Підсилювач SMSL M200 black
Підсилювач SMSL M200 black Підсилювач SMSL M200 black Підсилювач SMSL M200 black

Цифро-аналоговий перетворювач SMSL M200 black

  • ID товару: 11670

Новий товар

USB ЦАП, AK4497, Bluetooth 5.0 aptX HD/LDAC 24 біт/192 кГц, Native DSD512, PCM 32 біт/768 кГц, USB, COAX, Toslink, XLR, ПДУ

Більше деталей

12 999 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: S.M.S.L

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

SMSL M200 – компактний балансовий ЦАП з аудіофільською начинкою. Оснащений модулем Bluetooth, а тому може використовуватися як цифровий транспорт для прослуховування мобільного аудіо на стаціонарній апаратурі. Корпус пристрою, очікуваний для продукту SMSL, виготовлений з товстостінного шліфованого алюмінію, пофарбованого в лаконічний відтінок. Варто відзначити, що цього разу перед нами досить дизайнерське рішення, ніж раніше не могли особливо аудіорішення С.М.С.Л. Схема управління основним функціоналом представлена єдиною ручкою регулювання, що відпрацьовує натискання. Сам потенціометр, хоч і позбавлений енкодера, досить вправно справляється з поставленими завданнями, оскільки побудований на базі дискретного чіпа регулювання гучності. До речі, М200 можна управляти і за допомогою пульта ДК, що йде в комплекті. Набір комунікацій (у свою чергу) представлений вхідними цифровими роз'ємами (USB, Toslink та S/PDIF), а також двома парами аналогових виходів: S/E RCA та баланс XLR.

Основою перетворювального тракту є актуальний аудіофільський ЦАП AK4497EQ, здатний декодувати PCM-файли з максимальною роздільною здатністю 32 біт/768 кГц (USB) і зчитувати нативний DSD з розрядністю ≤512. Примітно, що цей ЦАП побудований на повністю балансовій схемі, а також має сетап із 6 фільтрів для оптимізації звучання. На окрему увагу заслуговує застосування 4-х ядерного Qualcomm-івського Bluetooth-процесора, який підтримує більшість сучасних кодеків, включаючи aptX HD, LDAC і UAT.

Поява SMSL M200 в ланцюгу, що звучить істотно впливає на кінцеву якість звучання аудіосистеми. Насамперед, йдеться про приріст роздільної здатності, поліпшення динамічного діапазону по всьому частотному спектру, а також більш кращі швидкісні характеристики басу, більш рафіновані ВЧ і кращий поділ каналів. До того ж, звучання аудіофільського стека стане більш натуральним та менш змащеним.

Крім головної складової, заводська упаковка містить USB-кабель, пульт ДК та адаптер живлення.

Характеристики:

  • Тип пристрою: ЦАП
  • Формат пристрою: Стаціонарний
  • Функція ЦАП: Є
  • Підсилювач для навушників: Ні
  • Входи: USB, Коаксіальний (Coax), Оптичний (Toslink)
  • Виходи: RCA, XLR
  • Колір чорний
  • Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від SMSL (докладніше про гарантію)
 
Характеристики
БрендSMSL
МодельM200 black
КолірЧорний

Напишіть відгук

Цифро-аналоговий перетворювач SMSL M200 black

USB ЦАП, AK4497, Bluetooth 5.0 aptX HD/LDAC 24 біт/192 кГц, Native DSD512, PCM 32 біт/768 кГц, USB, COAX, Toslink, XLR, ПДУ

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ