, є спеціальний плоский сітчастий гриль, який приєднується до фланця за допомогою потужних магнітів.

Основний блок включає пластиковий корпус і закріплені в ньому динаміки і кросовер. За середні частоти і бас несе відповідальність великий 8-дюймовий драйвер, діафрагма якого виготовлена з плетеного скловолокна, що є щільним, легким і жорстким матеріалом. Завдяки цьому можна досягти більш чіткого та збалансованого звучання. У центр цього драйвера вбудована трубка навантаження дюймового твітера, оснащеного м'якою купольною мембраною. Причому цей високочастотний динамік дещо зміщений щодо центру і може повертатися на 15 чи 30 градусів, дозволяючи точно спрямувати його на слухача. Для того, щоб узгодити спрямованість випромінювання твітера та мідвуфера, інженери B&W встановили еквалайзер, виконаний у вигляді трипозиційного повзункового перемикача.

Як опція можна замовити колонку з квадратним фланцем і, відповідно, грилем такої ж геометричної форми. За окрему плату доступна установка тилового монтажного боксу BB 6С, який перешкоджатиме поширенню звукових хвиль у суміжні кімнати та забезпечить більш точний та зібраний саунд.

B&W CCM 684 є чудовим зразком стельової акустики, здатної на рівних конкурувати з корпусними моделями. Вона стане чудовим варіантом для будь-якої аудіосистеми. Її можна використовувати, наприклад, у кінотеатральних комплектах або встановлювати в невеликі приміщення для їхнього фонового озвучування. Модель може похвалитися чистими відкритими ВЧ, середніми частотами з відмінною роздільною здатністю, а також досить глибоким та артикулованим басом, який забезпечує 8-дюймовий динамік.


Особливості вбудовуваної акустики B&W CCM 684

  • Каркасна рама
  • Твітер з м'якою купольною мембраною повертається на 15 та 30 градусів
  • 8-дюймовий СЧ/НЧ-драйвер з дифузором із плетеного скловолокна
  • Гриль із магнітним кріпленням

Характеристики акустики B&W CCM 684

Особливості та призначення акустикивбудовується в стелю
Кількість динаміків2
Число смуг2
Тип твітерам'яка купольна мембрана, діаметр: 1 дюйм
Діаметр та тип СЧ/НЧ-випромінювача8-дюймовий СЧ/НЧ-драйвер з дифузором із плетеного скловолокна, литий кошик
Діапазон частот35 Гц - 35 кГц (- 6 дБ)
Номінальний/мінімальний імпеданс8 Ом/4,5 Ом
Чутливість88 дБ (2,83 В/1 м)
Рекомендована потужність підсилювача25 – 130 Вт
Вхідні роз'ємидві пружинні клеми
Монтажний шаблон (Pre-mount Kit)С8
Діаметр зовнішньої рамки290 мм
Глибина колонки133 мм
Діаметр монтажної ніші250 мм
Товщина виступаючої частини4 мм

Напишіть відгук

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM684

Колонка CCM684 початкового рівня серед 8 дюймових моделей CI 600, що вбудовуються в стелю, включає низько-/середньочастотний динамік з конусом 8 дюймів з тканого скловолокна і твітер з м'яким куполом.

Ціна вказана за пару

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ