Акустична система KEF Ci160ER
Акустична система KEF Ci160ER Акустична система KEF Ci160ER

Акустична система KEF Ci160ER

  • ID товару: 2373

Новий товар

Ціна вказана на штуку.

KEF Ci160ER - 2-х смугова вбудована акустична система. Стельові колонки Ci160ER оснащені ВЧ дифузором (16 мм), виготовленим з алюмінію та НЧ дифузора (160 мм) з поліпропілену за технологією Uni-Q®. Подається потужність: 10 Вт - 100 Вт. Частотний діапазон: 52 Гц – 20 кГц. Монтажний розмір (ШхГ): 196 мм у діаметрі х 85 мм.

Більше деталей

7 350 грн.

Дивитись всі товари бренду: KEF

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

KEF Ci160ER - 2-х смугова вбудована акустична система. Стельові колонки Ci160ER оснащені ВЧ дифузором (16 мм), виготовленим з алюмінію та НЧ дифузора (160 мм) з поліпропілену за технологією Uni-Q®. Подається потужність: 10 Вт - 100 Вт. Частотний діапазон: 52 Гц – 20 кГц. Монтажний розмір (ШхГ): 196 мм у діаметрі х 85 мм. Тонка облямівка виготовлена за технологією UTB, що забезпечує гладку плоску фронтальну поверхню, яка плавно, без різких переходів впишеться в призначений простір. Ґрати закріплюються за допомогою магнітів, що роблять їх установку зручною та швидкою. Така конструкція помітно заощаджує час у порівнянні з традиційними фланцевими АС.

Ci160ER

Чути, але не видно, з безпрецедентним співвідношенням вартості до якості звуку, акустичні системи KEF серії E, що вбудовуються, розроблені і виготовлені за тими ж стандартами, що і вся архітектурна акустика KEF з використанням іменитої Uni-Q технології у фірмових драйверах KEF. Вбудована акустика KEF Ci160ER оснащена динаміком діаметром 160 мм. ВЧ випромінювач має розмір 16 мм. Матеріали дифузорів: пластиковий полімер для СЧ/НЧ та алюміній для ВЧ. Відповідно до розміру динаміків відтворюваного басу від: 52 Гц. Максимальна потужність, що підводиться: 100 Вт.

Нова стельова акустика серії E

Завдяки високій потужності, широкому діапазону відтворюваних частот та рівномірному розсіюванню звуку для озвучування приміщення не потрібно великої кількості акустичних систем. Там, де для рівномірного озвучування потрібно встановити чотири або шість звичайних стельових колонок, часом можна обійтися двома колонками серії Е і при цьому заповнити звуком кожен куточок приміщення. І тут важливо пам'ятати, що йдеться про виключно точний, чистий і якісний звук, який завжди був візитною карткою KEF. Створення точкового джерела звуку дозволило досягти практично рівномірної сферичної дисперсії, що у свою чергу забезпечило найбільш точне та природне відтворення звукової сцени, де б не знаходився слухач. У стерео-режимі це позбавляє необхідності точно спрямовувати акустику в точку прослуховування, а в домашньому кінотеатрі створює велику зону комфорту. Це чудово підходить і для фонового озвучування, тому зовсім не дивно, що KEF має досить широкий асортимент інсталяційної акустики. На даний момент "вбудова" KEF представлена великою кількістю моделей, починаючи від мікроколонок, що вбудовуються замість точкових світильників, і закінчуючи кінотеатральною THX-сертифікованою акустикою. Переважна більшість моделей має основу фірмовий модуль Uni-Q різних модифікацій. Відмінним прикладом розвитку та доведення технології Uni-Q до досконалості є стельова акустика серії Е.

Особливості конструкції

Фасад акустики, більшу частину якого займає випромінювач Uni-Q, має спеціальну форму із заокругленим краєм. Розрахований на комп'ютері профіль заокруглення створює ефект безшовної інтеграції випромінювача у площину стелі без заломлення звукової хвилі на межі дифузора. Естетична складова від цього не постраждала зовсім. Більш того, грилі серії Е мають магнітні кріплення та виконані за технологією UTB (Ультра-тонка кромка). Металеві грати мають вузьке практично непомітне обрамлення. Сама вона забарвлена в білий колір, але її можна перефарбувати в будь-якій іншій, що відповідає кольоровій гамі інтер'єру, так, щоб акустика була непомітна і не впадала в очі. Під час розробки було враховано і суто практичні моменти. Так, наприклад, вся архітектурна акустика KEF, включаючи моделі серії Е, є вологостійкою та відповідають вимогам, що застосовуються до обладнання, яке встановлюється на морських суднах. Грилі покриваються спеціальним складом, що захищає від корозії, а пластик корпусу стійкий до ультрафіолетового випромінювання. Таку акустику можна сміливо ставити у ванній кімнаті або на яхті, не кажучи вже про кухні чи басейни.

Специфікація KEF Ci160ER

Опис 2-х смугова вбудована акустична система в стелю

Зовнішні розміри 234 мм

Маса нетто 1,4 кг

Частотна характеристика 52 Гц – 20 кГц, +/- 6 дБ

Чутливість 89 дБ (2,83 Ст, 1 м)

Номінальний опір 8 Ом номінальний

Подається потужність 10 Вт - 100 Вт

Динаміки-

ВЧ: 1 х 16 мм, дифузор виготовлений з алюмінію
НЧ: 1 х 160 мм, дифузор із поліпропілену на гумовому підвісі Uni-Q

Посадкові розміри-

Діаметр вирізу: 196 мм
Посадкова глибина: 85,2 мм

 
Характеристики
Тип акустики, що вбудовуєтьсяВбудована в стелю

Напишіть відгук

Акустична система KEF Ci160ER

Ціна вказана на штуку.

KEF Ci160ER - 2-х смугова вбудована акустична система. Стельові колонки Ci160ER оснащені ВЧ дифузором (16 мм), виготовленим з алюмінію та НЧ дифузора (160 мм) з поліпропілену за технологією Uni-Q®. Подається потужність: 10 Вт - 100 Вт. Частотний діапазон: 52 Гц – 20 кГц. Монтажний розмір (ШхГ): 196 мм у діаметрі х 85 мм.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ