Гарнітура Sennheiser SC 632 Black
Гарнітура Sennheiser SC 632 Black Гарнітура Sennheiser SC 632 Black Гарнітура Sennheiser SC 632 Black Гарнітура Sennheiser SC 632 Black

Гарнітура Sennheiser SC 632 Black

  • ID товару: 9515

Новий товар

Century™ SC 632 - це професійна одностороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з низькоомними пристроями (настільними телефонами, смартфонами, планшетами та ін.).

Більше деталей

6 837 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Century™ SC 632 - це професійна одностороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з низькоомними пристроями (настільними телефонами, смартфонами, планшетами та ін.). SC 632 створена спеціально для операторів колл-центрів і офісних фахівців, здатна в будь-якій робочій ситуації забезпечувати максимальну чіткість і найвищу якість передачі та відтворення мови, а також не заважає вільно спілкуватися з колегами, клієнтами та відвідувачами, що знаходяться поруч.

Практична конструкція, першокласні матеріали та чудовий звук. У SC 632 вам однаково комфортно працюватиме протягом усього робочого дня або всієї робочої зміни, навіть коли працювати доводиться в насиченому ритмі колл-центру або офісу сучасної комерційної компанії або державної організації.

У будь-якій обстановці ваша робоча Century™ SC 632 не тільки дуже зручна і звучить чудово, але на відміну від конкурентних моделей також завжди виглядає по-діловому лаконічно та доречно, з фірмовою витонченістю Sennheiser підкреслюючи ваш професіоналізм та уважність щодо клієнтів та колег.

Гарнітури Sennheiser серії Century™ спочатку проектувалися з розрахунком на дуже активну та тривалу експлуатацію. Тому ще на етапі розробки цих гарнітур комфорту приділялася особлива увага. У результаті кожен елемент їх конструкції - від великих м'яких амбушюр навушників з покриттям зі зносостійкої штучної шкіри і до тонких металевих основ оголовків - працюють на те, щоб у будь-якій гарнітурі Century™ вам завжди було зручно, і щоб ваша робоча Century™ незмінно допомагала вам провести будь-яку ділову розмову професійно та з максимальною продуктивністю.

Гарнітури серії Century™ виготовлені із застосуванням лише високоякісних матеріалів, які перевірені на відповідність суворим стандартам марки Sennheiser. У кожній моделі Century™ шарніри оголов'я виконані з нержавіючої сталі, ряд елементів - з алюмінію (для зниження ваги гарнітури), захисна оболонка кабелю - від Vectran™ - все це є гарантією того, що ваша Century™ буде служити дуже довго, і їй не страшні жодні випадковості, якими такі багаті суворі трудові будні в сучасному бізнесі.

Технологія Sennheiser ActiveGard® захищає слух користувача від шкідливих перевантажень (акустичних ударів), які можуть виникати внаслідок раптових стрибків гучності звуку, автоматично обмежуючи звуковий тиск до безпечного рівня.

Великі та зручні накладки навушників із зносостійкої штучної шкіри та наповнювачем з м'якої акустичної піни забезпечують достатній комфорт протягом усього робочого дня або всієї робочої зміни.

Мікрофон з фірмовою системою ультра-шумопридушення Sennheiser підвищує чіткість мови, гарантовано видаляючи будь-який шум фону, навіть коли ви розмовляєте в дуже галасливому робочому приміщенні великого колл-центру або офісу.

Навушники з потужними неодимовими магнітами забезпечують високу якість звучання мови, а природний та якісний звук, у свою чергу, значно знижує вплив акустичних стрес-факторів та дає можливість тримати гучність навушників на комфортному рівні.

Мікрофон із вбудованою системою шумоподавлення у поєднанні з фірмовою технологією Sennheiser Voice Clarity гарантують граничну точність, максимальну чіткість та найвищу якість передачі та відтворення голосу в будь-яких умовах.

Легкі та міцні гарнітури серії Century™ виготовлені із застосуванням тільки високоякісних матеріалів, що перевірені на відповідність суворим стандартам марки Sennheiser.

Технічні характеристики:

  • Сумісність: Універсальна
  • Тип підключення: дротовий
  • Конструкція: відкрита
  • Тип перетворювача: динамічний
  • Тип амбушюр: накладні
  • Колір чорний
  • Відтворювані частоти, Гц: 50-18000
  • Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ: 103
  • Роз'єм: Easy Disconnect
  • Довжина кабелю, м: 1
  • Відтворювані частоти, Гц: 150-6800
  • Вага, м: 77
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельSC 632 Black
ТипГарнітура
КолірЧорний
Вага77 г

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser SC 632 Black

Century™ SC 632 - це професійна одностороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з низькоомними пристроями (настільними телефонами, смартфонами, планшетами та ін.).

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ