Monitor Audio Cambridge C165 In Ceiling white
Monitor Audio Cambridge C165 In Ceiling white Monitor Audio Cambridge C165 In Ceiling white Monitor Audio Cambridge C165 In Ceiling white Monitor Audio Cambridge C165 In Ceiling white Monitor Audio Cambridge C165 In Ceiling white

Вбудована акустика Monitor Audio Core C165 Incelling

  • ID товару: 2921
  • Артикул: SCC165

SCC165

Новий товар

Модель отримала акуратний круглий корпус, виконаний із міцного пластику. Для монтажу та надійної фіксації в стельовій ніші є прогумовані притискні ніжки-кріплення, що сприяють звуковій ізоляції.

Більше деталей

7 749 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

компактна акустична система C165, що вбудовується в стелю, очолює фірмову серію C, в яку також входить молодша модель С155. Спікер C165 прийшов на зміну стельової АС Cambridge Audio SS20.

Модель отримала акуратний круглий корпус, виконаний із міцного пластику. Для монтажу та надійної фіксації в стельовій ніші є прогумовані притискні ніжки-кріплення, що сприяють звуковій ізоляції. Установча глибина ніші для закріплення АС складає всього 8 см, відповідно, процес монтажу не пошкодить конструкцію стель, що несе. Уздовж внутрішніх стінок корпусу прокладено герметичний ущільнювач, що допомагає зменшити вібрації.

Акустична система має двосмугову коаксіальну конструкцію. Купольний твітер діаметром 13 мм надійно закріплений у центрі 165-міліметрового СЧ/НЧ-драйвера з паперовим дифузором та посиленим гумовим підвісом.

У кросовері задіяні високоякісні елементи аудіофільського класу, включаючи спеціально відібрані конденсатори. Наслідком такого ретельно продуманого підходу є цілісне звучання без будь-яких спотворень у місцях «зшивання» смуг. Вхідні пружинні роз'єми позолочені.

Частотний діапазон C165 знаходиться від 58 Гц до 20 кГц. Імпеданс дорівнює 4 Ом. Модель має досить високу чутливість у 90 дБ, що забезпечує їй якісну роботу фактично з будь-яким підсилювачем або AV-ресивером, здатним впоратися з навантаженням у 4 Ом. Потужність, що рекомендується: від 5 до 60 Вт на канал.

В комплект входить сітчастий металевий гриль, який кріпиться до передньої панелі за допомогою магнітів. Доступне фарбування гриля, що дозволить спікеру повністю відповідати кольоровій гамі приміщення. Процес установки АС не відрізняється особливою складністю. Причому монтувати модель можна навіть у місцях із підвищеною вологістю, наприклад, у ванній кімнаті.

Якість звучання С165 не поступається звичайним корпусним акустичним системам і може конкурувати навіть з невеликими напільниками. Саунд моделі повністю відповідає стандартам Hi-Fi і відрізняється чистотою, відкритістю, делікатністю, високою роздільною здатністю та природністю. Акустичну систему можна використовувати як у складі домашнього кінотеатру, і у стереосистемі. На базі C165 можлива організація різноманітних мультирум-інсталяцій.
Ціна вказана за 1 шт
 
Характеристики
БрендMONITOR AUDIO
МодельCore C165 Incelling
ТипВбудована акустика
номінальна потужність65 Вт.
Рекомендована потужність підсилювача20 – 65 Вт
Максимальний звуковий тиск107,4 дБ.
Частотний діапазон60 Гц – 25 кГц
Імпеданс6 Ом
ДинамікиНЧ-динамік 6 1/2 дюйми з дифузором MMP II 1-дюймовий твітер C-CAM з поворотним золотим куполом
Чутливість88,5 дБ
Колірчорний
Зовнішній діаметр (включаючи гриль)250 мм.
Повна глибина (включаючи гриль)120 мм
Розмір отвору, що вирізається211 мм.
Монтажна глибина116 мм.
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Тип фіксації3-х позиційні кріплення для собак Tri-Grip
Вага1,92 кг.

Напишіть відгук

Вбудована акустика Monitor Audio Core C165 Incelling

Модель отримала акуратний круглий корпус, виконаний із міцного пластику. Для монтажу та надійної фіксації в стельовій ніші є прогумовані притискні ніжки-кріплення, що сприяють звуковій ізоляції.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ