Пристрої стерео запису/відтворення Tascam202MK7
Пристрої стерео запису/відтворення Tascam202MK7 Пристрої стерео запису/відтворення Tascam202MK7 Пристрої стерео запису/відтворення Tascam202MK7 Пристрої стерео запису/відтворення Tascam202MK7

Пристрої стерео запису/відтворення Tascam202MK7

  • ID товару: 26192

Новий товар

Tascam 202mkVII - двох касетна дека з USB підключенням 202MKVII - це проста в користуванні, що добре звучить двоканальна касетна дека для професійного використання в караоке-барах і спортивних центрах, а також для мерії, громадських та громадських центрів, шкіл або бібліотек.

Більше деталей

25 695 грн.

Цього товару більше немає в наявності
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Tascam 202mkVII - двокасетна дека з USB підключенням

202MKVII - це проста в користуванні двоканальна касетна дека, що добре звучить, для професійного використання в караоке-барах і спортивних центрах, а також для мерії, громадських і громадських центрів, шкіл або бібліотек. Він також може служити надійним сховищем аудіо або рішенням для резервного копіювання для таких органів влади, як поліцейські управління або цивільна оборона завдяки перевіреній довгостроковій стабільності стрічки та додаткової опції USB-виходу для цифрових резервних копій на комп'ютері. USB-вихід на двомісячній касетній деці Tascam 202MKVII Пристрій пропонує відмінні звукові характеристики завдяки широкому частотному діапазону.

Обидві деки в 202MKVII можуть записувати, так що ви можете одночасно зробити два майстри з одного і того ж джерела. Передбачено функцію RTZ та функцію повторного відтворення, і ви можете збільшувати або зменшувати висоту звуку та темп під час відтворення для караоке або спортивних програм. Мікрофонний вхід на передній панелі робить зручним спонтанний запис (соло або мікшування з лінійним джерелом або касетою). Також є функція попереднього прослуховування, яка допомагає вам підготувати наступну пісню на одній деці, доки грає інша дека. І, звичайно, ви можете використовувати дві деки для перезапису касет на нормальній швидкості.

Якщо ви, як і раніше, цінуєте аудіокасети як надійний і недорогий носій запису, Tascam 202MKVII - це сучасне практичне рішення за дійсно доступною ціною.

При використанні 202MKVII з двома касетами та в його «спеціальному» режимі відтворення ви можете прослуховувати касету в навушниках, поки інша касета відтворюється через лінійні виходи. Це дозволяє, наприклад, перейти до наступного треку, не перериваючи поточного відтворення. У «Нормальному» режимі відтворення сигнали відтворення обох деок виводяться через лінійні виходи, а навушники виходять паралельно, як завжди.

Крім того, обидві колоди мають кнопку "Повернення до нуля", яка дозволяє швидко знайти нульові позиції лічильників. Ви можете не тільки відзначити початок касети, але й, наприклад, відзначити початок пісні чи будь-який інший важливий момент на касеті.

Короткий огляд функцій

Дві касетні деки в одному пристрої

Обидві деки можуть записувати та відтворювати

Паралельний запис на обидві деки

Одностороннє керування транспортуванням за логікою IC з чудовою стабільністю та довговічністю

Підтримує звичайні, хромовані та металеві стрічки

(Тип I, тип II, тип IV)

Можливість перезапису з нормальною швидкістю

Функція шумоподавлення (тільки відтворення)

Регулювання висоти звуку (± 12%, лише 1 грудня)

Функція RTZ (повернення до нуля)

Повторне відтворення (фрагмент A – B, зупиняється після 20 повторів)

Мікрофонний вхід з окремим регулятором рівня для караоке та оголошень

Записи міксу можуть бути створені за допомогою мікрофона та лінійного джерела або відтворення касети.

Небалансні аналогові аудіовходи та виходи RCA

Цифровий USB-вихід для резервного копіювання та архівування на комп'ютері (для запису звуку на комп'ютер потрібно програмне забезпечення для запису звуку)

Відтворення/запис при включенні (функція таймера – потрібен зовнішній таймер)

Вихід на навушники з регулятором рівня

У комплект входить спеціальний бездротовий пульт дистанційного керування

19-дюймовий корпус для монтажу у стійку (3U)

Головне нововведення моделі – це USB підключення на задній панелі, що дозволяє записувати на касети та оцифровувати архіви касет у комп'ютер. Вихід на навушники оснащений виділеним регулятором гучності. Мікрофонний вхід дозволяє записувати та мікшувати голос одночасно із записом або співати караоке. Мікрофонний вхід може приймати сигнал лінійного рівня. На задній панелі є лінійний стерео вхід та стерео вихід RCA.

Крім стандартних режимів запису та відтворення, є активований однією кнопкою режим перезапису з касети на касету. Можна також надіслати сигнал з однієї касети на навушники, а з другого на лінійний вихід. Є шумозаглушення Dolby B для зниження шумів магнітної стрічки під час відтворення.

Підтримуються касети типів Type I (normal), Type II (chrome), Type IV (metal). Пульт дистанційного керування йде в комплекті

Напишіть відгук

Пристрої стерео запису/відтворення Tascam202MK7

Tascam 202mkVII - двох касетна дека з USB підключенням 202MKVII - це проста в користуванні, що добре звучить двоканальна касетна дека для професійного використання в караоке-барах і спортивних центрах, а також для мерії, громадських та громадських центрів, шкіл або бібліотек.

Напишіть відгук

27 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ