Bowers & Wilkins PV1D
Bowers & Wilkins PV1D Bowers & Wilkins PV1D

Знятий з виробництва
  • ID товару: 2092

Новий товар

Цей округлий сабвуфер має 400 Вт потужності, щоб видавати неймовірно живий бас із легендарного корпусу. Він змінить ваш погляд на сабвуфери.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Сабвуфер B&W PV1D невипадково отримав індекс PV у назві, що розшифровується як "pressure vessel", тобто. «посудина високого тиску» у перекладі з англійської. Розробники вибрали ідеальну форму корпусу – тонкостінну алюмінієву сферу. Завдяки такому незвичайному дизайну вдається звести до мінімуму резонанси, ліквідувати стоячі внутрішні хвилі і підвищити ефективність роботи.

Модель оснащена двома довгохідними 200-міліметровими низькочастотними драйверами, встановленими оппозитно. Таке симетричне розташування сприяє зниженню вібрацій та робить всю конструкцію більш стабільною та збалансованою. При цьому досягається рівномірний розподіл звукового тиску всередині корпусу, а для розв'язки з підлогою кабінет має гумову основу. Драйвери оснащені дифузорами-«сендвічами», між паперово-кевларовим та алюмінієвим шаром яких є тонкий прошарок з пінополістиролу. В результаті забезпечується необхідна жорсткість, легкість, відмінне демпфування та висока швидкість відгуку динаміка.

Динаміки "качає" вбудований підсилювач класу D, що видає 400 Вт потужності. Цифрова платформа B&W PV1D із сигнальним процесором запозичена у старшої моделі DB1. У кільце, що оперізує кулястий корпус, вбудований OLED-дисплей, кнопка живлення та сенсорна панель управління, за допомогою якої можна зберегти задані пресети в п'яти осередках пам'яті, вибрати одну з 4-х установок еквалайзера та ін. Сабвуфер дозволяє налаштовувати фільтр низьких частот частоту зрізу, крутість спаду та фазу. Модель можна перевести в режим Auto, за допомогою якого забезпечується її активація під час надходження аудіосигналу.

Уся комутація виведена на дно корпусу. Там є високорівневий вхід, представлений роз'ємом Molex, та звичайний лінійний вхід на роз'ємах RCA. Є два 3,5 мм тригерних гнізда, одне з яких (Trig.1) служить для включення сабвуфера, а друге (Trig.2) дозволяє перемикатися між двома обраними пресетами налаштувань. Є інтерфейс RS-232, представлений міні-джеком і призначений для управління, а також для налаштування B&W PV1D через ПК за допомогою програми SubApp. Оновити мікропрограму можна через порт Mini USB, вбудований в комутаційну панель. Модель дозволяє встановлювати чутливість на кожному вході, регулювати рівень посилення та інвертувати полярність сигналу, що надходить на лінійні роз'єми.

Вихідна потужність підсилювача: 400 Вт

Динаміки: (8 in) довгохідні, паперово-кевларові/алюмінієві дифузори

Вхідний імпеданс: 100 кОм

Відношення сигнал/шум: >100 дБ

Функції: 5 пресетів: вхідна чутливість (аналоговий), посилення (цифровий регулятор), регулятор граничної частоти НЧ фільтра, нахилу х-ки НЧ фільтра, фази НЧ фільтра,

Авто Увімк./Вимк. по датчику сигналу, тригерний вхід on/standby, тригерний вхід для пресетів, RS232 вхід для систем управління

Стерео Line In (2 х RCA), високого рівня (кабель 5 м в комплекті)

Споживання: 150 Вт, в режимі Standby: < 1 Вт

Габарити (ШхВхГ) 270 x 342 x 358 мм

Напишіть відгук

Bowers & Wilkins PV1D

Цей округлий сабвуфер має 400 Вт потужності, щоб видавати неймовірно живий бас із легендарного корпусу. Він змінить ваш погляд на сабвуфери.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ