Hi-Fi плеєр Shanling M0 Pro Digital Audio Player Black
Hi-Fi плеєр Shanling M0 Pro Digital Audio Player Black Hi-Fi плеєр Shanling M0 Pro Digital Audio Player Black Hi-Fi плеєр Shanling M0 Pro Digital Audio Player Black Hi-Fi плеєр Shanling M0 Pro Digital Audio Player Black Hi-Fi плеєр Shanling M0 Pro Digital Audio Player Black Hi-Fi плеєр Shanling M0 Pro Digital Audio Player Black

Hi-Fi плеєр Shanling M0 Pro Digital Audio Player Black

  • ID товару: 35075

Новий товар

Shanling M0 Pro – подальший розвиток і без того успішного ультракомпактного Hi-Res плеєра/BT-ресивера Shanling M0. Примітно, що актуальний девайс отримав оновлену схемотехніку, опцію балансного підключення, а також аудіофільську зовнішність, що робить його практично поза конкуренцією в сегменті портативних Hi-Res програвачів.

Більше деталей

6 279 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Shanling

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зовнішній вигляд

Незважаючи на загальний індекс у назві, M0 Pro не надто нагадує свого попередника; тепер він швидше схожий на "сплюснуту" версію старших побратимів – M3 Ultra та M6 Ultra. Насамперед, спорідненість видають спеціальні поглиблення бічних панелей, які не лише надають вигляду програвача шарму, але й служать функціональним елементом, завдяки якому DAP більш ухопливий.

Головним матеріалом виготовлення корпусу, на відміну від старших моделей, став суцільний алюміній, скляна спинка відсутня, що, втім, не завадило інтегрувати антену Bluetooth. Набір органів управління повністю повторює картину першого М0-го: в наявності тільки рифлене коліщатко гучності, що передбачає натискання. Основне ж "спілкування" з гаджетом здійснюється за допомогою 1.54" тачскріна з роздільною здатністю 240х240, який радує насиченими кольорами та нормальними кутами огляду.

А ось у контексті дротових інтерфейсів є про що поговорити, адже окрім звичного USB type-C (USB-ЦАП, виведення "цифри") на нижній грані розміщено специфічний навушниковий роз'єм, який розуміє не лише 3.5-мм аудіоджеки, а й балансні. 4.4-мм, для чого знадобиться спеціальний фірмовий адаптер (у комплекті не передбачено).

Характеристики

У ролі ЦАП цього разу виступив здвоєний чіп ESS ES9219C, на якого за сумісництвом покладено функції підсилювача. Ця схема зчитує PCM 32 біт/384 кГц, а також DSD з кратністю ≤512. Що стосується показників вихідної потужності, то тут ситуація наступна: за балансом плеєр "віддає" вражаючі для своїх габаритів 236 мВт, тоді як стандартний S/E режим генерує скромніші 80 мВт, яких вистачить для переважної більшості внутрішньоканальних навушників.

Порадував і бездротовий сетап, представлений актуальним модулем Bluetooth v.5.0, який працює і на прийом, і на віддачу, підтримуючи кодеки SBC, AAC, aptX (лише віддачу) і LDAC. Живить систему енергійний акумулятор ємністю 650 мАг, ресурсу якого вистачить на 10 годин у режимі балансного підключення та на 14.5 – при Single-Ended-підключенні. На завершення розділу слід згадати про фірмову ОС MTouch, створену спеціально для M0 Pro.

Ця платформа орієнтована на комфортне використання плеєра однією рукою, що Ви відразу помітите. До речі, плавність та оперативність роботи інтерфейсу – заслуга продуктивного процесора Ingenic X1000, який до того ж відомий своєю енергоефективністю.

Звук

Порівнюючи Shanling M0 та M0 Pro, слід відзначити не тільки новий чіпсет, але й інший тюнінг звучання. Насамперед, йдеться про приріст енергійності загальної подачі, яка, крім того, отримала більш відчутний панч, завдяки якому, наприклад, рок-композиції звучать емоційніше, а отже, і більш концептуально.

Не обійшлося і без акценту на макроконтрастах та особливого Шанлінівського підходу до забарвлення тональної гами, яка порадує слухача додатковою теплотою (у міру) та особливою передачею тембрів музичних інструментів та вокалу, за що, зокрема, цінують продукцію виробництва Shanling.

Також доцільно зауважити, що, незважаючи на очевидну орієнтованість плеєра на передачу музично-емоційної складової композицій, загальної звукової сигнатури цілком достатньо як аналітики на СЧ, так і контролю на ВЧ, чого не завжди можна очікувати від компактного представника бюджетного сегмента портативного Hi-Res.

 
Характеристики
БрендShanling
МодельM0 Pro
ТипHi-Fi Плеєр
BluetoothЄ
Дисплей1.54”
Вбудована ємність акумулятора650 мАч
Час роботидо 14,5 ч
КолірЧорний
ЦАП2 x ESS ES9219C

Напишіть відгук

Hi-Fi плеєр Shanling M0 Pro Digital Audio Player Black

Shanling M0 Pro – подальший розвиток і без того успішного ультракомпактного Hi-Res плеєра/BT-ресивера Shanling M0. Примітно, що актуальний девайс отримав оновлену схемотехніку, опцію балансного підключення, а також аудіофільську зовнішність, що робить його практично поза конкуренцією в сегменті портативних Hi-Res програвачів.

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ