Bowers & Wilkins CCM 665
Bowers & Wilkins CCM 665 Bowers & Wilkins CCM 665

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM665

  • ID товару: 2122

Новий товар

CCM665 – модель початкового рівня серії CI600, що вбудовується в стелю, є ідеальним рішенням для невеликих приміщень, таких як ванні кімнати або кухні.

Ціна вказана за пару.

Більше деталей

12 870 грн.

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Незважаючи на те, що B&W CCM 665 відноситься до початкового рівня, вона має добротні динаміки, відмінну якість складання і здатна конкурувати з корпусними колонками. За передачу ВЧ несе відповідальність дюймовий твітер, оснащений м'якою купольною мембраною та ребром жорсткості, що також відіграє роль фазового розсікача. Високочастотник встановлений у центрі 6-дюймового СЧ/НЧ-драйвера, дифузор якого виконаний із плетеного скловолокна та пофарбований у чорний колір. Такий міцний і жорсткий матеріал дозволяє досягти більш точного та зібраного звучання.

Конструкція колонки та процес її монтажу ретельно продумані. B&W CCM 665 має каркасну раму з круглим або доступним як опція квадратним переднім фланцем. У неї вмонтовані дві пружинні клеми, до яких підключається прокладений кабель, а також чотири висувні лапи QuickDogs. Рама встановлюється в стельову нішу і притискається за допомогою цих лап. Достатньо повернути їх рукою та натиснути на спеціальні виступи. Передній фланець та рамку навколо нього можна пофарбувати. Для цього у комплекті є спеціальна маска. У каркасну раму вставляється основний блок з динаміками та кросовером. Для фіксації блоку на його передній панелі є три засувки, які легко спрацьовують при натисканні на них пальцем. У разі демонтажу клямки викручуються за допомогою фігурної викрутки.

Гратчастий металевий гриль, форма якого може бути круглою або квадратною (залежно від форми фланця), приєднується до фронтальної частини колонки з використанням магнітів, що дуже зручно. Причому можна перефарбувати з урахуванням колірного дизайну приміщення. Зовнішня частина гриля плоска, що дозволяє встановлювати акустику практично врівень з поверхнею стелі, роблячи її майже непомітною. Для забезпечення належної звукоізоляції та точнішого звучання рекомендується використовувати опціонально доступний тиловий бокс 6С, який монтується в нішу.

Компанія рекомендує використовувати для B&W CCM 665 підсилювач потужністю від 25 до 130 Вт на канал. Верхня межа частотної характеристики акустики досягає 35 кГц, а нижня опускається до 45 Гц, що досить хорошим показником для такого типу колонок. Модель звучить зібрано, чітко і точно, забезпечуючи реалістичний тривимірний саунд, який суворо відповідає Hi-Fi-класу.


Особливості вбудовуваної акустики B&W CCM 665

  • Рамний каркас
  • Пружинні лапи QuickDogs для швидкого та надійного кріплення
  • СЧ/НЧ-драйвер із дифузором із плетеного скловолокна

Характеристики акустики B&W CCM 665

Особливості та призначення акустикивбудовується в стелю
Кількість динаміків2
Число смуг2
Тип твітерам'яка купольна мембрана, діаметр: 1 дюйм
Діаметр та тип СЧ/НЧ-випромінювача6-дюймовий СЧ/НЧ-драйвер з дифузором із плетеного скловолокна, литий кошик
Діапазон частот45 Гц - 35 кГц (- 6 дБ)
Номінальний/мінімальний імпеданс8 Ом/4,5 Ом
Чутливість87 дБ (2,83 В/1 м)
Рекомендована потужність підсилювача25 – 130 Вт
Вхідні роз'єми2 пружинні клеми
Монтажний шаблон (Pre-mount Kit)С6
Діаметр зовнішньої рамки240 мм
Глибина колонки133 мм
Діаметр монтажної ніші202 мм
Товщина виступаючої частини4 мм

Напишіть відгук

Вбудована акустика Bowers & Wilkins CCM665

CCM665 – модель початкового рівня серії CI600, що вбудовується в стелю, є ідеальним рішенням для невеликих приміщень, таких як ванні кімнати або кухні.

Ціна вказана за пару.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ