Гарнітура Sennheiser SC 665 Black
Гарнітура Sennheiser SC 665 Black Гарнітура Sennheiser SC 665 Black Гарнітура Sennheiser SC 665 Black Гарнітура Sennheiser SC 665 Black Гарнітура Sennheiser SC 665 Black Гарнітура Sennheiser SC 665 Black

Гарнітура Sennheiser SC 665 Black

  • ID товару: 9527

Новий товар

Century™ Mobile SC 665 - це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оснащена стандартним 3.5-мм аудіоштекером та оптимізована для роботи зі смартфонами та планшетами.

Більше деталей

7 310 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Century™ Mobile SC 665 - це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу для кол-центрів та офісів, яка оснащена стандартним 3.5-мм аудіоштекером та оптимізована для роботи зі смартфонами та планшетами.

Практична конструкція, першокласні матеріали та чудовий звук. Ця гарнітура створена спеціально для того, щоб у ній було однаково комфортно працювати протягом усього робочого дня або всієї робочої зміни, навіть коли доводиться працювати в насиченому ритмі колл-центру або офісу сучасної комерційної компанії або державної організації.

У будь-якій обстановці ваша Century™ Mobile SC 665 не тільки зручна та звучить чудово, але на відміну від конкурентних моделей вона також завжди виглядає по-діловому лаконічно та доречно, з фірмовою витонченістю Sennheiser підкреслюючи ваш професіоналізм та уважність щодо клієнтів та колег.

Безпечний зв'язок, чудовий звук, надійне дротове з'єднання зі смартфоном або планшетом у будь-якій ситуації та будь-якому зручному для вас місці: в офісі, у транспорті чи вдома. Мінімум зусиль з підключенням та налаштуванням - Century™ Mobile SC 665 просто підключається до стандартного 3.5-міліметрового аудіороз'єму вашого мобільного пристрою.

Приймати та завершувати дзвінки можна за допомогою маленького пульта, який зручно розташований на кабелі гарнітури.

Century™ Mobile SC 665 виготовлена із застосуванням лише високоякісних матеріалів, які перевірені на відповідність суворим стандартам марки Sennheiser. Шарніри оголов'я виконані з нержавіючої сталі, ряд елементів – з алюмінію (для зниження ваги гарнітури), захисна оболонка кабелю – від Vectran™ – все це разом є гарантією того, що ваша SC 665 буде служити дуже довго, і їй не страшні жодні випадковості. якими такі багаті суворі трудові будні у сучасному бізнесі.

Century™ Mobile SC 665 спочатку проектувалася з розрахунком на дуже активну та тривалу експлуатацію. Тому ще на етапі розробки гарнітури комфорту приділялася підвищена увага.

У результаті кожен елемент її конструкції - від великих м'яких амбушюр навушників з покриттям зі зносостійкої штучної шкіри до тонкої металевої основи оголов'я - працює на те, щоб у цій гарнітурі вам завжди було зручно, і щоб ваша SC 665 незмінно допомагала вам провести будь-яку ділову розмову професійно та з максимальною продуктивністю.

Технічні характеристики:

  • Сумісність: Універсальна
  • Тип підключення: провідний
  • Конструкція: відкрита
  • Тип перетворювача: динамічний
  • Тип амбушюр: накладні
  • Колір чорний
  • Відтворювані частоти, Гц: 50-18000
  • Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ: 118
  • Роз'єм: джек 3,5 мм
  • Довжина кабелю, м: 1,4
  • Вага, м: 59
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельSC 665 Black
ТипГарнітура
КолірЧорний
Вага59 г

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser SC 665 Black

Century™ Mobile SC 665 - це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оснащена стандартним 3.5-мм аудіоштекером та оптимізована для роботи зі смартфонами та планшетами.

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ