ЦАП iFi ZEN One Signature Black
ЦАП iFi ZEN One Signature Black ЦАП iFi ZEN One Signature Black ЦАП iFi ZEN One Signature Black ЦАП iFi ZEN One Signature Black ЦАП iFi ZEN One Signature Black ЦАП iFi ZEN One Signature Black ЦАП iFi ZEN One Signature Black ЦАП iFi ZEN One Signature Black ЦАП iFi ZEN One Signature Black ЦАП iFi ZEN One Signature Black

ЦАП iFi ZEN One Signature Black

  • ID товару: 35088

Новий товар

iFi Zen One Signature – аудіофільський ЦАП, що відрізняється вражаючими характеристиками у контексті демократичної вартості. Є подальшим розвитком популярного настільного ЦАП iFi Zen DAC Signature V2. Постачається в комплекті з фірмовим адаптером живлення, кабелем RCA та USB.

Більше деталей

17 355 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: IFI

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зовнішній вигляд

"Зброя" пристрою - це успішно апробований на більш ранніх продуктах матовий алюміній, пофарбований в нетривіальні, але лаконічні відтінки. Форма корпусу – звична сплющено-округлена трапеція, завдяки чому девайс досить пізнаваний у кадрі. Схема управління представлена практичним мінімумом елементів: разом є клавіша включення, кнопка вибору активного каналу прийому цифри і мультифункціональна клавіша. Всі кнопки металеві, що безумовно тішить.

Набір комунікацій (у свою чергу) представлений цифровими вхідними портами USB type-B, Toslink та S/PDIF, а також вихідними аналоговими роз'ємами RCA та Pentaconn. До речі, інтерфейс S/PDIF може працювати і "на віддачу", що безперечно плюс. На завершення варто відзначити застосування красивих світлодіодів фронтальної панелі, що змінює колір залежно від формату, що відтворюється, і частоти дискретизації.

Характеристики

Незважаючи на фірмовий відомий дизайн, продукти iFi славляться перш за все своєю апаратною начинкою, і iFi Zen One Signature, природно, не став винятком. І цього разу "ідейною основою" перетворювального тракту є практично "всеїдний" (PCM 32/768, DSD 256) ЦАП Burr-Brown DSD1793, приймати цифру якому допомагає 16-ядерний XMOS-процесор з підтримкою нативного MQA. В обв'язці ЦАПа застосовуються аудіофільські конденсатори Elna Silmic II, Panasonic Os-Con, TDK C0G, а також флеш-пам'ять Winbond, резистори Vishay MELF та ін комплектуючі високого класу.

Примітно, що, крім непересічної продуктивності, виріб може похвалитися і високою вихідною напругою, що дорівнює 4 і 2 Вольта (баланс/Single Ended). На окрему увагу заслуговує поява модуля Bluetooth (чіп Qualcomm QCC5125/aptX, LDAC, AAC, SBC та ін), який був відсутній на борту iFi Zen DAC Signature V2.

Звук

Насамперед, поява ЦАП iFi Zen One Signature у складі аудіосистеми забезпечить приріст потужності, а отже, розширений динамічний діапазон, нові деталі та додаткові обертони в контексті загального звукового полотна. Крім того, пристрій сприятливо вплине на калібрування АЧХ та опрацювання частотних діапазонів, міжреєстрові переходи та характеристики стереопанорами (віртуальної сцени).

Проте, слід розуміти, що максимальне розкриття потенціалу звучання девайса вимагає від аудіосетапу наявності компонентів зіставного класу (акустика та/або навушники, підсилювач, цифровий транспорт).

 
Характеристики
БрендiFi
МодельZEN One Signature
ТипЦАП
ВходиBluetooth, USB, Коаксіальний (Coax), Оптичний (Toslink)
Виходи4.4 мм, RCA, Коаксіальний (Coax)
КолірЧорний
ЦАПBurr-Brown DSD1793

Напишіть відгук

ЦАП iFi ZEN One Signature Black

iFi Zen One Signature – аудіофільський ЦАП, що відрізняється вражаючими характеристиками у контексті демократичної вартості. Є подальшим розвитком популярного настільного ЦАП iFi Zen DAC Signature V2. Постачається в комплекті з фірмовим адаптером живлення, кабелем RCA та USB.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ