Саундбар Yamaha YSP-5600 Black
Саундбар Yamaha YSP-5600 Black Саундбар Yamaha YSP-5600 Black Саундбар Yamaha YSP-5600 Black Саундбар Yamaha YSP-5600 Black Саундбар Yamaha YSP-5600 Black Саундбар Yamaha YSP-5600 Black Саундбар Yamaha YSP-5600 Black Саундбар Yamaha YSP-5600 Black

Саундбар Yamaha YSP-5600 Black

  • ID товару: 1307
  • Артикул: ZS41680

ZS41680

Новий товар

Yamaha YSP-5600 Black – це саундбар, у якому відтворення об'ємного звуку еквівалентної конфігурації 7.1.2 реалізовано за допомогою фірмової технології Digital Sound Projector. Ця технологія дозволяє відтворювати у музиці та фільмах тривимірну звукову сцену. Функція MusicCast за допомогою спеціальної програми дозволяє використовувати в єдиній системі пристрою різних виробників.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

59 999 грн.

92 040 грн.

-32 041 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Yamaha YSP-5600 Black – це саундбар, у якому відтворення об'ємного звуку еквівалентної конфігурації 7.1.2 реалізовано за допомогою фірмової технології Digital Sound Projector. Ця технологія дозволяє відтворювати у музиці та фільмах тривимірну звукову сцену. Функція MusicCast за допомогою спеціальної програми дозволяє використовувати в єдиній системі пристрою різних виробників.

Ключові особливості саундбару Yamaha YSP-5600 Black:

  1. Навколишнє звучання з використанням масиву із 44 динаміків.
  2. По 6 випромінювачів каналу висоти по обидва боки забезпечують об'ємне звучання еквівалентне 7.1.2-канальної конфігурації.
  3. Підтримка нових форматів навколишнього звучання Dolby Atmos і DTS:X (DTS:X стане доступним після оновлення прошивки).
  4. Підтримка 10 програм за 3 категоріями в режимі CINEMA DSP 3D.
  5. Функція Dialogue Lift піднімає у просторі звук діалогів до середини екрану.
  6. Можна використовувати зовнішній сабвуфер з бездротовим або дротовим підключенням (додається комплект SWK-W16 для бездротового підключення сабвуфера).
  7. Можливість передачі музичного контенту на інші MusicCast-сумісні пристрої.
  8. Програма MusicCast CONTROLLER дозволяє керувати MusicCast-сумісними пристроями та джерелами музики зі смартфона.
  9. Підтримка Інтернет-радіо та сервісів потокової музики.
  10. Технологія AirPlay для передачі потоку аудіоданих із комп'ютера, iPod, iPhone, iPad.
  11. Підтримка Bluetooth для підключення YSP-5600 до інших Bluetooth-сумісних пристроїв.
  12. Підтримка різних кодеків: MP3, WMA, MPEG4-AAC, Apple Lossless, WAV, FLAC та AIFF.
  13. Роз'єм HDMI з підтримкою передачі відеосигналу 4K60p та HDCP 2.3
  14. Екранне меню з можливістю показу поверх зображення, поданого на вхід HDMI та підтримкою кількох мов (англійська, німецька, французька, італійська, російська, голландська, шведська, турецька та японська).
  15. Функція Clear Voice підвищує чіткість діалогів та дикторського тексту.
  16. Лаконічний дизайн з дрібною сіткою гриля на передній та верхній панелях.
  17. Індикатори розташовані під грилем.
  18. Передбачена можливість настінного монтажу для зручності розміщення.

Однокорпусна система на базі технології Digital Surround Projector забезпечує реалістичне тривимірне звучання. Під декоративними гратами на передній панелі розташовані 44 точно позиціоновані випромінювачі. Для створення ефекту 7-ми канального звучання (фронтальний л/п, центральний, навколишній л/п та канал висоти л/п) кожен випромінювач окремою схемою посилення. Звукові промені спрямовані на стіни та стелю, і, відбиваючись, потрапляють туди, де знаходиться слухач. Це не віртуальний, а справжній тривимірний просторовий звук - такий самий, що дають реальні настінні та стельові акустичні системи. Крім того, YSP-5600 використовує звуковий промінь навколишнього каналу як тиловий і має фантомний навколишній канал для підтримки форматів Dolby Atmos або DTS:X, еквівалентних 7.1.2-канальному відтворенню.

Вперше YSP реалізовані вертикальні канали звуку з допомогою звукових променів спеціального масиву випромінювачів. Два масиви з 6 випромінювачів (всього 12), розташовані по обидва боки передньої панелі, утворюють канал висоти. Для цього використані динаміки діаметром по 28 мм. Для досягнення максимального ефекту вони змонтовані на акустичному екрані, розташованому під кутом, при цьому можна контролювати напрямок звукових променів. Це створює автентичне звукове поле, начебто використовуються стельова акустика – ви отримуєте чудове звучання, не зв'язуючись із вбудовуванням акустичних систем у стелю та прокладкою кабелів.

Точне позиціонування вертикальних каналів для досягнення максимального ефекту в місці прослуховування. При відтворенні нових форматів об'ємного звучання, таких як Dolby Atmos і DTS:X, для достовірної передачі звукового простору дуже важливим є співвідношення між позицією прослуховування і положенням каналу висоти. Система YSP-5600 має автоматичний та ручний режими регулювання кута звукового променя, спрямованого в стелю, дозволяючи узгоджувати розташування вертикального каналу з позицією прослуховування. Ефект вертикальних каналів звуку для відтворення об'ємного природного звукового простору зберігається навіть при зміні позиції прослуховування щодо екрана.

Спрямовані звукові промені вертикальних каналів чітко визначають розташування звуку. Канали висоти можуть бути так само близько до слухача, як і АС центрального каналу, їх місце розташування та якість мають великий вплив на сприйняття багатовимірного звуку. YSP-5600 формує канали висоти за допомогою спрямованих променів, відбитих від стелі. Це дає ефект чіткої локалізації звуку та дозволяє реалістично відтворювати природні звуки, такі як грім. Ці звуки настільки натуральні, що іноді навіть викликають збентеження.

Dialogue Lift для правильного позиціонування звуків у просторі. Якщо звуковий проектор розташований під телевізором, особливо з великим екраном, то діалоги та вокал виходять десь знизу. Для вирішення цієї проблеми в YSP-5600 передбачена функція Dialogue Lift з 3-ступінчастим регулятором, яка, шляхом маніпулювання відбитими звуковими променями дозволяє піднімати звук діалогів до рівня екрану. Тепер звук буде ідеально поєднаний із зображенням – як у кінотеатрі.

Підтримка нових форматів Dolby Atmos та DTS:X. Саундбар YSP-5600 підтримує Dolby Atmos та DTS:X – нові формати об'ємного звучання, які привертають велику увагу кіноіндустрії. Формат Dolby Atmos підтримується пристроєм спочатку, тоді як сумісність із DTS:X буде реалізована після оновлення прошивки.

Підтримка режиму CINEMA DSP 3D власної розробки Yamaha. Режим CINEMA DSP 3D розробки Yamaha додає відчутну висоту звукового поля, створюючи багатий об'ємний простір. YSP-5600 підтримує цей режим, використовуючи спеціальні масиви динаміків для створення вертикальних звукових променів. Ви можете слухати живе звучання, використовуючи стандартні формати, і комбінувати цей ефект із Dolby Atmos або DTS:X, щоб отримати більш природний та багатий тривимірний звук.

Чотири режими прослуховування. Саундбар YSP-5600 має 4 режими прослуховування: 3D Surround, в якому задіяні 5 горизонтальних променів і 2 вертикальні для відтворення еквівалента 7.1.2-конфігурації тривимірного звукового поля; Surround із п'ятьма горизонтальними променями дає стандартне 5.1-канальне навколишнє звучання; у режимі Stereo спеціальний вертикальний випромінювач виступає як твітер, забезпечуючи високоякісне стерео; та Target – монофонічний режим для чіткого відтворення мови з точною локалізацією у просторі. У режимі 3D Surround можна додатково вибрати CINEMA DSP 3D, а в режимі Surround - CINEMA DSP, які є просунутими варіантами того й іншого, і забезпечують ширшу звукову сцену.

Intellibeam автоматизує налаштування вертикальних каналів. За допомогою включеного в комплект мікрофону IntelliBeam модель YSP-5600 автоматично виконує оптимізацію променів та акустичних характеристик з урахуванням особливостей приміщення, дозволяючи добитися точних налаштувань звукових променів для середовища прослуховування. Ці дві функції називають IntelliBeam. Позиціонування звукових променів, спрямованих на стелю, також може виконуватися автоматично. Таким чином YSP-5600 відтворює у вашій кімнаті атмосферу живої музики.

Два взаємозалежні програми полегшують управління YSP-5600 і підключеним обладнанням. Home Theater Controller (WLAN) дозволяє керувати основними функціями YSP або контролювати звукові промені зі смартфона або планшета, а за допомогою програми MusicCAST Controller можна керувати передачею потокових аудіоданих на пристрої, підключені до системи MusicCAST. Обидві програми взаємопов'язані та допомагають полегшити керування звуковою панеллю YSP-5600 та підключеними пристроями. Програми можна завантажити безкоштовно на App Store або Google Play.

Система MusicCast. MusicCast - це нова революція у сфері передачі мережного аудіоконтента, що дозволяє використовувати апарати цієї категорії разом чи окремо. Система повністю управляється з одного інтуїтивно зрозумілого, швидкодіючого та простого у використанні програмної програми. Можна підключити звукову панель, бездротову акустичну систему, AV-ресивер, аудіосистему класу Hi-Fi – те, що вам найкраще підходить; можна комбінувати і взаємно адаптувати різні пристрої, як і нарощувати сформовану вами систему MusicCast з часом. Це абсолютно нове рішення від Yamaha дає кожному все необхідне у будь-який час.

Система MusicCast розширює можливості розваг. Система MusicCast заснована на використанні високоефективної бездротової мережі передачі аудіоконтенту, через яку цифрові музичні файли зі смартфона, ПК або мережевого сховища можна передавати в потоковому режимі на інші пристрої MusicCast, що знаходяться в будинку. У системі також передбачено спільне використання музики з такого зовнішнього пристрою, підключеного до YSP-5600 , як, наприклад, телевізор або програвач BD. Можлива і потокова передача аудіоконтенту зі смартфонів або планшетів, підключених за технологією Bluetooth, на пристрої категорії MusicCast у кількох кімнатах.

Bluetooth-вихід для зручного потокового відтворення музики. Саундбар YSP-5600 оснащений новітньою технологією Bluetooth, що робить роботу в бездротовому режимі зручніше, ніж будь-коли. Можна здійснювати потокову передачу музики з YSP-5600 на Bluetooth-сумісні навушники для індивідуального прослуховування або на Bluetooth-сумісні акустичні системи.

Поточні послуги пропонують величезний вибір музики. Підтримка музичних потокових сервісів Spotify, Juke та Napster означає доступ до широкого спектру музичного контенту. Крім того, підтримка бази радіостанцій vTuner робить доступною величезна кількість Інтернет-радіостанцій по всьому світу.

Бездротова передача потокової музики через Bluetooth або AirPlay. Слухайте музику зі смартфона за допомогою бездротового з'єднання Bluetooth. Для бездротової передачі потокової музики з iPhone або iPad можна скористатися функцією AirPlay. Крім того, режим очікування Bluetooth пропонує зручність автоматичного увімкнення та вимкнення YSP-5600 .

Енергозберігаюча конструкція. Всі MusicCast-сумісні моделі мають режим економії електроенергії, їхня споживана потужність у режимі очікування не перевищує 3 Вт. Модель YSP-5600 просунулась на крок уперед щодо цього, показуючи величину менше 1.6 Вт. Функція керування автоматично вимикає живлення, якщо протягом заданого часу на вхід не надходить сигнал. Енергозберігаюча конструкція робить MusicCAST-сумісні пристрої дружніми по відношенню до навколишнього середовища.

Компактна конструкція не заважає перегляду. Передня панель та секція індикаторів закрита дрібною сіткою гриля, яка надає пристрою простого та елегантного вигляду. По краях у верхній частині гриль плавно закруглюється, залишаючи простір для звукових променів, спрямованих нагору. Індикатори загоряються лише у разі потреби, щоб не заважати перегляду. Ширина звукової панелі навіть за наявності в ній випромінювачів вертикальної спрямованості становить 1100 мм, тобто на 100 мм менше, ніж у попередньої моделі YSP-5100, а висота всього 93 мм (без підставки), що робить цю панель надзвичайно компактною та зручною у розміщенні .

Підтримка стандарту HDMI та відео надвисокої чіткості 4K 60p відповідно до HDCP 2.2. Модель YSP-5600 підтримує найновіші стандарти HDMI. завдяки відтворенню відеосигналу 4K із частотою 60 кадрів за секунду ви отримуєте зображення високої чіткості без погіршення якості. При передачі відеосигналу 4K система слідує стандарту HDCP 2.2 захисту авторських прав.

Набір для бездротового з'єднання сабвуфера в комплекті. Набір SWK-W16 можна підключити до сабвуфера для встановлення бездротового зв'язку з системою. Вам не потрібно прокладати кабель між звуковою панеллю та сабвуфером, що підвищує гнучкість розміщення компонентів.

Робота у складі інсталяційних систем. Пристрій має роз'єм IR-OUT, що дозволяє подавати на вихід ІЧ-сигнал дистанційного керування. Це означає, що апарат може виявляти практично будь-який ІЧ-сигнал, що подається спереду, і передавати його на вихід у вигляді електричного сигналу. А вхід IR-IN служить прийому сигналів дистанційного управління з інших пристроїв як електричного сигналу. Крім того, у пристрої реалізовано підтримку сигналів системи керування стандарту Control4, що робить цей апарат ідеальним для вбудовування в інсталяційні системи.

Додаткові меню для використання у номерах готелів. У системі передбачено додаткові меню, наприклад, для встановлення налаштувань, що запобігають небажаним діям гостей. Так, налаштування Turn-On Volume дозволяє встановити розумний рівень сигналу відразу після увімкнення живлення, щоб не викликати неприємних сюрпризів від занадто гучного звуку. Налаштування Max. Volume служить для обмеження максимального рівня, а Input Lock – для запобігання спробам управління системою з боку гостей.

Інші примітні особливості:

  1. Функція Clear Voice підвищує чіткість діалогів та дикторського тексту.
  2. Функція Music Enhancer використовується для покращення звуку з джерел стисненого сигналу.
  3. Функція Adaptive DRC дозволяє регулювати гучність та динамічний діапазон.
  4. Екранне меню дозволяє користуватися командами меню поверх зображення на екрані, і підтримує кілька мов (англійська, німецька, французька, італійська, російська, голландська, шведська, турецька та японська).
  5. Вихід на сабвуфер для розширення можливостей системи.

Характеристики:

Загальні характеристики:
  • Тип пристрою: саундбар
  • Спосіб встановлення: поличковий, настільний
  • Функції вихідних каналів: 7.1.2-канальна конфігурація
  • Вихідна потужність: 128 Вт сумарно (88 Вт лінійні масиви + 40 Вт НЧ-динаміки)
  • Споживання електроенергії в режимі очікування (управління по HDMI вимк., режим очікування з можливістю увімкнення по мережі вимк.): 0.3 Вт
  • Споживання електроенергії в режимі очікування (управління по HDMI вимк., режим очікування з можливістю увімкнення по мережі вкл., Wi-Fi вкл.): 1.6 Вт
  • Променеві динаміки (вертикальний лінійний масив): 2 набори (лівий/правий канал) по 6 динаміків діаметром 2.8 см (1 1/8 дюйма)
  • Променеві динаміки (горизонтальний лінійний масив): 32 динаміки діаметром 4 см (1 1/2 дюйма)
  • НЧ-динаміки: 2 x діаметр 11 см (4 1/2 дюйми)
  • Аксесуари (придбаються окремо): настінний кронштейн SPM-K30
  • Розміри без стійок (Ш x В x Г): 1100 мм x 212 мм x 93 мм
  • Розміри зі стійками (Ш x В x Г): 1100 мм x 216 мм x 122 мм
  • Вага: 11.7 кг
  • Колір чорний
Входи та виходи:
  • HDMI: 4 x входи (вхід 1: HDCP 2.3), 1 x вихід (HDCP 2.3, ARC)
  • Цифрові оптичні: 2 x входу
  • Цифрові коаксіальні: 1 x вхід
  • Аналогові аудіовходи: 1 x вхід
  • Вихід сабвуфера: є
HDMI:
  • Передача 4K: є (60р)
  • xvColor: є
  • Передача 3D: є
  • ARC: є
  • CEC: є
  • Корекція Auto Lip-Sync: є
Технологія формування звуку:
  • Технологія навколишнього звучання: цифровий звуковий проектор
  • CINEMA DSP Movie: 3 (наукова фантастика, пригоди, сценічна вистава)
  • CINEMA DSP Music: 3 (музичний відеокліп, концерт, джаз-клуб)
  • CINEMA DSP Entertainment: 4 (спорт, ток-шоу, драма, гра)
  • Режими прослуховування: 3D SURROUND, SURROUND, STEREO, TARGET, My Surround
  • Функція Compressed Music Enhancer: є
Аудіо формати:
  • Dolby Atmos: так
  • Формат Dolby TrueHD: так
  • Формат Dolby Digital Plus: так
  • Формат Dolby Digital: так
  • Формат Dolby Digital EX: так
  • DTS:X: так (після оновлення прошивки)
  • Формат DTS HD Master Audio: так
  • DTS-HD з високою роздільною здатністю: так
  • DTS Digital Surround: так
  • DTS-ES: так
  • DTS 96/24: так
  • LPCM: так
Зв'язок:
  • Бездротове потокове відтворення музики: так (з Bluetooth)
  • Wi-Fi: є (IEEE 802.11 b/g/n, радіочастотний діапазон 2.4 ГГц)
  • AirPlay: є
  • Версія Bluetooth/профіль Bluetooth: 2.1 + EDR (кодек) прийом: SBC, MPEG4-AAC/передача: SBC
  • Порт Ethernet: є (100 base-T, 10 base-T)
Інші функції:
  • IntelliBeam (автокалібрування звуку): так
  • Екранне меню: так
  • Мови екранного меню: англійська, німецька, французька, іспанська, італійська, нідерландська, російська, шведська, турецька, японська
  • Режим ECO: так
  • Керування за допомогою програми: так
 
Характеристики
БрендYamaha
МодельYSP-5600 Black
ТипСаундбар
Тип установкиПоличний
Потужність128 Вт сумарно (88 Вт лінійні масиви + 40 Вт НЧ-динаміки)
Кількість каналів7.1.2
Входи4 x входи HDMI, 2 x цифрових оптичних входу, 1 x цифровий коаксіальний вхід, 1 x аналоговий аудіо вхід
ВиходиSubwoofer, 1 x HDMI
КолірЧорний
Розміри (Ш x Р x В), мм1100 мм x 122 мм x 216 мм зі стійками
Розміри (Ш х В х Г), мм1100 мм x 212 мм x 93 мм без стійок
Пульт ДУЄ
Вага11.7 кг
Ширина Саундбару (мм)1100 мм
ФункціїПоточні послуги, AirPlay, Bluetooth

Напишіть відгук

Саундбар Yamaha YSP-5600 Black

Yamaha YSP-5600 Black – це саундбар, у якому відтворення об'ємного звуку еквівалентної конфігурації 7.1.2 реалізовано за допомогою фірмової технології Digital Sound Projector. Ця технологія дозволяє відтворювати у музиці та фільмах тривимірну звукову сцену. Функція MusicCast за допомогою спеціальної програми дозволяє використовувати в єдиній системі пристрою різних виробників.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ