Бездротовий гучномовець Bluesound PULSE MINI 2i Wireless Streaming Speaker Black
Бездротовий гучномовець Bluesound PULSE MINI 2i Wireless Streaming Speaker Black Бездротовий гучномовець Bluesound PULSE MINI 2i Wireless Streaming Speaker Black Бездротовий гучномовець Bluesound PULSE MINI 2i Wireless Streaming Speaker Black Бездротовий гучномовець Bluesound PULSE MINI 2i Wireless Streaming Speaker Black

Бездротовий гучномовець Bluesound PULSE MINI 2i Wiess Streaming Speaker Black

  • ID товару: 29639
  • Артикул: BSPULSEMINI2IBK

BSPULSEMINI2IBK

Новий товар

Bluesound PULSE MINI 2i Wiess Streaming Speaker Black

Більше деталей

29 699 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Bluesound

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Опис

Не можна недооцінювати, PULSE MINI. Завдяки запатентованій подвійній акустичній камері його звук потужніший і точніший, ніж у більшості плеєрів вдвічі більших розмірів. Поставте його в будь-якому місці кімнати, і він заповнить простір гарно замішаним звуком повного діапазону.

Трансляція музики на кілька плеєрів Bluesound у різних кімнатах по всьому будинку Миттєвий доступ до інтернет радіостанцій, музичних сервісів та аудіо в локальній мережі Зручне керування через російськомовну програму для iOS, Android, а також для Windows та Mac OS X підсилювач Bluetooth (aptX®).

Сенсорні кнопки управління на самому плеєрі ІЧ приймач з функцією навчання команд з будь-якого ІЧ пульта. Просте налаштування та розширюваність системи Доступний у Чорному та Білому кольорах.

КОМПАКТНИЙ БЕЗПРОВІДНИЙ Гучномовець СТУДІЙНОЇ ЯКОСТІ.

Поставте PULSE MINI на книжкову полицю, стіл чи підвіконня та почуєте як 60 Вт тріампінг стереосигналу може перетворити вашу кімнату. Запатентована подвійна акустична камера та найсучасніша DSP обробка кардинально максимізує потужність та прозорість басу, а 4-дюймовий сабвуфер чудово добудовує загальну картину до повнодіапазонного звуку.

ВИ ГІДНІ ВЕЛИКОГО, НІЖ MP3.

Безумовно, Bluesound підтримує MP3, як і більшість інших аудіо форматів, але ми створили Bluesound спеціально для аудіо високої роздільної здатності. Поки інші компанії акцентують увагу на дизайні та стилі, Bluesound не шкодує витрат на інтеграцію передових інноваційних аудіотехнологій, які забезпечують неймовірно швидке та безпомилкове відтворення запису з максимальною студійною майстер-якістю, що призводить до абсолютно неперевершених характеристик.

МАЙБУТНЄ МУЗИКИ ВЖЕ НАСТУПИЛО.

Використання топових багатоядерних процесорів ARM Cortex-9 з тактовою частотою 1 ГГц передбачає, що Bluesound був розроблений для чогось більшого, ніж аудіо. 32-бітна архітектура Bluesound у поєднанні з 8-ми кратним запасом ЦАП-платформ гарантує бездоганне відтворення high-res музики з прецизійною чистотою та ясністю – на будь-якій гучності.

ВСЯ КОЛИСЬ ЗАПИСАНА МУЗИКА.

Відчуйте миттєвий доступ до мільйонів пісень. Преміальні музичні сервіси з high-res треками, такі як TIDAL®, Spotify® та Qobuz®, більшість музичних служб та інтернет-радіостанцій вже вбудовані. Отримайте доступ до своїх музичних файлів та всієї бібліотеки iTunes – або до USB-накопичувача та NAS – без використання комп'ютера. Уявіть: Ваша музика – Ваші правила.

МУЗИЧНИЙ WiFi.

Обладнання використовує вашу домашню бездротову мережу і налаштовується. Завдяки вдосконаленій конструкції антени Wi-Fi та потужним процесорам ARM Cortex A9, Bluesound гарантує, що в кожному куточку вашого будинку не буде перепусток або затримок навіть при потоковій передачі аудіофайлів з високою роздільною здатністю.

Слухайте музику в ідеальній синхронізації або відтворюйте музику одночасно на декількох плеєрах у різних кімнатах. Звук, удостоєний багатьох нагород.

Bluesound був відзначений безліччю нагород, у тому числі неодноразово отримував звання "Продукт року" та "Краща покупка" - від провідних аудіо-видань, таких як "What Hi-Fi?" та "Secrets of Home Theater and High Fidelity".

З моменту свого створення Bluesound була віддана наданню чистого і деталізованого звуку, і саме ця відданість була зустрінута широким спектром позитивних відгуків від таких видань, як Residential Systems, Home Cinema Choice, AVS Forum та багато інших.

Характеристики Bluesound PULSE MINI 2i

  • Процесор: ARM® CORTEX™ A9, 1 GHz
  • Вага: 3.6 кг
  • Розміри: 335×172×155 мм
  • Потужність (Idle): 14 Ватт
  • Аксесуари: AC кабель живлення (Європа та Північна Америка) Toslink на мініджек 3.5mm Міні Адаптер Ethernet кабель
  • Умови зберігання: від -10 ° до 50 ° C, 20% - 80% відносної вологості
  • Умови експлуатації: від 0 ° до 40 ° C
  • Підтримувані формати: MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS Hi-Res формати - FLAC, MQA, WAV, AIFF
  • Власна частота дискретизації: 32 - 192 kHz
  • Розрядність: 16 - 24
  • Частотний Діапазон: 45Hz - 20kHz
  • Спотворення: THD+N - 0.030%
  • Динаміки: 1×89мм (3.5″), 2×25мм (1″)
  • Вихідна потужність: 60 Вт Tri-Amplified
 
Характеристики
ТипАктивна акустика
Частотний діапазон45-20000
BluetoothЄ
КолірЧорний
AirPlayEсть
вага, кг3,6

Напишіть відгук

Бездротовий гучномовець Bluesound PULSE MINI 2i Wiess Streaming Speaker Black

Bluesound PULSE MINI 2i Wiess Streaming Speaker Black

Напишіть відгук

7 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ