Monitor Audio WSS230 Super Slim
Monitor Audio WSS230 Super Slim Monitor Audio WSS230 Super Slim Monitor Audio WSS230 Super Slim Monitor Audio WSS230 Super Slim Monitor Audio WSS230 Super Slim Monitor Audio WSS230 Super Slim

Monitor Audio WSS230 Super Slim

  • ID товару: 2911

Новий товар

Monitor Audio WSS230 є наступним рішучим кроком у бік якіснішого звучання. Основною відмінністю WSS230 від молодшої моделі WSS130 є використання інших СЧ/НЧ динаміків.

Ціна вказана за штуку

Більше деталей

15 960 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис: Monitor Audio WSS230 (Super Slim)

Monitor Audio WSS230 є наступним рішучим кроком у бік якіснішого звучання. Основною відмінністю WSS230 від молодшої моделі WSS130 є використання інших СЧ/НЧ динаміків. Як драйвери тут використовуються металеві динаміки C-CAM Gold. Колонка може встановлюватися не тільки вертикально, а й горизонтально, виконуючи функцію центрального каналу, а також фронтальних або тилових динаміків.

Ключовою особливістю моделі Monitor Audio WSS230 є мінімальна глибина установки, що становить лише 50 мм. Досягти такої невеликої монтажної глибини вийшло за рахунок відмови від великого СЧ/НЧ динаміка на користь трьох невеликих, діаметром по 3 дюйми кожен. За заявою розробників, у сумі такий набір драйверів еквівалентний одному динаміку діаметром 6 дюймів (хоча за технічними характеристиками, зокрема за нижньою граничною частотою, цього непомітно). З міркувань розробників це дозволить привнести фірмову якість звучання Monitor Audio туди, де раніше це було неможливо.

Monitor Audio WSS230 це 2-х смугова акустична система, що вбудовується в стіни в надтонкому корпусі. WSS230 оснащена поворотним ВЧ дифузором (25 мм) з алюмінієво-магнієвого сплаву з керамічним напиленням C-Cam®, покритий золотом та СЧ/НЧ дифузорами (76 мм) з алюмінієво-магнієвого сплаву з керамічним напиленням на гумовому підвісі .

Модель WSS230 має захисні грати з тонкою облямівкою, що кріпляться на магнітах і пилозахисний кожух, що закриває магніти та елементи кросовера.

 
Характеристики
Тип акустики, що вбудовуєтьсяВбудована у стіну

Напишіть відгук

Monitor Audio WSS230 Super Slim

Monitor Audio WSS230 є наступним рішучим кроком у бік якіснішого звучання. Основною відмінністю WSS230 від молодшої моделі WSS130 є використання інших СЧ/НЧ динаміків.

Ціна вказана за штуку

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ