Мікшерний пульт Behringer Behringer XENYX X1222 USB
Мікшерний пульт Behringer Behringer XENYX X1222 USB Мікшерний пульт Behringer Behringer XENYX X1222 USB Мікшерний пульт Behringer Behringer XENYX X1222 USB Мікшерний пульт Behringer Behringer XENYX X1222 USB

Мікшерний пульт Behringer XENYX X1222 USB

  • ID товару: 26401
  • Артикул: BE-0742

BE-0742

Новий товар

Представлена тут модель Xenyx X1222USB - Вибір тих, кому потрібен чистий збалансований звук в режимі «реального часу». Мікшер оснащений не тільки засобами налаштування, але й інструментами контролю за звучанням, і може похвалитися надзвичайно низьким рівнем шумів та артефактів навіть при роботі в не найкращому з погляду акустики приміщеннях.

Більше деталей

13 842 грн.

10 Товари(ів)
Передзамовлення

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Німецька компанія Behringer є світовим лідером у розробці, виробництві та дистрибуції професійного звукового обладнання, музичних інструментів та пов'язаної з ними продукції. Компанія представляє великий асортимент музичного обладнання, включаючи різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій та любителів.

Представлена модель Xenyx X1222USB - вибір тих, кому потрібен чистий збалансований звук в режимі «реального часу». Мікшер оснащений не тільки засобами налаштування, але й інструментами контролю за звучанням, і може похвалитися надзвичайно низьким рівнем шумів та артефактів навіть при роботі в не найкращому з погляду акустики приміщеннях.

Модель має 4 монофонічні вхідні роз'єми, 4 стереофонічні, а також 6 мікрофонних входів з підсилювачами, що забезпечують динамічний діапазон 130 дБ, і фантомним живленням 48 В, що робить мікшер придатним для використання з мікрофонами і динамічного, і конденсаторного типу. Моноканали оснащені фільтрами низьких частот, що у більшості випадків вирішують проблему паразитарних шумів ще на рівні вхідного сигналу. Компресори на монофонічних каналах дозволяють досягти кращої якості аудіо, вирівнюючи значні перепади інтенсивності і нормалізуючи сигнал.

Первинне налаштування звучання проводиться 3-смуговими канальними еквалайзерами. Подальша обробка здійснюється за допомогою зовнішніх пристроїв, підключених до виходу FX Send, або за допомогою вбудованого ефект-процесора з 16 редагованими пресетами, світлодіодним дисплеєм для їх швидкого виставлення, 5-рівневою індикацією гучності та індикатором кліпування.

Мікшування сигналу відбувається у двох AUX-шинах, причому кожен канал має по два регулятори посилу на шини: префейдерний та постфейдерний. Завдяки цьому можна прослуховувати вихідне аудіо та порівнювати його з результатом ефект-обробки. У вихідній секції знаходяться балансні головні виходи із позолоченими контактами, виходи FX Send, Control room/Phones, вхідні та вихідні роз'єми 2-Track, роз'єми двох шин AUX Returns. Крім цього, на торці мікшера розташований USB-роз'єм, за допомогою якого сигнал можна безпосередньо направити на комп'ютер. Безкоштовні програми та плагіни Behringer дозволяють швидко та ефективно завершити обробку.

Для налаштування підсумкового сигналу передбачений окремий еквалайзер – семисмуговий, з фейдерними регуляторами лінійної шкали. Фірмова система детектування зворотний зв'язок FBQ, що входить у розділі основного мікшера, — ще один кордон захисту від артефактів, що виникають при невдалої конфігурації аудіосистеми. У разі потреби можна також увімкнути систему стереозвучання XPQ, функцію придушення вокалу або режим mute для окремих каналів.

Основні особливості:

4 сучасних високоякісних мікрофонних підсилювачів Xenyx з фантомним живленням

4 професійних компресорів студійної якості

Неокласичні "британські" 3-смугові еквалайзери з теплим музичним звучанням

Новий 24-бітовий мультиефектпроцесор студійного класу з 16 редагованими пресетами з користувальницькими налаштуваннями, що зберігаються.

Інтегрований інтерфейс USB/Audio, набір підкастингового програмного забезпечення для запису та редагування музики

150 віртуальних інструментів та плагінів аудіоефектів та драйвер з ультранизькою затримкою

Професійний повнофункціональний Audio/MIDI-редактор EnergyXT 2.5 Compact Behringer Edition

Точна частотна корекція вихідного сигналу за допомогою 7-смугового системного стереоеквалайзера

Ефект емуляції тривимірного акустичного простору XPQ

Система придушення у фонограмі центрального музичного інструменту або голосу Voice Canceller

Система миттєвого виявлення зворотного зв'язку FBQ

4 повнофункціональних вхідних стереоканалів з 2 додатковими мікрофонними входами на каналах 5/6 та 7/8, 3-смуговий еквалайзер та регуляторами вхідної чутливості

Гнізда інсертних входів/виходів на кожному моноканалі

За 2 AUX-посилання на кожному каналі: 1 pre fader та 1 post fader; 2 мультифункціональні стереовходи AUX-повернення

Балансні основні виходи з XLR-роз'ємами із позолоченими контактами, окремі виходи Control Room, вихід для навушників та стереовиход на записуючий пристрій

Зносостійкі 60-міліметрові логарифмічні фейдери і герметичні регулятори, що обертаються.

Блок живлення "Planet Earth" з діапазоном напруг живлення від 100 до 240 вольт, безшумний аудіотракт, надшвидкі перехідні характеристики та низьке енергоспоживання

Комплектується спеціальним набором кріплення для встановлення в рік

Високоякісні компоненти та виняткова надійність конструкції

Характеристики Behringer Xenyx X1222USB

XLR 6

AUX 1/4" 12

RCA 2

Вхід ефектів 1

Return 1/4" 2

Вихід на навушники 1/4" 1

RCA 2

Моніторний вихід 1/4 2

Головний вихід XLR 2

Вихід на педальний перемикач 1

Напишіть відгук

Мікшерний пульт Behringer XENYX X1222 USB

Представлена тут модель Xenyx X1222USB - Вибір тих, кому потрібен чистий збалансований звук в режимі «реального часу». Мікшер оснащений не тільки засобами налаштування, але й інструментами контролю за звучанням, і може похвалитися надзвичайно низьким рівнем шумів та артефактів навіть при роботі в не найкращому з погляду акустики приміщеннях.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ