Monitor Audio WSS430 (Super Slim)
Monitor Audio WSS430 (Super Slim) Monitor Audio WSS430 (Super Slim) Monitor Audio WSS430 (Super Slim) Monitor Audio WSS430 (Super Slim) Monitor Audio WSS430 (Super Slim) Monitor Audio WSS430 (Super Slim)

Monitor Audio WSS430 (Super Slim)

  • ID товару: 2912

Новий товар

Monitor Audio WSS430 має істотніші відмінності від двох молодших моделей. Як старша модель лінійки, вона використовує ряд технічних рішень, задіяних у флагманській лінійці Platinum II.

Ціна вказана за штуку

Більше деталей

24 700 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис: Monitor Audio WSS430 (Super Slim)

Monitor Audio WSS430 має істотніші відмінності від двох молодших моделей. Як старша модель лінійки, вона використовує ряд технічних рішень, задіяних у флагманській лінійці Platinum II. Зокрема, у ній використовуються фірмові стрічкові твітери MPD. C-CAM СЧ/НЧ-драйвери, що використовуються, обладнані звуковими котушками збільшеного діаметра і магнітами Neo, що в сукупності дає неймовірну рушійну силу і низькі спотворення.


Ключовою особливістю моделі Monitor Audio WSS430 є мінімальна глибина установки, що становить лише 50 мм. Досягти такої невеликої монтажної глибини вийшло за рахунок відмови від великого СЧ/НЧ динаміка на користь трьох невеликих, діаметром по 3 дюйми кожен. За заявою розробників, у сумі такий набір драйверів еквівалентний одному динаміку діаметром 6 дюймів (хоча за технічними характеристиками, зокрема за нижньою граничною частотою, цього непомітно). З міркувань розробників це дозволить привнести фірмову якість звучання Monitor Audio туди, де раніше це було неможливо.


Monitor Audio WSS430 це 2-х смугова акустична система, що вбудовується в стіни в надтонкому корпусі. WSS430 оснащена ВЧ дифузором стрічкового типу з легкою гофрованою діафрагмою за технологією MPD® та повертається на 90 град. та СЧ/НЧ дифузорами (76 мм) з алюмінієво-магнієвого сплаву з керамічним напиленням на гумовому підвісі C-Cam® чорного кольору.


Модель WSS430 має захисні ґрати з тонкою облямівкою, що кріпляться на магнітах та пилозахисний кожух, що закриває магніти та елементи кросовера.

Висота, мм
385
Ширина, мм
140.5
Глибина, мм
54.25
 
Характеристики
Тип акустики, що вбудовуєтьсяВбудована у стіну

Напишіть відгук

Monitor Audio WSS430 (Super Slim)

Monitor Audio WSS430 має істотніші відмінності від двох молодших моделей. Як старша модель лінійки, вона використовує ряд технічних рішень, задіяних у флагманській лінійці Platinum II.

Ціна вказана за штуку

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ