Гарнітура Sennheiser SC 638 Black
Гарнітура Sennheiser SC 638 Black Гарнітура Sennheiser SC 638 Black Гарнітура Sennheiser SC 638 Black Гарнітура Sennheiser SC 638 Black

Гарнітура Sennheiser SC 638 Black

  • ID товару: 9516

Новий товар

Професійна одностороння дротова гарнітура преміум-класу SC 638 оптимізована для роботи з вузькосмуговими настільними телефонами та призначена в першу чергу для операторів кол-центрів та офісних фахівців. Модель здатна в будь-якій робочій ситуації забезпечувати максимальну чіткість передачі мовлення

Більше деталей

6 837 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Професійна одностороння дротова гарнітура преміум-класу SC 638 оптимізована для роботи з вузькосмуговими настільними телефонами та призначена в першу чергу для операторів кол-центрів та офісних фахівців. Модель здатна в будь-якій робочій ситуації забезпечувати максимальну чіткість і найвищу якість передачі мови і в той же час не заважає вільно спілкуватися з колегами, клієнтами і відвідувачами, що знаходяться поруч.

Century™ SC 638 оснащена фірмовим мікрофоном Sennheiser із системою ультра-шумопридушення, яка гарантовано усуває будь-який фоновий шум і дає можливість вести розмову природно і без будь-якої напруги, навіть коли ви розмовляєте у дуже галасливому робочому приміщенні великого контактного центру чи офісу.

Практична конструкція, першокласні матеріали та чудовий звук. Ці гарнітури створені спеціально для того, щоб у них було однаково комфортно працювати протягом усього робочого дня або всієї робочої зміни, навіть коли доводиться працювати в насиченому ритмі колл-центру або офісу сучасної комерційної компанії або державної організації.

Гарнітури Sennheiser серії Century™ спочатку проектувалися з розрахунком на дуже активну та тривалу експлуатацію. Тому ще на етапі розробки цих гарнітур комфорту приділялася особлива увага. У результаті кожен елемент їх конструкції - від великих м'яких амбушюр навушників з покриттям зі зносостійкої штучної шкіри і до тонких металевих основ оголовків - працюють на те, щоб у будь-якій гарнітурі Century™ вам завжди було зручно, і щоб ваша робоча Century™ незмінно допомагала вам провести будь-яку ділову розмову професійно та з максимальною продуктивністю.

Фірмовий роз'єм Easy Disconnect гранично спрощує процес підключення гарнітури, він сумісний з усіма апаратними платформами "Уніфікованих комунікацій" (Unified Communications) і оптимально підходить для кол-центрів та офісів з робочими місцями, організованими за принципом "вільного столу" (коли одне місце використовується декількома фахівцями, які заступають на зміну у різний час). З Easy Disconnect співробітники в будь-який момент часу можуть змінити один одного, просто перепідключивши свої гарнітури і не перериваючи розмову з клієнтом.

Технологія Sennheiser ActiveGard® захищає слух користувача від шкідливих перевантажень (акустичних ударів), які можуть виникати внаслідок раптових стрибків гучності звуку, автоматично обмежуючи звуковий тиск до безпечного рівня.

Великі та зручні накладки навушників із зносостійкої штучної шкіри та наповнювачем з м'якої акустичної піни забезпечують достатній комфорт протягом усього робочого дня або всієї робочої зміни.

Мікрофон з фірмовою системою ультра-шумопридушення Sennheiser підвищує чіткість мови, гарантовано видаляючи будь-який шум фону, навіть коли ви розмовляєте в дуже галасливому робочому приміщенні великого колл-центру або офісу.

Навушники з потужними неодимовими магнітами забезпечують високу якість звучання мови, а природний та якісний звук, у свою чергу, значно знижує вплив акустичних стрес-факторів та дає можливість тримати гучність навушників на комфортному рівні.

Мікрофон із вбудованою системою шумоподавлення у поєднанні з фірмовою технологією Sennheiser Voice Clarity гарантують граничну точність, максимальну чіткість та найвищу якість передачі та відтворення голосу в будь-яких умовах.

Легкі та міцні гарнітури серії Century™ виготовлені із застосуванням тільки високоякісних матеріалів, що перевірені на відповідність суворим стандартам марки Sennheiser.

Технічні характеристики:

  • Сумісність: Універсальна
  • Тип підключення: провідний
  • Конструкція: відкрита
  • Тип перетворювача: динамічний
  • Тип амбушюр: накладні
  • Колір чорний
  • Відтворювані частоти, Гц: 50-12000
  • Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ: 110
  • Роз'єм: Easy Disconnect
  • Довжина кабелю, м: 1
  • Відтворювані частоти, Гц: 150-6800
  • Вага, м: 76
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельSC 638 Black
ТипГарнітура
КолірЧорний
Вага76 г

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser SC 638 Black

Професійна одностороння дротова гарнітура преміум-класу SC 638 оптимізована для роботи з вузькосмуговими настільними телефонами та призначена в першу чергу для операторів кол-центрів та офісних фахівців. Модель здатна в будь-якій робочій ситуації забезпечувати максимальну чіткість передачі мовлення

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ