Гарнітура Sennheiser SDW 5016-EU
Гарнітура Sennheiser SDW 5016-EU Гарнітура Sennheiser SDW 5016-EU Гарнітура Sennheiser SDW 5016-EU Гарнітура Sennheiser SDW 5016-EU Гарнітура Sennheiser SDW 5016-EU

Гарнітура Sennheiser SDW 5016-EU

  • ID товару: 28257

Новий товар

Огляд Навушники Sennheiser SDW 5016-EU Black

Нова бездротова DECT-гарнітура Sennheiser SDW 5016 - це зручна та функціональна комунікаційна система, яка розроблена спеціально для професійного бізнес-користувача та здатна забезпечувати не лише зв'язок якісно нового рівня.

Більше деталей

17 157 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Огляд Навушники Sennheiser SDW 5016-EU Black

Нова бездротова DECT-гарнітура Sennheiser SDW 5016 - це зручна та функціональна комунікаційна система, яка розроблена спеціально для професійного бізнес-користувача та здатна забезпечувати не тільки зв'язок якісно нового рівня, але також підвищений комфорт, достатню гнучкість та високу безпеку, необхідні для ефективної роботи в сучасного насиченого та наддинамічного бізнес-середовища.

Універсальність

Гарнітура однаково просто підключається до софтфонів, персональних комп'ютерів та настільних офісних телефонів, забезпечуючи однаково високу якість зв'язку під час роботи з будь-якими сумісними платформами. Функціонал базової станції передбачає максимальну універсальність: за бажанням (або залежно від ситуації) ви можете підключати до неї як бездротові Bluetooth-гарнітури Sennheiser, так і дротові гарнітури або спікерфони. А фірмова система FlexFit дозволяє швидко і просто вибрати найбільш зручний варіант кріплення гарнітури: оголов'я, нашій обід або кліпсу-завушину.

Чудовий звук

Суперширокосмуговий аудіоканал дає гарнітурі можливість передавати мовлення з якістю, недосяжною для більшості систем зв'язку, які застосовуються сьогодні в корпоративному сегменті. Інноваційна система шумоподавлення з двома вбудованими мікрофонами автоматично фільтрує зовнішній шум фону, ефективно захищаючи аудіосигнал від перешкод. Ті ж незначні шуми, які потенційно могли б виникати у паузах між фразами, допомагає прибирати детектор голосу користувача. А широкосмуговий режим передачі сигналу дозволяє гарнітурі чудово і без перешкод звучати навіть у дуже галасливому та завантаженому офісі, коли поряд працює ще безліч бездротових пристроїв зв'язку.

Максимальна продуктивність

Гарнітура оптимізована для роботи з платформами Unified Communications та сертифікована для роботи з програмою Skype for Business. Дальність упевненого зв'язку з базовою станцією – до 180 м (у межах прямої видимості). Повного заряду вбудованого акумулятора достатньо, щоб гарнітура автономно працювала протягом усього робочого дня або робочої зміни (до 10 годин у режимі безперервної розмови через вузькосмуговий аудіоканал), при цьому система швидкого заряджання дозволяє зарядити батарею до 50% всього за 30 хвилин. Світловий індикатор гарнітури беззвучно просигналізує про вхідний дзвінок і покаже тим, що користувач зайнятий розмовою (індикатор для настільного телефону поставляється окремо). Плюс до цього, статус користувача у програмі "Skype для бізнесу" гарнітура змінить автоматично.

Удосконалений захист даних

Конфіденційність розмов забезпечує комплекс найсучасніших технологій захисту даних, включаючи Protected Pairing та 128-бітові ключі шифрування. Модель має сертифікат відповідності стандартам безпеки DECT (DECT Security certification). Для підвищення рівня безпеки даних передбачена можливість "ручного" відключення USB-порту, функцій конференцзв'язку та об'єднання дзвінків. Налаштування та керування системою можна здійснювати за допомогою спеціальної програми HeadSetup™ Pro Manager.

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser SDW 5016-EU

Огляд Навушники Sennheiser SDW 5016-EU Black

Нова бездротова DECT-гарнітура Sennheiser SDW 5016 - це зручна та функціональна комунікаційна система, яка розроблена спеціально для професійного бізнес-користувача та здатна забезпечувати не лише зв'язок якісно нового рівня.

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ