FM-тюнер Pro-Ject Tuner Box S
FM-тюнер Pro-Ject Tuner Box S FM-тюнер Pro-Ject Tuner Box S

Знятий з виробництва

FM-тюнер Pro-Ject Tuner Box S

  • ID товару: 3463

Новий товар

Стереофонічний FM-тюнер Tuner Box S входить у серію "мікрокомпонентів" компанії Pro-Ject, і, не дивлячись на малі габарити, має дуже багате функціональне оснащення.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

В апараті передбачено ручне та автоматичне налаштування, з можливістю запам'ятовування до 99 станцій. Тюнер працює у діапазоні від 87,7 до 108 МГц, перебудова частоти відбувається з кроком 50 кГц. Для покращення якості звуку передбачена система адаптивного шумопониження.

На передній панелі пристрою є кнопки управління основними функціями, а також інформативний дисплей. На останній виводиться поточна частота прийому, режим роботи «автоматичний/ручний» та «моно/стерео», індикація точного налаштування, а також рівень сигналу. За бажанням можна змінити не тільки яскравість підсвічування дисплея, але й колір.

На задній панелі Pro-Ject Tuner Box S передбачені аналоговий стереовиход, роз'єм для зовнішньої антени, вхід і вихід тригера, що управляє, а також роз'єм для підключення зовнішнього блоку живлення. Апарат виконаний у металевому корпусі, що надійно екранує його чутливі вхідні ланцюги від зовнішніх РЧ-перешкод. У схемі тюнера використано високоякісні комплектуючі, у тому числі високостабільні конденсатори та резистори з малим рівнем теплових шумів.

Тюнер Pro-Ject Tuner Box S комплектується невеликим пультом дистанційного керування, за допомогою якого керувати й іншими компонентами Pro-Ject цієї серії. Більше того, об'єднавши тюнер із підсилювачем Pro-Ject Pre Box S через тригерний вхід-вихід, можна автоматизувати увімкнення/вимкнення обох пристроїв.

Tuner Box S забезпечує дуже хорошу якість прийому FM-радіостанцій у міських умовах, навіть при використанні найпростішої зовнішньої антени. Цей невеликий апарат суттєво розширить можливості якісної стереосистеми, ставши у ній джерелом фонової музики. Просте управління, точне налаштування, значний банк пам'яті та якісний звук роблять Tuner Box S гарним вибором для тих, хто хотів би без клопоту та за порівняно невелику вартість придбати сучасний FM-радіоприймач.
Особливості тюнера Pro-Ject Tuner Box S:
Ручне та автоматичне налаштування
Пам'ять на 99 станцій
Дистанційне управління

Напишіть відгук

FM-тюнер Pro-Ject Tuner Box S

Стереофонічний FM-тюнер Tuner Box S входить у серію "мікрокомпонентів" компанії Pro-Ject, і, не дивлячись на малі габарити, має дуже багате функціональне оснащення.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ