Активна акустична система DAS Audio AERO-20A
Активна акустична система DAS Audio AERO-20A Активна акустична система DAS Audio AERO-20A Активна акустична система DAS Audio AERO-20A Активна акустична система DAS Audio AERO-20A

Активна акустична система DAS Audio AERO-20A

  • ID товару: 29395

Новий товар

Aero 20A Motorized включає останні технічні досягнення DAS. Низько-середній діапазон включає новий 12-дюймовий драйвер, оптимізований для DAS, для забезпечення високої продуктивності і надійності.

Більше деталей

262 870 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: D.A.S Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

DASAudio випустила новий компактний лінійний масив Aero 20A, що приєднався до третього покоління систем лінійних масивів Aero, що з'явилися на світ із випуском Aero 40A у 2014 році. Втілюючи філософію компанії ALAS, Aero 20A також спирається на успіх «універсальні» можливості Aero 12A, випущеного в 2009 році.

Aero 20A оснащений новим 12-дюймовим низькочастотним динаміком DAS, оптимізованим для забезпечення високої продуктивності та надійності. Легка алюмінієва звукова котушка, з'єднана з новим дифузором, посиленим скловолокном, оптимізована магнітна схема і нова конструкція підвіски зробили свій внесок у продуктивність 12AN4 з точки зору спотворень, керованої потужності та максимального звукового тиску.

Крім того, нова схема вентиляції звукової котушки 12AN4 ефективно розсіює тепло звукової котушки, забезпечуючи високі теплові характеристики та низький стиск потужності.

Високочастотний відгук забезпечується компресійним драйвером M-75N та новим хвилеводним вузлом, розробленим спеціально для Aero 20A. У компресійному динаміці використовується конструкція з неодимовим магнітом, титанова діафрагма та звукова котушка діаметром 75 мм (3 дюйми). M-75N кріпиться на алюмінієвий литий хвилевід, оптимізований спільно з драйвером.

Звукова потужність забезпечується компактним підсилювачем класу D, який поєднує джерело живлення, вихідний каскад і роз'єми в одному легкому корпусі. Двоканальний підсилювач (800 Вт плюс 400 Вт) використовує технологію імпульсного режиму для забезпечення високої передбачуваності та стійкості до інтермодуляційних спотворень завдяки інноваційній конструкції контролера широтно-імпульсної модуляції.

КІХ-фільтри «цегляна стіна» використовувалися для забезпечення оптимального вирівнювання між «смугами» для досягнення рівномірного покриття по всьому шляху до точки перетину. Використані високоякісні АЦП/ЦАП, що дозволило покращити динаміку, знизити рівень спотворень та шумів.

Aero 20A підтримує DASnet, що дозволяє здійснювати віддалений моніторинг та керування за допомогою DASnet, програми для керування звуком для кабінетів та процесорів із живленням від DAS. Програмне забезпечення, засноване на протоколі RS-485, пропонує користувачам миттєвий та інтуїтивно зрозумілий огляд стану системи, а також дистанційне керування рядом параметрів до 256 пристроїв.

Корпуси виготовлені з березової фанери та покриті покриттям ISO-flex, що забезпечує захист та довговічність. До передньої частини корпусу прикріплені дві окремі алюмінієві зборки, що включають високочастотний хвилевод і тримач для 12-дюймового вуфера. До задньої частини корпусу прикріплений алюмінієвий радіатор, у якому розміщений підсилювач та відповідна електроніка.

Новий незнімний такелажний механізм був розроблений для спрощення використання, дозволяючи вибирати кут при укладанні на транспортний візок. Система блокування може бути активована для фіксації кутів між сусідніми шафами під час процедур штабелювання та підйому. Безпечна установка та точне прицілювання досягаються завдяки системі оснастки AX та низькопрофільній планці, яка зменшує необхідний простір між верхньою точкою підвіски та верхньою частиною масиву.

Напишіть відгук

Активна акустична система DAS Audio AERO-20A

Aero 20A Motorized включає останні технічні досягнення DAS. Низько-середній діапазон включає новий 12-дюймовий драйвер, оптимізований для DAS, для забезпечення високої продуктивності і надійності.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ