Bowers & Wilkins CCM 632

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM632

  • ID товару: 2107

Новий товар

CCM632 - стельова колонка, створена для передачі повного діапазону звучання у високій якості і практично не займає місця.

Ціна вказана за штуку

Більше деталей

12 012 грн.

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис акустики B&W CCM 632

Акустична система B&W CCM 632 розрахована на встановлення в стельових підвісних конструкціях, внутрішня порожнина якої має необхідну глибину. Колонка працює в повному діапазоні частот, що становить від 100 Гц до 17 кГц (за рівнем – 6 дБ), проте, на відміну від більшості моделей цього класу, оснащена одним широкосмуговим динаміком. Таке рішення дозволило покращити якість передачі середніх частот, тобто зробити звучання голосів та музичних інструментів більш артикулованим та натуральним.

Діаметр динаміка в B&W CCM 632 складає 75 мм і він оснащений паперовим дифузором, що володіє чудовими акустичними властивостями. Випромінювач змонтований на пластиковому шасі, що не резонує, а передня панель колонки грає роль звуковода, що вирівнює діаграму спрямованості в різних умовах. Ще однією особливістю конструкції B&W CCM 632, що суттєво розширює можливості її застосування, є наявність власного корпусу. Він утворює фіксоване навантаження для динамік і робить звучання АС, що не залежить від параметрів внутрішньої стельової порожнини, в яку вона встановлена. Повна монтажна глибина B&W CCM 632 складає 100 мм.

Колонки поставляються злагодженими парами для отримання оптимальної стереокартини. У комплекті з АС є дві захисні сітки - квадратна і кругла, що дозволяє підібрати оптимальний варіант оформлення в залежності від інженерних стельових конструкцій, що вже є в приміщенні. Монтаж B&W CCM 632 дуже зручний завдяки використанню трьох запатентованих фіксаторів ZipDog, за допомогою яких колонку можна швидко встановити в отвір, а при необхідності демонтувати. Також для встановлення стовпчика можна використовувати спеціальний монтажний комплект PMK C3. Для підключення кабелю від підсилювача передбачена пара натискних позолочених клем з кольоровим маркуванням.

B&W CCM 632 є легким навантаженням для будь-якого сучасного підсилювача і володіє динамічним і насиченим звуком, що відмінно підходить для прослуховування фонової музики або передачі голосових інформаційних повідомлень.


Особливості вбудовуваної акустики B&W CCM 632

  • Широкосмуговий динамік, відсутність роздільних фільтрів
  • Зручні запатентовані фіксатори ZipDogs
  • Інтегрований корпус

Характеристики акустики B&W CCM 632

Типакустика для вбудовування в стелю
Кількість випромінювачів1
Кількість смуг1
Динамік3 дюйми, паперовий дифузор
Діапазон частот112 Гц – 16 кГц (-3 дБ)
Імпеданс8 Ом
Чутливість84 дБ
Регулювання АЧХна ВЧ - 3 дБ / 0 / + 3 дБ
потужність підсилювача10 – 60 Вт
Кріплення3 х ZipDogs
Захисна сіткаквадратна та кругла
Габарити (ШхВхГ)147 мм (діаметр)
Монтажний отвір (ШхВхГ)120 мм (діаметр) х 100 мм
Корпусінтегрований

Напишіть відгук

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM632

CCM632 - стельова колонка, створена для передачі повного діапазону звучання у високій якості і практично не займає місця.

Ціна вказана за штуку

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ