Портативний багатоканальний PCM/MP3 рекордер DR-680MK2 Tascam
Портативний багатоканальний PCM/MP3 рекордер DR-680MK2 Tascam Портативний багатоканальний PCM/MP3 рекордер DR-680MK2 Tascam Портативний багатоканальний PCM/MP3 рекордер DR-680MK2 Tascam

Портативний багатоканальний PCM/MP3 рекордер TascamDR-680MK2

  • ID товару: 8208

Новий товар

DR-680MK2 – це портативний багатоканальний твердотільний PCM/MP3 рекордер від відомої компанії Tascam, який був розроблений для того, щоб записувати до восьми композицій у будь-яких умовах. Ця модель є переносним і компактним пристроєм для мобільного запису.

Більше деталей

26 015 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Портативний багатоканальний PCM/MP3 рекордер DR-680MK2 Tascam з можливістю відтворення багатодоріжкових композицій відрізняється від інших моделей тим, що розробник відмінно попрацював над покращенням якості звуку, використовуючи при цьому операційні підсилювачі та конденсатори в ланцюгах мікрофонних передпідсилювачів з High Definition Discre . А для того, щоб забезпечити набагато більший обсяг пам'яті для вже записаних даних у DR-680MK2, використовуються карти пам'яті SDXC, тому що вони забезпечують до 128 Гб.

Передбачено наявність цікавої функції, яка називається “Take No. Init” та дозволяє скинути цифри у номері файлу, який було записано.

У порівнянні з попередниками розробники вирішили збільшити час, який рекордер працює автономно і досягли цієї мети завдяки тому, що була додана можливість живлення пристрою від літієвих батарейок. Тому що саме вони дозволяють забезпечити більш тривалий період автономного функціонування DR-680MK2 .

Задіяти вісім доступних каналів рекордера можна, записуючи сигнал шести аналогових входів і цифровий стерео сигнал у форматі S/PDIF.

Також у цьому PCM/MP3 рекордері DR-680MK2 є власний інтегрований динамік, завдяки якому можна прослуховувати записані файли без використання навушників, хоча роз'єм для навушників також призначений для Вашої зручності.

Якість стереозапису становить 192 кГц/24 біта і зможе задовольнити навіть найвибагливіших користувачів цієї моделі. До того ж, виробник доповнив пристрій такою функцією, як "Dual Recording", завдяки якій відбувається одноразовий запис двох файлів на різних рівнях, щоб захистити від перевантаження.

 
Характеристики
БрендTascam
МодельDR-680MK2
ТипПортативний багатоканальний (до 8 каналів) PCM/MP3 рекордер
Вихідна потужність на навушники50 мВт + 50 мВт (навантаження 32 Ом)
Входивходи MIC/LINE XLR
Вхід USBUSB 2.0
Виходивиходи LINE на роз'ємах RCA
Співвідношення сигнал/шум100 дБ
живлення8 батарейок типу АА, мережний адаптер GPE248-120200-Z
Динаміки500 мВт (монофонічний)
Спотворення0,007%
Роз'ємироз'єм PHONES - 6,3 мм стерео, роз'єм DIGITAL/SYNC IN - RCA, роз'єм DIGITAL/SYNC OUT - RCA
Розміри (Ш х В х Г), мм217 мм х 56 мм х 189 мм
Вага1,2 кг
Робоча температура0–40°C

Напишіть відгук

Портативний багатоканальний PCM/MP3 рекордер TascamDR-680MK2

DR-680MK2 – це портативний багатоканальний твердотільний PCM/MP3 рекордер від відомої компанії Tascam, який був розроблений для того, щоб записувати до восьми композицій у будь-яких умовах. Ця модель є переносним і компактним пристроєм для мобільного запису.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ