Активний пульт мікшерний Behringer PMP2000D
Активний пульт мікшерний Behringer PMP2000D Активний пульт мікшерний Behringer PMP2000D Активний пульт мікшерний Behringer PMP2000D Активний пульт мікшерний Behringer PMP2000D

Активний пульт мікшерний Behringer PMP2000D

  • ID товару: 26817
  • Артикул: BE-0812

BE-0812

Новий товар

Активний пульт мікшерний Behringer PMP2000D

Випущений у продаж активний 14-канальний мікшер Behringer PMP2000D, який розробник позиціонує як ідеальне і просте у використанні рішення для живих виступів. Незважаючи на вельми невеликі розміри (276×455×250 мм) та вагу (9 кг), новинка обладнана підсилювачем, що забезпечує 2000 Вт вихідної потужності.

Більше деталей

19 850 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Активний пульт мікшера Behringer PMP2000D забезпечує до 2000 Вт високоефективної вихідної потужності класу D, зберігаючи при цьому неймовірне співвідношення потужності до ваги. Дана модель оснащена 14 вхідними каналами з 9 професійними мікрофонними передсилювачами IMP і фантомним живленням +48 В, 4 стереоканалами і процесором ефектів KLARK Teknik FX з 25 попередньо встановленими налаштуваннями студійної якості. Завдяки підтримці роботи з бездротовими цифровими мікрофонами Behringer ULM, мікшер PMP2000D ідеально підходить для практично будь-якого живого виступу.

Завдяки революційній технології Class-D від Behringer, активний мікшерний пульт PMP2000D забезпечує величезну потужність та неймовірну звукову продуктивність, залишаючись зручним та портативним. Зусилля класу D робить все можливе, забезпечуючи максимальну енергоефективність, споживаючи менше та усуваючи необхідність у потужних джерелах живлення та масивних радіаторах. Завдяки своїй універсальності, цей пристрій надає можливість вибирати з робочих режимів 2 x 1000 Вт стерео, або 2 x 1000 Вт з подвійним моно (1 живлення, 1 вихід на монітор) або мостові моно режими 2000 Вт.

Шість монофонічних входів мікшера Behringer PMP2000D плюс три з чотирьох стереоканалів - всі оснащені інноваційними мікрофонними передсилювачами IMP з ультранизким рівнем шуму. Ці мікрофонні підсилювачі студійного класу, схвалені професіоналами в галузі звуку в усьому світі, пропонують динамічний діапазон 130 дБ з пропускною здатністю, яка тягнеться від менше 10 Гц до більше 20 кГц. Вони ідеально підходять для роботи з сучасними мікрофонами. На додаток до 60 дБ посилення та фантомного живлення +48 В, PMP2000D забезпечує виключно прозору та кришталево чисту звукову продуктивність, що робить його ідеальним вибором як для живих виступів, так і для студійних програм запису.

KLARK Teknik визнана в усьому світі однією з найпрестижніших британських аудіо компаній з 40-річним родоводом, удостоєним премії TEC Lifetime Achievement Award. Компанія Behringer пишається тим, що впроваджує спеціально розроблені ефекти KLARK Teknik у свої продукти. Завдяки 25 попереднім налаштуванням світового рівня, включаючи реверберацію, хорус, фленджер, дилей, зміну висоти тону та багато іншого, KLARK Teknik створив 24-бітний студійний механізм ефектів для Behringer, забезпечуючи вашу продуктивність по-справжньому професійною обробкою.

Ще одна унікальна та інноваційна особливість мікшерного пульта Behringer PMP2000D – це wireless-ready дизайн, який дозволяє легко підключити мікшер до цифрових бездротових мікрофонів Behringer (не входять до комплекту). Роз'єм USB на передній панелі мікшера призначений для підключення бездротового приймача 2,4 ГГц, який постачається з бездротовими мікрофонами Behringer ULTRALINK. Усуньте потребу у додаткових кабелях. Просто придбайте ULM300USB або ULM202USB та створіть ідеальну бездротову систему з одним або двома ручними мікрофонами за доступною ціною.

Ультракомпактний 2х1000 Вт стерео активний мікшер;

Технологія підсилювача класу D: величезна потужність та чудові звукові характеристики в легкому корпусі;

Дев'ять мікрофонних підсилювачів IMP з перемикачем фантомного живлення +48 для конденсаторних мікрофонів;

Високоякісний процесор ефектів KLARK TEKNIK FX з 25 пресетами, включаючи реверберацію, хорус, фленджер, затримку, зміну висоти тону та різні мультиефекти;

Підтримка роботи з бездротовими радіосистемами Behringer (не входить у комплект);

14-канальна секція мікшера оснащена 6 моно та 4 стереоканалами;

Музичний 3-смуговий еквалайзер, світлодіоди Pad та Clip з можливістю перемикання на всіх моноканалах;

Подвійні 9-смугові графічні еквалайзери дозволяють здійснювати точну корекцію частоти моніторних та основних виходів;

Регульований вхід для стерео Aux для підключення зовнішніх джерел звукового сигналу;

Вбудоване джерело живлення з перемиканням режиму, чудовим перехідним відгуком та дуже низьким енергоспоживанням.

КЛЮЧОВІ ТЕХНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ:

Активний пульт мікшера;

Кількість каналів: 14 (включаючи 4 стерео канали);

Потужність вбудованого підсилювача: 2000 Вт (мостовий режим), 1000 Вт на канал @ 4 Ом;

Входи з мікрофонними передсилювачами: 9 х XLR;

Фантомне харчування: 9 каналів (+48);

Лінійні входи: 4 x 1/4" (Hi-Z/Line), 2 x 1/4" (line), 6 x 1/4" (3 стерео канали), 1 x RCA стерео пара, 1 x 1/8 (aux in);

Інші входи: Ultralink ULM wireless ready (для радіосистем Behringer ULM), 1 x 1/4" (футсвіч);

Головні виходи: 2 x SpeakON;

Інші виходи: 1 x RCA стерео пара;

Aux посилання: FX, Monitor;

Еквалайзер: 3-смуговий для кожного каналу, 9-смуговий графічний (Main/Mon);

Вбудовані ефекти: реверберація, ділі, модуляція, комбінація ефектів;

Габарити: 276 x 455 x 250 мм;

Вага: 9 кг;

Гарантійне обслуговування: 1 рік;

Компанія-виробник: Behringer.

Напишіть відгук

Активний пульт мікшерний Behringer PMP2000D

Активний пульт мікшерний Behringer PMP2000D

Випущений у продаж активний 14-канальний мікшер Behringer PMP2000D, який розробник позиціонує як ідеальне і просте у використанні рішення для живих виступів. Незважаючи на вельми невеликі розміри (276×455×250 мм) та вагу (9 кг), новинка обладнана підсилювачем, що забезпечує 2000 Вт вихідної потужності.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ