Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black
Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black

Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black

  • ID товару: 32037

Новий товар

FIIO PL50 Black - високоякісний лінійний блок живлення забезпечує низький рівень шуму, більш витончену динаміку та перехідні процеси, а також точніший тон на низьких частотах.

Більше деталей

6 900 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Низький рівень шуму
Оскільки низькочастотний шум лінійних блоків живлення фіксований частотою, цей шум можна краще і точніше відфільтрувати. Блок оснащений фільтруючим контуром в кінці ланцюга змінного струму для фільтрації перешкод, що генеруються іншими електричними пристроями, що використовуються в тому ж ланцюгу змінного струму, для більш чистого та стабільного живлення.

Високоякісний трансформатор
PL50 оснащений спеціальним тороїдальним трансформатором аудіофільського класу потужністю 50 ВА, виготовленим з високоякісного заліза Nippon Steel та високочистих безкисневих мідних проводів, що забезпечує більш високу ефективність, більш високу точність, більш стабільну напругу та більш високу вихідну потужність. За своєю природою вони мають численні переваги, що дозволяють їм бути дуже ефективними.

Досконала схема
PL50 має складну схемотехніку, яка повністю продумана для забезпечення надійної роботи. Фільтрація електромагнітних перешкод, трансформаторне випрямлення, дискретизація регулювання напруги та багатоступінчаста фільтрація – все це є складовими схеми, завдяки чому ви можете використовувати PL50 без проблем.

Дизайн
Корпус PL50 виготовлений з алюмінієво-магнієвого сплаву, який не лише надає пристрою більш витончену текстуру, а й ефективно захищає внутрішні компоненти від зовнішніх шумів та перешкод.

Сертифікована безпека
FiiO PL50 був розроблений та виготовлений відповідно до суворих стандартів безпеки та отримав різні міжнародні сертифікати безпеки, що дозволяє вам бути впевненими в його надійності.

Що в комплекті:

  • FiiO PL50
  • вхідний кабель постійного струму
  • вихідний кабель постійного струму
  • інструкція
 
Характеристики
БрендFIIO
МодельPL50
Матеріал корпусуАлюміній
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм190 х 114 х 62 мм
Гарантія12 місяців
вага, кг1,72

Напишіть відгук

Лінійний блок живлення FIIO PL50 Black

FIIO PL50 Black - високоякісний лінійний блок живлення забезпечує низький рівень шуму, більш витончену динаміку та перехідні процеси, а також точніший тон на низьких частотах.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ