Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black
Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black

Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black

  • ID товару: 11511
  • Артикул: 156264

156264

Новий товар

Pioneer UDP-LX800-B Black - це флагманський Blu-ray плеєр дисків UHD BD, BD, DVD і CD з підтримкою HDR10 і PQLS, який відкриє можливості формату Ultra HD Blu-ray, що забезпечує роздільну здатність, що в 4 рази перевищує Full HD 1080p. Триблочне внутрішнє компонування (джерело живлення, привід/цифрова обробка, аналогове аудіо). 6-шарова основна плата для високого відношення сигнал/шум.

Більше деталей

106 400 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pioneer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Pioneer UDP-LX800-B Black - це новий флагманський універсальний програвач дисків, створений з урахуванням колосального досвіду, накопиченого протягом довгих років розробок успішних програвачів оптичних дисків Pioneer. Програвач UDP-LX800-B Black ідеально спроектований для відтворення різних типів дисків та має неймовірно жорстку конструкцію із чудовим співвідношенням сигнал-шум для якісного відтворення аудіо та відео. Завдяки підтримці новітнього формату Ultra HD Blu-ray ви зможете насолоджуватися відео з роздільною здатністю, яка в чотири рази перевершує Full HD 1080p. Встановлені у програвачі два цифрово-аналогові перетворювачі ESS SABRE PRO Series використовуються одночасно для забезпечення аудіофільської якості звуку. Також цей програвач підтримує режим попереднього встановлення SDR/HDR, функцію Direct/Transport і оснащений балансними роз'ємами XLR.

Трикомпонентна конструкція шасі. Блоки живлення, приводу/цифрової обробки та аналогового звуку розділені на три окремі секції, щоб виключити електричні та магнітні перешкоди між блоками. Конструкція шасі посилена жорсткими рамами, які розташовані між блоками, а завдяки оптимізованій внутрішній компоновці вдається мінімізувати рівень вібрації та втрату сигналу.

Відтворення дисків Ultra HD Blu-ray. Ultra HD Blu-ray - це найновіший формат дисків з роздільною здатністю до 3840 x 2160 пікселів, що в чотири рази перевищує роздільну здатність Full HD 1080p. На додаток до формату Ultra HD Blu-ray програвач UDP-LX800-B Black сумісний із звичайними дисками Blu-ray, DVD, SACD та Audio CD, а також забезпечує найкращу відеодозвіл та підтримує читання інших цифрових дисків.

6-шарова основна плата для високого співвідношення сигнал/шум. Для основної плати використовується 6-шаровий IVH для повного усунення цифрового шуму. Завдяки цьому оптимізується проведення цифрового сигналу та мінімізується повний опір щодо землі, а також значно покращується співвідношення сигнал/шум при обробці аудіо/відеосигналу. Передача 18 Гбіт/с за останнім стандартом HDMI стає ще точнішою.

Аудіо схеми для якісного звучання. Для покращення аналогового аудіоблоку використовуються технології, застосовані в плеєрі SACD PD-70AE від Pioneer. Як лівий, так і правий канали мають повністю ідентичні шляхи, включаючи розміщення деталей та компонентів. Підтримується рівномірний баланс сигналів лівого/правого каналів, що призводить до точного та чудового поділу під час відтворення. Крім того, щоб зробити опорний рівень землі стабільнішим, між сигналами лівого та правого каналів використовується шина.

Надтверда конструкція. У цьому пристрої відсутні отвори виведення тепла для забезпечення ідеально плоскої форми з оптимальною схемою електричних з'єднань для мінімізації механічних шумів від диска, що обертається. Результатом є значно низький рівень шуму та ще більш жорстка та стабільна конструкція шасі.

Жорстка основа та низький центр тяжіння. Основа шасі товщиною 1.6 мм посилена сталевою пластиною (3 мм), що формує жорстку нижню основу. Така конструкція з двошаровим корпусом забезпечує низький центр тяжкості та загальну жорсткість, яка запобігає передачі зовнішньої вібрації на внутрішнє шасі і забезпечує чудове зчитування диска.

Відображення інформації про диск на екрані. Щоб відобразити інформацію про диск на екрані, натисніть і утримуйте кнопку DISPLAY на пульті дистанційного керування. Крім відомостей про диск, також можна перевірити інформацію мастерингу, таку як MaxFALL (максимальне середнє значення яскравості кадру) та MaxCLL (максимальне значення яскравості контенту), доступну для деякого вмісту у форматі HDR, а також інформацію про вихід HDMI.

Трансформатори високої потужності. Спеціалізований силовий трансформатор великої потужності для аналогового аудіоланцюга та виготовлений на замовлення конденсатор складають головну схему живлення для миттєвої подачі потужності. Небажані електромагнітні хвилі, що генеруються трансформатором, успішно відсіваються за допомогою екранованого корпусу з оцинкованої сталі з противібраційним покриттям. Також завдяки опуклому f-подібному символу придушуються стоячі хвилі всередині корпусу та забезпечується найкраща якість звуку в динамічному та спокійному режимах. На корпусі силового блоку живлення є опуклий f-подібний символ для придушення стоячих хвиль. Крім того, корпус має чорне противібраційне покриття, завдяки чому забезпечується стабільна та високоякісна подача живлення на блок приводу та цифровий блок.

Функція Transport для якісного виведення аудіо- та відеоданих. Ця функція повністю відключає живлення аналогового аудіоланцюга шляхом переривання подачі живлення від блока живлення на трансформатор при використанні підключення HDMI. Співвідношення сигнал-шум HDMI значно покращує якість відтворення аудіо- та відео.

Технічні характеристики Pioneer UDP-LX800-B Black :

  • Тип: універсальний програвач дисків
  • Номінальна напруга: від 220 до 240 В змінного струму
  • Номінальна частота: 50/60 Гц
  • Потужність: 42 Вт
  • Потужність в режимі очікування: 0.45 Вт
  • Потужність в мережевому режимі очікування: 1.4 Вт
  • Маса: 13.8 кг
  • Габарити з урахуванням виступаючих частин (Ш x В x Г): 435 мм x 130 мм x 339 мм
  • Допустима робоча температура: від +5°C до +35°C
  • Допустима робоча вологість: від 5% до 85% (без конденсації вологи)
  • Вихідні роз'єми:
  • 1. Виходи HDMI: 2 набори, 19-контактні (5 В, 250 мА)
  • 2. Аудіовиходи:
  • 2-канальні (лівий та правий канали) 1 набір гнізда RCA та 1 набір гнізд XLR
  • Рівень вихідного аудіосигналу RCA: 200 мВ середньокв. (1 кГц, -20 дБ) та XLR: 400 мВ середньокв. (1 кГц, -20 дБ)
  • Діапазон відтворюваних частот від 4 Гц до 88 кГц (частота дискретизації 192 кГц)
  • 3. Цифрові аудіовиходи: коаксіальні (1 набір, гнізда RCA), оптичні (1 набір, оптичне цифрове гніздо)
  • LAN: 1 набір, гніздо Ethernet (1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T)
  • USB: 2 набори, тип А
 
Характеристики
БрендPioneer
МодельUDP-LX800-B Black
Типуніверсальний Blu-ray плеєр дисків
Тип установкиПоличний
Управлінняпульт ДУ
FM-тюнерНі
BluetoothНі
живленнявід 220 до 240 В змінного струму, 50/60 Гц
ФормаПрямокутна
Підтримувані форматиUHD BD, BD, DVD и CD
Робоча вологістьвід 5% до 85%
Матеріал корпусуПластик
споживана потужність42 Вт
Потужність у режимі очікування0.45 Вт
Колірчорний
Розміри (Ш х В х Г), мм435 мм x 130 мм x 339 мм
Пульт ДУЄ
Тип підключенняПровідне
Особливостівідтворення Ultra HD Blu-ray, 3-х блочне внутрішнє компонування, 6-шарова основна плата, передача звуку без тремтіння PQLS
Роз'єми та інтерфейсиHDMI 2 Out, цифрові коаксіальний та оптичний виходи, USB 2 In, Ethernet, RS-232C, аналогові аудіовиход незбалансований та аудіовиход збалансований, термінал нульового сигналу
Вага13.8 кг
Робоча температуравід +5°C до +35°C

Напишіть відгук

Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX800-B Black

Pioneer UDP-LX800-B Black - це флагманський Blu-ray плеєр дисків UHD BD, BD, DVD і CD з підтримкою HDR10 і PQLS, який відкриє можливості формату Ultra HD Blu-ray, що забезпечує роздільну здатність, що в 4 рази перевищує Full HD 1080p. Триблочне внутрішнє компонування (джерело живлення, привід/цифрова обробка, аналогове аудіо). 6-шарова основна плата для високого відношення сигнал/шум.

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ