Навушники Sennheiser Epos Adapt 560
Навушники Sennheiser Epos Adapt 560 Навушники Sennheiser Epos Adapt 560 Навушники Sennheiser Epos Adapt 560 Навушники Sennheiser Epos Adapt 560 Навушники Sennheiser Epos Adapt 560

Навушники Sennheiser Epos Adapt 560

  • ID товару: 25351

Новий товар


Шум більше не перешкода, звук і зв'язок відмінні, і співрозмовник чує вас чудово – ваша Sennheiser Epos Adapt 560 зробить все, щоб у вас була можливість працювати спокійно та з повною віддачею.

Більше деталей

10 707 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Шум більше не перешкода, звук і зв'язок відмінні, і співрозмовник чує вас чудово – ваша Sennheiser Epos Adapt 560 зробить все, щоб у вас була можливість працювати спокійно та з повною віддачею. Де завгодно і скільки завгодно. В офісі, вдома, у транспорті чи просто на ходу. Це повнофункціональна бездротова гарнітура для сучасного користувача бізнесу.

Модель оснащена високоякісними мікрофонами на компактному тримачі та адаптивною системою активного шумоподавлення, тому не тільки відтворює звук і передає мову з найвищою якістю, а й допоможе повністю зосередитися на роботі та вирішувати професійні завдання максимально продуктивно та з комфортом.

Основні переваги моделі Adapt 560: виняткова чіткість та виразність звучання мови у будь-якій телефонній розмові

адаптивна система активного шумоподавлення дозволяє повністю зосередитися на роботі в будь-якому місці та в будь-який час.

найвища якість зв'язку незалежно від особливостей платформи уніфікованих комунікацій, до якої підключено гарнітуру (сертифікат відповідності стандартам технології Unified communications)

якісний звук допомагає вирішувати професійні завдання з максимальною продуктивністю

комфорт, функціональність та надійність

Смарт-тримач мікрофону

Компактний та зручний. А коли мікрофон не потрібен, його можна легко забрати, просто повернувши тримач вгору одним рухом.

Перемикатися між різними пристроями можна швидко та просто

Технологія Multi-point дозволяє підключати гарнітуру по Bluetooth-каналу одночасно до смартфону та робочого софтфону, а за допомогою фірмового USB-адаптера BTD 800 Adapt 560 легко підключається до будь-якого ПК.

Краще звук – простіше зосередитися на роботі

Гарнітура відтворює надзвичайно чистий та виразний звук і дає можливість повністю зосередитися на роботі та вирішувати будь-які професійні завдання з максимальною продуктивністю. Будь то спілкування по телефону або по мережі або просто звичайна робота в галасливому офісі - ваша Adapt 560 в будь-яких умовах забезпечить оптимальну якість звучання мови, належний комфорт і створить ідеальну аудіо атмосферу для спокійної та ефективної роботи.

Microsoft Teams - однією кнопкою

Коли Adapt 560 підключена до робочого ПК через USB-адаптер BTD 800, то програму Microsoft Teams можна запускати одним єдиним натисканням на кнопку, яка зручно розташована прямо на навушнику.

Завжди на зв'язку з оточенням

Технологія Epos Voice™ дозволяє швидко, буквально однією кнопкою переключитися на зовнішній звук, коли потрібно щось або когось послухати, і не знімати для цього щоразу гарнітуру.

46 годин без підзарядки

З живленням від вбудованого акумулятора Adapt 560 в активному режимі працює до 46 годин, забезпечуючи якісний звук та зв'язок, незалежно від того, де ви знаходитесь і чим займаєтесь.

Стильний кейс для перенесення та зберігання

У комплекті поставки моделі Adapt 560 передбачені кабель USB-C, USB-перехідник і компактний фірмовий кейс, в якому гарнітуру зручно носити з собою і зберігати.

Adapt 560

Bluetooth-гарнітура з високоякісними мікрофонами на компактному тримачі та адаптивною системою активного шумоподавлення. Модель оптимізована для використання з платформами Unified Communications ("Уніфікованих комунікацій"), відтворює звук та передає мову з найвищою якістю і завжди допоможе повністю зосередитися на роботі та вирішувати професійні завдання максимально продуктивно та з комфортом.

Комплектація:

гарнітура Adapt 560

USB-ключ BTD 800 для підключення до ПК

USB-кабель з роз'ємом USB-C

чохол для перенесення

Інструкція з експлуатації

посібник з безпеки

Напишіть відгук

Навушники Sennheiser Epos Adapt 560


Шум більше не перешкода, звук і зв'язок відмінні, і співрозмовник чує вас чудово – ваша Sennheiser Epos Adapt 560 зробить все, щоб у вас була можливість працювати спокійно та з повною віддачею.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ