Гарнітура Sennheiser SC 268 Black
Гарнітура Sennheiser SC 268 Black Гарнітура Sennheiser SC 268 Black Гарнітура Sennheiser SC 268 Black Гарнітура Sennheiser SC 268 Black Гарнітура Sennheiser SC 268 Black

Гарнітура Sennheiser SC 268 Black

  • ID товару: 9455

Новий товар

Circle™ SC 268 – це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з низькоомними та вузькосмуговими настільними телефонами.

Більше деталей

5 160 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Circle™ SC 268 – це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з низькоомними та вузькосмуговими настільними телефонами. Модель забезпечує граничну точність, максимальну виразність і найвищу якість передачі та відтворення голосу та орієнтовані на дуже активну та тривалу експлуатацію в кол-центрах та офісах сучасних компаній та організацій.

Мікрофон із вбудованою системою шумоподавлення у поєднанні з фірмовою технологією Sennheiser Voice Clarity гарантують граничну точність, максимальну чіткість та найвищу якість передачі та відтворення голосу в будь-яких умовах, навіть коли розмова ведеться у дуже галасливому робочому приміщенні великого колл-центру чи офісу.

Зручні накладки навушників із зносостійкої штучної шкіри та наповнювачем з м'якої акустичної піни забезпечують достатній комфорт протягом усього робочого дня. А технологія Sennheiser ActiveGard® автоматично обмежує звуковий тиск до безпечного рівня та надійно захищає слух від шкідливих навантажень (акустичних ударів), які можуть виникати внаслідок раптових стрибків гучності звуку.

Sennheiser Circle™ SC 268 розроблена спеціально для операторів колл-центрів та офісних фахівців, яким для вирішення поточних бізнес-завдань щодня потрібна надійна та функціональна дротова гарнітура, здатна в будь-якій робочій ситуації забезпечувати максимальну чіткість та найвищу якість передачі та відтворення мови, та однаково комфортно протягом усього робочого дня чи всієї робочої зміни.

Механізм подвійного оголов'я з пронумерованими позиціями CircleFlex™, яким оснащуються всі моделі серії CIRCLE™, у поєднанні із зручними накладками навушників із зносостійкої штучної шкіри та наповнювачем з м'якої акустичної піни забезпечують високий рівень комфорту гарнітури протягом усього робочого дня.

Фірмовий роз'єм Easy Disconnect гранично спрощує процес підключення гарнітури, він сумісний з усіма апаратними платформами "Уніфікованих комунікацій" (Unified Communications) і оптимально підходить для кол-центрів та офісів з робочими місцями, організованими за принципом "вільного столу" (коли одне місце використовується декількома фахівцями, які заступають на зміну у різний час). З Easy Disconnect співробітники в будь-який момент часу можуть змінити один одного, просто перепідключивши свої гарнітури і не перериваючи розмову з клієнтом.

Технологія Sennheiser ActiveGard® захищає слух користувача від шкідливих перевантажень (акустичних ударів), які можуть виникати внаслідок раптових стрибків гучності звуку, автоматично обмежуючи звуковий тиск до безпечного рівня.

Легка і міцна Circle SC 268 має посилене металеве оголов'я, в цілому відрізняється підвищеною надійністю і здатна служити дуже довго, всупереч будь-яким випадковостям, якими такі багаті суворі трудові будні в сучасному бізнесі.

Якщо вам хоча б раз доводилося працювати в колл-центрі або просто в галасливому офісі, то чіткість і чистоту звучання гарнітур серії CIRCLE™ ви, поза всяким сумнівом, оціните належним чином. Завдяки мікрофону з функцією шумоподавлення та широкосмуговому аудіоканалу ваш співрозмовник на іншому кінці лінії гарантовано почує кожне ваше слово, оскільки якби ви розмовляли з ним віч-на-віч.

Технічні характеристики:

  • Сумісність: Універсальна
  • Оптимізація для Skype for Business: Так
  • Тип підключення: провідний
  • Конструкція: закрита
  • Тип перетворювача: динамічний
  • Тип амбушюр: накладні
  • Колір чорний
  • Відтворювані частоти, Гц: 50-18000
  • Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ: 110
  • Опір, Ом: 50
  • Роз'єм: Easy Disconnect
  • Довжина кабелю, м: 1
  • Вага, м: 58
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельSC 268 Black
ТипГарнітура
КолірЧерный
Вага58 г

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser SC 268 Black

Circle™ SC 268 – це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з низькоомними та вузькосмуговими настільними телефонами.

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ