Monitor Audio W280IDC
Monitor Audio W280IDC Monitor Audio W280IDC Monitor Audio W280IDC Monitor Audio W280IDC Monitor Audio W280IDC

  • ID товару: 3031

Новий товар

Акустична система Monitor Audio W280-IDC, що вбудовується в стіну, має трисмугову конфігурацію, проте розмір її передньої панелі практично такий же, як і у двосмугових моделей.

Ціна вказана за штуку

Більше деталей

14 060 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис: Monitor Audio W280IDC

Акустична система Monitor Audio W280-IDC, що вбудовується в стіну, має трисмугову конфігурацію, проте розмір її передньої панелі практично такий же, як і у двосмугових моделей. Секрет у разі полягає в тому, що АС оснащена комбінованим СЧ/ВЧ-модулем IDC, випромінювачі у якому встановлені співвісно. Крім зменшення габаритів акустики перевага такої конструкції полягає ще й у тому, що обидва динаміки мають єдиний поворотний тримач, що дозволяє точно спрямувати звучання АС у необхідну зону за збереження узгодженості їх звучання. Кут повороту складає 18 градусів, що більш ніж достатньо для точного настроювання акустики в різних інсталяційних проектах.

Низькочастотний динамік в Monitor Audio W280-IDC має дифузор C-CAM діаметром 8 дюймів, завдяки чому АС має розширений діапазон басів. Комбінований IDC-модуль складається з середньочасткового динаміка з інвертованим куполом діаметром 4 дюйми та 1-дюймового твітера. Дифузор середньочастотника виконаний за технологією RST, що передбачає створення на поверхні безлічі напівсферичних заглиблень. Це забезпечує ефективне гасіння резонансів та підвищує жорсткість діафрагми. Як і у басовика, дифузор СЧ-випромінювача є багатошаровою структурою з алюмінію та кераміки. ВЧ-динамік оснащений позолоченим куполом С-CAM. Комбінований випромінювач IDC закритий власною захисною сіткою, що запобігає небезпеці його пошкодження під час монтажних робіт. Загальний гриль сталевої акустичної системи, з магнітною фіксацією. За бажання його можна пофарбувати в будь-який необхідний колір для найкращої відповідності інтер'єру.

На передній панелі АС знаходяться два перемикачі для налаштування звучання відповідно до умов використання. За допомогою одного з них можна змінювати АЧХ на високих частотах (-3 дБ / 0 / + 3 дБ), а за допомогою іншого компенсувати характер звучання у разі установки АС поблизу поверхонь, що відбивають. Для фіксації Monitor Audio W280-IDC у стіні призначені надійні та прості у використанні тримачі Tri-Grip.

 
Характеристики
Тип акустики, що вбудовуєтьсяВбудована у стіну

Напишіть відгук

Monitor Audio W280-IDC

Акустична система Monitor Audio W280-IDC, що вбудовується в стіну, має трисмугову конфігурацію, проте розмір її передньої панелі практично такий же, як і у двосмугових моделей.

Ціна вказана за штуку

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ