Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS
Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS

Знятий з виробництва

Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS

  • ID товару: 2378

Новий товар

Легкі, міцні та надзвичайно зручні високоякісні навушники призначені для людей, які серйозно відносяться до звуку.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: KEF

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Кожна частина Space One була ретельно опрацьована як технічно, так і з погляду дизайну для створення навушників, які б не тільки притягували погляд, а й чудово звучали. Протокол Bluetooth® Qualcomm® aptX™ забезпечує високоякісне звучання без проводів, а технологія активного шумоподавлення разом з наявністю корекції в голосовому діапазоні дозволяє чути вашого телефонного співрозмовника навіть у галасливих місцях. Вироблені з литого шматка алюмінію та оброблені спеціальною технологією для досягнення обробки під титан з контрастними чорними вставками – всі ці деталі підкреслюють вишуканий та елегантний дизайн від знаменитого ательє Porsche Design.

Спеціально налаштована система активного шумоподавлення від KEF усуває зовнішні шуми, не торкаючись важливих нюансів і деталей, що оживляють музику, зберігаючи чіткі високі і багаті середні тони і щільні баси, що дозволяє отримувати справжню насолоду від музики. Високоточні звукові технології, застосовані у всіх компонентах навушників, роблять звук яскравим, одночасно наділяючи його чіткістю та об'ємністю, що створює ефект присутності. Виготовлені з м'якого і дихального спіненого матеріалу з ефектом пам'яті, чашки навушників блокують зовнішні шуми, створюючи ідеальні умови для прослуховування, навіть коли ви в дорозі.

Модель оснащена 40 мм неодимовими приводами, налаштованими інженерами KEF, які, у поєднанні з великим 20 мм неодимовим магнітом та легкою звуковою котушкою CCAW (покритий міддю алюмінієвий дріт), ідеально підходять для створення чітких ВЧ, багатих СЧ та щільних басів.

Систему активного шумоподавлення можна вмикати та вимикати за необхідністю, щоб бути в курсі того, що відбувається навколо.

Відповідайте на дзвінки натисканням однієї кнопки і робіть дзвінки так само просто - з кнопками управління, які завжди під рукою

М'який, стійкий до впливу поту обід із підкладкою зі шкірозамінника та чашки навушників дозволяють комфортно насолоджуватися музикою навіть у далеких поїздках.

Алюмінієвий обід м'яко і надійно кріпиться навколо вух і створює суцільне ущільнення, що блокує зовнішні шуми.

Кубки навушників SPACE ONE, що легко складаються, ідеально поміщаються в сумки і навіть кишені крісел.

Напишіть відгук

Навушники KEF SPACE ONE WIRELESS

Легкі, міцні та надзвичайно зручні високоякісні навушники призначені для людей, які серйозно відносяться до звуку.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ