Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey
Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey

Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey

  • ID товару: 29904

Новий товар

Музичний додаток Bowers & Wilkins (з підтримкою Deezer, Qobuz і TIDAL), Apple AirPlay 2 ©, Spotify Connect, Bluetooth 5.0, Цифрова обробка сигналів, Динамічний еквалайзер, Кодеки BT: aptX ™ Adaptive, AAC, SBC, Сумісність з Air , iPad та iPod touch з iOS 11.4 або новіший, Apple TV 4K або Apple TV (4-го покоління) з tv OS 11.4 або новіший, Mac або ПК з iTunes 12.8 або новіший, Вихідна потужність підсилювача 240 Вт, Привідні пристрої: ВЧ 2x 25-мм (1”) двокупольні ВЧ-динаміки, MF 2x 90 мм (3 1⁄2 дюйми) FST середньочастотний діапазон, LF 1x 150 мм (6 дюймів) сабвуфер.

Більше деталей

39 690 грн.

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Уславлений британський аудіо бренд Bowers & Wilkins випустив абсолютно нову бездротову колонку Zeppelin, відроджену та переосмислену для епохи потокового мовлення. Новий Zeppelin тепер став розумнішим і гнучкішим у використанні, а його звук отримав високу роздільну здатність і став більш детальним і динамічним, ніж будь-коли раніше. Вперше представлений в 2007 році як найдосконаліша док-станція для iPod, Zeppelin повернувся в 2021 році з кращим звучанням, красивішим і розумнішим, ніж будь-коли.

Сконструйований для чудового звучання
Новий Zeppelin є повноцінною стереосистемою в одному корпусі, заснованою на неперевершеному досвіді Bowers & Wilkins у розробці акустичних систем преміум-класу – як для студій звукозапису, так і для дому. Він оснащений технологіями динаміків референсної якості, розташованих ліворуч та праворуч навколо центрального великого НЧ-драйвера (сабвуфера), на які працюють підсилювачі загальною потужністю 240 Вт. В результаті виходить стерео звук, що заповнює всю кімнату, з яким не може зрівнятися жоден конкурент в одному корпусі. Кожне покоління Zeppelin було системою із найкращою якістю звуку для свого часу. Новий Zeppelin, що поєднує перевірені технології динаміків з новою платформою потокової передачі аудіо з високою роздільною здатністю, є просто найкращим на сьогодні. Загальний результат зусиль конструкторів – виняткове музичне виконання, чи то з бездротових джерел, чи через стрімінгові сервіси.

Неповторний, новаторський дизайн
Протягом понад 15 років кожне нове покоління Zeppelin було єдиним у своєму роді – з по-справжньому гарним та унікальним дизайном у своєму класі – і, як у кожного з продуктів Bowers & Wilkins, його форма визначається принципами акустики. Новий Zeppelin доступний у двох варіантах обробки, одна з яких темна (північно-сіра), інша - світла (перлово-сіра), і тепер оснащений відключається, регульованим підсвічуванням для створення ефекту "ореолу" на металевій підставці.

Музика, яку ви любите, миттєво
Якщо ви бажаєте транслювати музику зі свого мобільного пристрою, планшета або комп'ютера, новий Zeppelin підтримує як AirPlay 2, так і Bluetooth aptX Adaptive, що робить його придатним як для користувачів iOS, так і для Android. Шанувальники Spotify можуть насолоджуватися зручністю Spotify Connect, що забезпечує як високоякісний звук, так і зручне та просте управління. І що найприємніше, новим Zeppelin можна також керувати за допомогою програми Bowers & Wilkins Music, яка надає миттєвий доступ до безлічі потокових сервісів, включаючи Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL та TuneIn.

Розумний, мультирумний, інтуїтивно зрозумілий
Новий Zeppelin пропонує вбудовану систему голосового помічника Alexa: немає необхідності в будь-яких зовнішніх компонентах. Просто попросіть пісню, яку ви хочете почути, і ваш Цепелін виконає прохання. Якщо ви надаєте перевагу, вашим Zeppelin можна керувати і за допомогою фізичних кнопок нагорі задньої панелі його елегантного корпусу. Новий Цепелін спроектований так, щоб прослужити вам довго. Його потужне цифрове «мозок» з часом може бути модернізоване, а на початку 2022 року планується впровадити можливість створення мультирумних систем – у кількох кімнатах. Це зробить Zeppelin сумісним як з іншими новими Zeppelin-ами в багатокімнатному середовищі, так і (якщо ви віддаєте перевагу), із системою на базі сімейства Formation – бездротових колонок з високою роздільною здатністю від Bowers & Wilkins.

Краса звуку
Отже, Цепелін відродився і став ще кращим у всіх відношеннях. Маючи новий Zeppelin, вам більше не доведеться вибирати між повнофункціональною бездротовою колонкою з усіма необхідними стримінговими сервісами, з елегантним, вишуканим дизайном та звуком високої якості, що заповнює кімнату. Тепер ви можете отримати і те, й інше разом і відразу. Giles Pocock, віце-президент з маркетингу Bowers & Wilkins (Vice-President of Brand Marketing), заявив: “Ми надзвичайно пишаємося тим, що можемо уявити абсолютно новий Zeppelin. Це найрозумніший, найкрасивіший і найкраще звучить Цепелін, який ми коли-небудь створювали. Ви дійсно зможете отримати таку високу якість звуку, на яку наші шанувальники зазвичай очікують від Bowers & Wilkins, плюс всі інтуїтивно зрозумілі функції та простоту використання, які вони вимагають, в одному красиво оформленому продукті”.

Технічні характеристики:

  • Музичний додаток Bowers & Wilkins (з підтримкою Deezer, Qobuz та TIDAL),
  • Apple AirPlay 2 ©, Spotify Connect, Bluetooth 5.0, Цифрова обробка сигналів, Динамічний еквалайзер,
  • Кодеки BT: aptX ™ Adaptive, AAC, SBC,
  • Сумісність з AirPlay 2, iPhone, iPad та iPod touch з iOS 11.4 або новіший, Apple TV 4K або Apple TV (4-го покоління) з tv OS 11.4 або новіший, Mac або ПК з iTunes 12.8 або новіший,
  • Вихідна потужність підсилювача 240 Вт,
  • Підключення USB – C - лише обслуговування,
  • Вхідна напруга 100-240 В, 50/60 Гц,
  • Потужність, що споживається менше 2 Вт (в сплячому режимі),
  • Привідні пристрої:
  • ВЧ 2x 25-мм (1”) двокупальні ВЧ-динаміки,
  • MF 2x 90 мм (3 1⁄2 дюйми) FST середньочастотний діапазон,
  • LF 1x 150 мм (6 дюймів) сабвуфер,
  • Частотна характеристика від 35 Гц до 24 кГц
  • Габаритні розміри:
  • Висота: 210 мм,
  • Ширина: 650 мм,
  • Глибина: 194 мм
  • Вага 6.5 кг.
 
Характеристики
БрендBowers & Wilkins
МодельZeppelin
ТипАктивна акустика
Тип колонкиПолочна
Частотний діапазон35 Гц – 24 кГц
Вихідна потужність240 Вт
Сумісністьз AirPlay 2, iPhone, iPad та iPod touch з iOS 11.4 або новіші, Apple TV 4K або Apple TV (4-го покоління) з tv OS 11.4 або новіші, Mac або ПК з iTunes 12.8 або новіші
робоча напруга100-240 В, 50/60 Гц
споживана потужністьМенш ніж 2 Вт в режимі очікування
КолірPearl Grey
Розміри (В x Ш x Г), мм210 x 650 x 194 мм
Тип підключенняБезпровідне
вага, кг6,5
Бездротові можливості Apple AirPlay 2 ©, Spotify Connect, Bluetooth 5.0

Напишіть відгук

Бездротова акустична система Bowers & Wilkins Zeppelin Pearl Grey
Музичний додаток Bowers & Wilkins (з підтримкою Deezer, Qobuz і TIDAL), Apple AirPlay 2 ©, Spotify Connect, Bluetooth 5.0, Цифрова обробка сигналів, Динамічний еквалайзер, Кодеки BT: aptX ™ Adaptive, AAC, SBC, Сумісність з Air , iPad та iPod touch з iOS 11.4 або новіший, Apple TV 4K або Apple TV (4-го покоління) з tv OS 11.4 або новіший, Mac або ПК з iTunes 12.8 або новіший, Вихідна потужність підсилювача 240 Вт, Привідні пристрої: ВЧ 2x 25-мм (1”) двокупольні ВЧ-динаміки, MF 2x 90 мм (3 1⁄2 дюйми) FST середньочастотний діапазон, LF 1x 150 мм (6 дюймів) сабвуфер.

Напишіть відгук

7 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ