Комбопідсилювач клавішний Behringer KXD12
Комбопідсилювач клавішний Behringer KXD12 Комбопідсилювач клавішний Behringer KXD12 Комбопідсилювач клавішний Behringer KXD12 Комбопідсилювач клавішний Behringer KXD12 Комбопідсилювач клавішний Behringer KXD12

Комбопідсилювач клавішний Behringer KXD12

  • ID товару: 27323
  • Артикул: BE-0791

BE-0791

Новий товар

Напрочуд потужна для своїх розмірів та ваги чотириканальна система комбозвукопідсилення для клавішних інструментів та барабанів. KXD12 обладнана інтегрованим процесором ефектів, семисмуговим еквалайзером та ефективною системою виявлення зворотного зв'язку. Цей комбо створений для того, щоб концерт за концертом розкривати найкращі особливості ваших інструментів та вокалу.

Більше деталей

21 366 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Behringer ULTRATONE KXD12

Напрочуд потужний ULTRATONE KXD12 характеризується як універсальний клавішний та барабанний підсилювач, а також як високоякісна 4-канальна ПА система зі світового класу 12" TURBOSOUND динаміком у компактному та легкому в транспортуванні корпусі. Спеціалізуючись на багатому, точному тоні та на професійних TEKNIK Multi-FX процесор, bi-amp підсилювач і система виявлення зворотного зв'язку FBQ, цей 600 Вт комбо передасть все найкраще від Вашого інструменту та вокалу. У цьому BEHRINGER зробив крок набагато вперед, обладнавши кожен вуфер і твіттер окремим підсилювачем для абсолютної цілісності сигналу.

Завдяки революційній технології класу-D підсилювача, KXD12 забезпечить Вас величезною потужністю та неймовірно чистим звуком у легкому для використання, портативному та легковажному корпусі. Ця дивовижна технологія дозволяє розробляти і створювати надзвичайно потужні продукти, які значно легші за традиційні, і при цьому набагато менше споживають енергії і не шкодять навколишньому середовищу.

Ось уже понад 20 років BEHRINGER розробляє та виробляє найуспішніші FBQ Feedback Elimination процесори. Тепер і Ви можете володіти і насолоджуватись цією технологією, маючи вбудовану систему виявлення зворотного зв'язку в KXD12. Використовуючи ультрашвидку систему виявлення, ця розумна схема допоможе Вам негайно розпізнати та усунути зворотний зв'язок, дозволяючи сконцентруватися лише на своєму виконанні. Коли зворотний зв'язок з'являється у певному частотному діапазоні, світиться світлодіодний індикатор на фейдері еквалайзера, показуючи який фейдер необхідно опустити для усунення зворотного зв'язку. Все просто!

KXD12 обладнаний 4 незалежними стереоканалами, кожен з окремим регулятором гучності та FX посилом плюс додатковий XLR мікрофонний вхід на 1 каналі для прямого підключення динамічного мікрофона. Основна секція комбо передбачає окремі регулятори FX Return, Phones та гучності. Стерео Aux вхід дозволяє відтворювати записану музику через сам комбо або грати разом з нею. Також KXD12 має окремий вихід для навушників, збалансований стерео XLR DI вихід із заземленням для прямого запису або підключення додаткових акустичних систем, Link вихід, який дозволяє підключити другий KXD12, створивши тим самим універсальну 1400 Вт портативну акустичну стереосистему.

Характеристики

600 Вт, 4-канальна ПА система та клавішний комбо

Дизайн підсилювача bi-amp

Революційна класу-D технологія підсилювача

Знамениті TURBOSOUND динаміки: 1 х 12", 1 х 1"

Процесор KLARK TEKNIK FX зі 100 пресетами, включаючи reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter та різноманітні мультиефекти

Революційна система виявлення зворотного зв'язку, що миттєво показує критичну частоту

4 стереоканали з окремою на кожен канал гучністю та FX Send

Додатковий XLR мікрофонний вхід для прямого підключення динамічного мікрофона

7-смуговий графічний еквалайзер

Збалансований стерео XLR DI із заземленням для підключення мікшера

Основна секція з FX Return, Master Volume, Phones регуляторами та Shape перемикачем

Link вихід для підключення додаткових акустичних систем

Вихід для сабвуфера

AUX вхід для гри разом із улюбленою музикою

Окремий вихід для навушників

Напишіть відгук

Комбопідсилювач клавішний Behringer KXD12

Напрочуд потужна для своїх розмірів та ваги чотириканальна система комбозвукопідсилення для клавішних інструментів та барабанів. KXD12 обладнана інтегрованим процесором ефектів, семисмуговим еквалайзером та ефективною системою виявлення зворотного зв'язку. Цей комбо створений для того, щоб концерт за концертом розкривати найкращі особливості ваших інструментів та вокалу.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ