Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15
Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15 Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15 Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15 Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15 Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15

Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15

  • ID товару: 27324
  • Артикул: BE-0790

BE-0790

Новий товар

Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15 належить до професійного обладнання. Це універсальний підсилювач, призначений для всіх клавішних інструментів та багатьох ударних установок. Модуль відмінно відтворює звучання музичних інструментів та вокальне виконання.

Більше деталей

21 940 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Клавішний комбо BEHRINGER KXD15 належить до професійного обладнання. Це універсальний підсилювач, призначений для всіх клавішних інструментів та багатьох ударних установок. Модуль відмінно відтворює звучання музичних інструментів та вокальне виконання. Продумане технічне рішення, коли кожен твітер та руфер оснащені окремим підсилювачем, дозволяє отримувати на виході кришталево чистий та насичений звук.

Про високий рівень виконання комбопідсилювача говорять встановлені інноваційні системи. Установка оснащена процесором обробки сигналу KLARK TEKNIK Multi-FX, першокласним підсилювачем класу D потужністю 700 Вт, фірмовим комплексом виявлення зворотного зв'язку FBQ та іншими розробками. Високого класу підсилювачі генерують потужний, виразний та насичений звук. Необхідно відзначити, що поряд з високою продуктивністю інтегровані підсилювачі мають невелику вагу. Маса комбопідсилювача в порівнянні з іншими аналогами теж суттєво менша.

За двадцять років безперервної роботи німецьким інженерам вдалося створити ефективну систему виявлення зворотного зв'язку Feedback Elimination. Вона миттєво виявляє небажану частоту і одразу підсвічує певний індикатор на фейдері. Музиканту залишається лише знизити вказаний діапазон частот, щоб унеможливити утворення небажаного ефекту.

Чотирьохканальна ПА система укомплектована динаміком TURBOSOUND діаметром 15 дюймів. Кожен із чотирьох незалежних каналом оснащений регуляторами рівня сигналу, FX посилу та гніздом для підключення динамічного мікрофона. Додатково на основній панелі керування передбачені загальні регулятори потужності, FX Return, Phones. Стереофонічний Aux-вхід призначений для підключення зовнішнього плеєра, який може використовуватися для створення фонової музики під основну мелодію. Балансний XLR DI вихід може використовуватися для комутації з додатковою акустичною системою, а роз'єм Link дозволяє використовувати два комбопідсилювачі BEHRINGER KXD15 у парі.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ BEHRINGER KXD15:

Тип: Багатофункціональний 4-канальний клавішний підсилювач

Модель: KXD15

Потужність: 600 Ватт

Динамік: TURBOSOUND динаміки: 1 х 15", 1 х 1"

Канали: 4

Роз'єми:

1 x XLR,

8 x 1/4",

1 x RCA (Stereo),

1 x 1/4" (Footswitch),

Виходи:

2 x XLR,

2 x 1/4",

1 x 1/4" (Stereo Link),

1 x 1/4" (Sub Out),

1 x 1/4" (Headphones)

Габарити: 654 х 490 х 580 мм

Вага: 25 кг

Напишіть відгук

Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15

Клавішний комбопідсилювач BEHRINGER KXD15 належить до професійного обладнання. Це універсальний підсилювач, призначений для всіх клавішних інструментів та багатьох ударних установок. Модуль відмінно відтворює звучання музичних інструментів та вокальне виконання.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ