Фонокоректори Pro-Ject SPEED BOX S
Фонокоректори Pro-Ject SPEED BOX S Фонокоректори Pro-Ject SPEED BOX S

Фонокоректори Pro-Ject SPEED BOX S2

  • ID товару: 3456

Новий товар

Невеликий пристрій Speed Box S2 дозволить суттєво підвищити якість звучання програвача вінілу, а також підвищить зручність користування ним.

Більше деталей

7 200 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Цей пристрій є джерелом живлення для програвачів вінілових дисків. Pro-Ject Speed Box S2 має кварцову стабілізацію частоти швидкості обертання диска та мікропроцесорне керування, що дозволяє вставити 33 або 45 обертів платівки за хвилину. Частота обертання 78 оборотів досягається за допомогою опціонального ролика. Завдяки тому, що цей пристрій ефективно вирівнює швидкість обертання диска в порівнянні зі штатними джерелами живлення, якість звучання програвачів суттєво зростає. Крім того, двигун отримує повну розв'язку від напруги.
Pro-Ject Speed Box S2 сумісний з будь-якими програвачами, що мають 16-вольтовий двигун змінного струму і розрахований на споживану потужність до 3 Вт. Цим параметрам відповідає, зокрема, чимало моделей вертушок Pro-Ject, з повним списком яких можна ознайомитись на сайті компанії. Пристрій виконаний у металевому корпусі з товстою передньою алюмінієвою панеллю, на якому є кнопка перемикання швидкості обертання диска, і два світлодіоди, що показують встановлений режим. Pro-Ject Speed Box S2 живиться від зовнішнього джерела постійного струму напругою 18 вольт. Невеликі габарити дозволяють розмістити стабілізатор швидкості у безпосередній близькості від програвача вінілу, у тому числі і на одній полиці у стійці. Мінімальна споживана потужність в черговому режимі дозволяє тримати Pro-Ject Speed Box S2 постійно підключеним до мережі.
Завдяки своїй порівняно скромній вартості та високій якості роботи Pro-Ject Speed Box S2 є ефективним апгрейдом для будь-яких сумісних програвачів. Даний блок включається замість штатного джерела живлення вертушки, а для зміни швидкості обертання необхідно використовувати кнопку на Pro-Ject Speed Box S2 - відповідний перемикач самого програвача повинен знаходитись у положенні 33 оборотів. На початку відтворення компанія-виробник завжди рекомендує встановлювати швидкість 33 обороти і лише потім за необхідності перемикатися на 45 або 78 оборотів.

Особливості Pro-Ject Speed Box S2:

• Кварцова стабілізація швидкості обертання
• Дві швидкості обертання
• Електронне керування
Характеристики Pro-Ject Speed Box S2
Номінальна швидкість обертання 33, 45 оборотів за хвилину (78 оборотів за хвилину опціонально)
Стабільність швидкості +/- 0,001% (кварцова стабілізація)
Сумісність живлення програвача 16 В (змінна напруга), максимальний струм 190 мА (3 Вт)
Довжина з'єднувального кабелю близько 400 мм.
Зовнішній блок живлення 18 Вольт/500 мА
Габарити (ШхВхГ): 103х36х104 мм
Вага 560 г (без блоку живлення)

Напишіть відгук

Фонокоректори Pro-Ject SPEED BOX S2

Невеликий пристрій Speed Box S2 дозволить суттєво підвищити якість звучання програвача вінілу, а також підвищить зручність користування ним.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ