Компактний медіаплеєр Dune HD Pro Vision 4K Solo
Компактний медіаплеєр Dune HD Pro Vision 4K Solo Компактний медіаплеєр Dune HD Pro Vision 4K Solo Компактний медіаплеєр Dune HD Pro Vision 4K Solo Компактний медіаплеєр Dune HD Pro Vision 4K Solo Компактний медіаплеєр Dune HD Pro Vision 4K Solo Компактний медіаплеєр Dune HD Pro Vision 4K Solo

Компактний медіаплеєр Dune HD Pro Vision 4K Solo

  • ID товару: 22340

Новий товар

Dune HD Pro Vision 4K Solo – медіаплеєр з HDD-відсіком на найновішому та найпотужнішому процесорі RTD1619 з підтримкою HDR10+, Dolby Vision, YouTube 4K HDR та розширеною пам'яттю 4 ГБ.

Компактний преміальний медіаплеєр та Android Smart TV-приставка підтримує 4Kp60, HDR, HDR10+, Dolby Vision, HDMI 2.0b, HD-звук, BD4K, BD3D, Blu-ray меню, NFS, SMB, 1Gbit Ethernet, WiFi 2.4/5, USB 3.1, SATA.

Більше деталей

15 276 грн.

Дивитись всі товари бренду: Dune

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Заощаджуйте на оплаті популярних провайдерів за допомогою промокоду Plastinka.

https://ott.geotex.tv/

Промокод Plastinka

Оператор Знижка %
YOU TV 30%
SWEET TV 30%
DIVAN TV 30%
MEGOGO 20%
OMEGA TV 40%
OLL TV 20%

Отриманий після оплати промокод активуйте на сайті постачальника послуг

Медіапроцесор RTD1619DR

Найновіший, найпросунутіший і найпотужніший медіапроцесор від Realtek.

Підтримка Dolby Vision та HDR10+

Медіаплеєр підтримує не тільки звичайну технологію HDR, але також останні та передові технології Dolby Vision і HDR10+. У звичайній технології HDR діапазон яскравості визначається на початку фільму і не змінюється протягом фільму, тому повністю темні і повністю світлі сцени можуть мати недостатню деталізацію. У новітніх технологіях Dolby Vision і HDR10+ діапазон яскравості може змінюватися від кадру до кадру, тому максимальна деталізація картинки забезпечується навіть у сценах, які містять лише темні або світлі елементи.

Відеопроцесор Dolby Vision VS10

Вбудований в медіаплеєр просунутий двигун обробки відео Dolby Vision VS10 забезпечує максимальну якість зображення при відтворенні будь-якого типу контенту (SDR, HDR, Dolby Vision) та будь-якому типі вихідного відеосигналу (SDR, HDR, Dolby Vision), покращує якість перетворення SDR/HDR/Dolby форматів, що мінімізує ефект "постеризації" ("бандингу") за рахунок більш просунутої 12-бітної обробки відео. Це дає перевагу навіть за використання медіаплеєра зі старими моделями ТБ, які не підтримують Dolby Vision.

Відтворення Blu-ray образів із підтримкою Dolby Vision

Медіаплеєр підтримує відтворення повних Blu-ray образів (BDMV та ISO) у форматі Dolby Vision (MEL та FEL), у тому числі з Blu-ray меню. При цьому розширена Dolby Vision інформація використовується та передається на ТБ для покращення якості зображення. Ця можливість забезпечується завдяки унікальному движку відтворення та виведення відео, створеному Dune HD. Інші медіаплеєри на RTD1619DR не використовують інформацію Dolby Vision для відтворення Blu-ray образів з меню. Медіаплеєри Dune HD - єдині у світі гібридні мережеві медіаплеєри, що поєднують в одному пристрої повну підтримку Dolby Vision Blu-ray образів із підтримкою Інтернет відеосервісів та Android-додатків.

Найширша підтримка форматів файлів Dolby Vision

Dolby Vision підтримується для відтворення всіх популярних форматів файлів (BDMV, BD ISO, MKV, MP4, TS, M2TS). Підтримуються всі популярні профілі Dolby Vision (P4, P5, P7 MEL та FEL, P8). Медіаплеєр підтримує відтворення найбільшої кількості варіацій форматів файлів Dolby Vision у порівнянні з будь-якими іншими медіаплеєрами.

Технологія Dune HD Dolby Vision Purifier

Ця унікальна для Dune HD медіаплеєрів технологія оптимізує файли Dolby Vision на льоту для максимальної сумісності із медіапроцесором Realtek RTD1619DR. Це допомагає забезпечити максимально стабільне відтворення, у тому числі некоректно закодованих файлів (які на інших медіаплеєрах часто викликають зависання, заїкуватість, розсинхронізацію звуку).

BD4K, BD3D, Blu-ray меню

Медіаплеєр підтримує відтворення повних Blu-ray образів у максимальній якості в будь-яких форматах (BDMV, BD ISO, BD4K, BD3D, BD-Java, безкоштовні branching, obfuscated playlists). При відтворенні Blu-Ray образів доступне як спрощене меню “Lite”, так і повноцінне Blu-Ray меню з можливістю вибору сцен і додаткових матеріалів.

100% гладке відтворення Blu-ray образів

На відміну від інших медіаплеєрів, медіаплеєри Dune HD містять максимально повноцінний двигун для відтворення Blu-ray образів, що містить 100% повну підтримку для безшовної склеювання (seamless branching) фрагментів відео. Це забезпечує гладке відтворення всього фільму без будь-яких мікроривків у порівнянні з усіма конкурентами.

Автоперемикання частоти кадрів та роздільної здатності без мерехтіння

У медіаплеєрах Dune HD реалізовано унікальний покращений механізм автоматичного перемикання частоти кадрів та роздільної здатності без мерехтіння, що гарантує відсутність перемикання відеорежиму (і переініціалізації HDMI) після початку відтворення файлу. Інші медіаплеєри на Realtek-процесорах виконують перемикання режиму відео після початку відтворення файлу, що супроводжується неприємним мерехтінням.

На 77% потужніший 6-ядерний центральний процесор

RTD1619 використовує 6-ядерний процесор ARM A55, який на 77% потужніший, ніж 4-ядерний ARM A53, який використовувався у попередньому поколінні медіаплеєрів.

На 50% потужніший графічний процесор

RTD1619 використовує новий графічний процесор Mali-G51, який на 50% потужніший, ніж Mali-T820, який використовувався у попередньому поколінні медіаплеєрів.

Двохдіапазонний Wi-Fi 802.11ac та 1Gbit Ethernet

Медіаплеєр оснащений дводіапазонним Wi-Fi 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz + 5.0 GHz), що дозволяє відтворювати високобітрейтний контент у т.ч. і "по повітрю". Порт Ethernet 1Gbit дозволяє отримати максимальну продуктивність при дротовому підключенні.

Вбудований Bluetooth

Вбудований інтерфейс Bluetooth дозволяє легко підключати різні пульти дистанційного керування, бездротові клавіатури, мишки, джойстики, аудіоколонки, навушники, гарнітури та інші пристрої.

3 зовнішні антени

2 зовнішні антени для Wi-Fi (2T2R) та окрема зовнішня антена для Bluetooth забезпечують максимальну продуктивність Wi-Fi та Bluetooth.

Розширена комутація та комплектація

Порт USB Type-C, порт USB 3.1, два порти USB 2.0, оптичний S/PDIF аудіовиход, коаксіальний S/PDIF аудіовиход, додатковий HDMI-вихід для виведення звуку, HDMI-вхід, ІЧ-вхід. Медіаплеєр поставляється одразу з двома пультами дистанційного керування – великий ІЧ-пульт із функцією навчання та додатковий Bluetooth-пульт із функцією AirMouse (аеромиш) та мікрофоном.

ІЧ-вхід

ІЧ-вхід дозволяє підключити подовжувач ІЧ-сигналу для гнучкості установки медіаплеєра.

Навчальний ІЧ-пульт

Комплектний інфрачервоний пульт має функцію навчання, що дозволяє налаштувати пульт на керування не тільки медіаплеєром, але й телевізором або іншим обладнанням.

Bluetooth-пульт з функцією AirMouse та мікрофоном

Додатковий Bluetooth-пульт керує приставкою по радіоканалу, підтримує функцію AirMouse (аеромиш) для зручного керування Android-програмами, які не оптимізовані для керування зі звичайного пульта, а також містить мікрофон для голосового пошуку в програмах, які підтримують таку функцію.

Стильний корпус із відсіком для жорстких дисків та просунутим охолодженням

Стильний алюмінієвий корпус із відсіком для 3.5” SATA жорстких дисків, з підтримкою жорстких дисків до 16 ТБ та більше. Продумане пасивне та активне охолодження (безшумний вентилятор).

Два HDMI-виходи

Додатковий HDMI-вихід для виведення звуку дозволяє отримати зображення та звук у максимальній якості в різних сценаріях використання, наприклад, при використанні 4K/HDR ТВ та ресивера без підтримки 4K/HDR.

4 ГБ оперативної пам'яті

Медіаплеєр містить 4 ГБ оперативної пам'яті, що вдвічі більше, ніж у попереднього покоління медіаплеєрів. Це забезпечує найкращу продуктивність у важких додатках.

32 ГБ флеш-пам'яті

Медіаплеєр містить 32 ГБ флеш-пам'яті, що вдвічі більше, ніж у попереднього покоління медіаплеєрів. Це дає більше місця для важких програм і для внутрішнього сховища.

Порт USB Type-C

Можливість підключення USB-накопичувачів найсучаснішого формату USB Type-C.

USB-порт на передній панелі

Дозволяє зручно та швидко підключати USB-флешки або інші USB-пристрої.

Дисплей та кнопка на передній панелі

Розширений дисплей з відображенням секунд і управлінням яскравістю. Кнопка увімкнення-вимкнення.

Просунута підтримка багатоканального та HD-звуку та Hi-Res музики

Підтримка виведення на A/V-ресивер багатоканального звуку та HD-звуку в оригінальному максималі. Виведення PCM на цифрові виходи в максимальній можливій якості (до 192 кГц/24-біт). Відтворення lossless Hi-Res музики у різних популярних форматах, у т.ч. багатоканальний Super Audio CD з виведенням на HDMI у вигляді багатоканального PCM максимально можливої якості (до 176.4 кГц).

Повна підтримка формату 3D

Підтримка форматів Side-by-side, Top-to-bottom та MVC (BD3D) гарантує ідеальне відтворення Full HD відео у форматі 3D.

Підтримка VP9 Profile 2 та YouTube 4K HDR

Медіаплеєр підтримує не тільки звичайний відеокодек VP9 (який не підтримує HDR), але й найновіший VP9 profile 2, який використовується в YouTube для 4K HDR контенту. Більшість інших медіаплеєрів не має такої підтримки.

Підтримка Widevine Level 1 DRM

Наявність підтримки найпросунутішого рівня (L1) технології захисту відеоконтенту Widevine DRM дає можливість дивитися відео високої чіткості при використанні преміальних онлайн відеосервісів. Багато преміальних відеосервісів обмежують якість відео або не працюють за відсутності такої підтримки. Більшість Android ТВ-приставок на ринку не мають такої підтримки.

Професійний контроль параметрів виведення відео

Розширені налаштування дозволяють професійним користувачам та установникам якнайкраще налаштувати параметри виводу відео для конкретної настройки. Зокрема, можна налаштувати, які режими субдискретизації кольорів використовувати для окремих відеорежимів HDMI. Більшість конкуруючих моделей медіаплеєрів не мають таких налаштувань.

Операційна система Dune HD на базі Linux

Медіаплеєр працює під управлінням унікальної гібридної операційної системи, яка складається з ОС Dune HD на базі Linux (для забезпечення стабільної роботи та плавного відтворення медіаконтенту) та ОС Android (для підтримки програм Android), які працюють одночасно.

Android 9.0

Медіаплеєр використовує найновішу версію Android 9.0 замість версії 7.0, яка використовувалася в попередньому поколінні медіаплеєрів. Це забезпечує найкращу підтримку для найновіших Android-додатків.

Поєднання Dune HD та Android екосистем

Знаменитий Hi-End інтерфейс користувача Dune HD, який розроблявся і покращувався протягом багатьох років, працює одночасно з ОС Android, що поєднує всі переваги класичних базуються на ОС Linux медіацентрів Dune HD і Android смарт-ТВ-приставок в одному пристрої. Добре відомий медіацентр Dune HD та різні програми та плагіни Dune HD, оптимізовані для використання на екрані ТБ, мільйони програм Android (онлайн відео та ТБ сервіси, ігри та багато іншого) – все це доступно одночасно.

Технологія Dune HD Android Playback Accelerator

Нова унікальна для медіаплеєрів Dune HD технологія інтелектуально управляє ресурсами ОС Android для мінімізації впливу ОС на механізм плеєра та забезпечення гладкого та високоякісного відтворення відео та аудіо.

Супер-плавний інтерфейс користувача

Потужні багатоядерні центральний і графічний процесори, а також оптимізований механізм інтерфейсу користувача забезпечують плавний інтерфейс користувача.

Розширені можливості інтерфейсу Dune HD

Функція Моя Колекція для створення барвистого каталогу з колекції фільмів. Вбудована фільмова енциклопедія з детальними описами, трейлерами, навігацією між фільмами та персоналіями. Прямі посилання з опису фільму онлайн відеосервіси для перегляду фільму. Потужний файловий браузер із доступом до локальних мережевих ресурсів та автоматичним розпізнаванням фільмів. Зручний браузер ТВ-каналів з відображенням розширеної інформації про передачі та переходи до каталогу фільмів. Фонове відтворення музики, радіо, ТВ-каналів або відео при роботі з меню інтерфейсу користувача Dune HD, або навіть при роботі з додатками Android.

Мобільний додаток Dune HD

Унікальна мобільна програма Dune HD (Dune Control) для мобільних пристроїв iOS та Android забезпечує повний доступ до всіх функцій медіаплеєра Dune HD. Воно повністю замінює стандартний інфрачервоний пульт дистанційного керування, дозволяє переглядати та вибирати мультимедійний контент безпосередньо на вашому мобільному пристрої (меню, що відображається на мобільному пристрої, відображає меню, що відображається на екрані телевізора), і містить розділ «Відтворюється зараз» для зручного керування відтворенням мультимедіа .


Характеристики медіаплеєра Real Vision 4K:

  • Wi-Fi: 802.11/b/g/n/ac (2.4GHz + 5GHz) 2T2R
  • Порт USB: 2 х USB 2.0, 1xUSB 3.1
  • Відсік для жорсткого диска SATA HDD: так
  • Процесор (SoC): Realtek 1619DR
  • Центральний процесор (CPU): ARM 6-core Cortex A55
  • Графічний процесор (GPU): Mali-G51
  • Операційна система: Android 9.0
  • Оперативна пам'ять (RAM): 4 Гб
  • Внутрішня пам'ять (Flash): 32 Гб
  • Ethernet: 1Gbit
  • Bluetooth: так
  • Вбудований тюнер: ні
  • Слот CI+: ні
  • Порт подовжувача ІЧ-модуля: так
  • Дисплей: так
  • Вентилятор охолодження: ні
  • Підтримка 4К 60fps: так
  • Підтримка HDR: так
  • Підтримка HDR10+: так
  • Підтримка HEVC 10-bit: так
  • Підтримка VP9 Profile 2: так
  • Підтримка 3D TnB/SbS: так
  • Підтримка 3D FullHD (BD3D MVC): так
  • Автоперемикання частоти кадрів: так
  • Слот підключення картки пам'яті: Micro SD
  • Вихід HDMI: HDMI 2.0b (основний)
  • Композитний відео вихід: так
  • Аудіо коаксіальний вихід (S/PDIF): так
  • Підтримка IPTV та OTT сервісів: так
  • Управління за допомогою смартфона (iOS, Android): так
  • Аудіо вихід (I2S-E): так
  • Аудіо/Відео вихід (A/V out): роз'єм MiniJack
  • Адаптер живлення: 12 В
  • Пульт управління: Bluetooth-пульт з AirMouse та мікрофоном
  • Графічний інтерфейс Dune HD: так
  • Каталогизатор "Моя колекція": є
  • Підтримка програм Dune HD: PHP
  • Каталог "Фільми": є
  • Каталог "Музика": є
  • Функція "Остання" (швидкий доступ до недавно відтворюваного контенту): є
  • Підтримка повного Blu-ray меню: так
  • Встановлення програм Android: так
  • Підтримка Widevine DRM для VoD сервісів: L1
  • Підтримувані аудіоформати: HD-звук, MPEG/MP3/MPA, AAC, WMA/WMAPro, APE, FLAC, WAV, WAV Pack (WV), ALAC, OGG, SACD, AC3, DTS, DTS-WAV
  • Підтримувані відеоконтейнери: MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, IS
  • Вбудовані відеокодеки: MPEG2, MPEG4, Xvid, WMV9, VC-1, H264, H.265 (HEVC) Hi10p
  • Формати зображень: JPEG, PNG, BMP, GIF
  • Формати плейлистів: M3U, PLS
  • Підтримка DVD ISO: повна
  • Підтримка BLU-RAY ISO: повна
  • Підтримка файлових систем : FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, EXT2, EXT3, EXT4, HFS/HFS+ (read only), BTRFS
  • Підтримка мережевих протоколів: NFS клієнт, SMB клієнт, DLNA/UPnP-клієнт (читання), SMB сервер
  • Вага брутто: 1.3 кг
  • Габарити: 215x71x174 мм
  • Колір чорний

 
Характеристики
БрендDune
МодельPro Vision 4K Solo
Типкомпактний медіаплеєр
Тип установкиПоличний
УправлінняКерування за допомогою смартфона (iOS, Android) Пульт керування
Версія HDMIHDMI 2.0b (основний)
Аудіо форматHD-звук,MPEG/MP3/MPA,AAC,WMA/WMAPro,APE,FLAC,WAV,WAV Pack (WV),ALAC,OGG,SACD,AC3,DTS,DTS-WAV
FM-тюнерНі
BluetoothЄ
Вхід USB2 х USB 2.0, 1xUSB 3.1
ВиходиHDMI 2.0b (основний)
ДисплейНі
ФормаПрямокутна
Управління з планшетного комп'ютера та смартфонаТак
Підтримувані форматиHD-звук,MPEG/MP3/MPA,AAC,WMA/WMAPro,APE,FLAC,WAV,WAV Pack (WV),ALAC,OGG,SACD,AC3,DTS,DTS-WAV JPEG,PNG,BMP,GIF M3U, PLS
Охолодженняні
КомплектаціяМедіаплеєр Короткий посібник ІЧ-пульт Bluetooth-пульт управління з AirMouse і мікрофоном Адаптер живлення Кабель HDMI Wi-Fi антени - 2 шт. Bluetooth антена – 1 шт. Елементи живлення ААА – 4 шт.
Колірчерный
Розміри215x71x174 мм
Пульт ДУBluetooth-пульт з AirMouse та мікрофоном
ІнтерфейсиWi-Fi, USB, Ethernet
Особливостівстановлення програм Android, підтримка Widevine DRM для VoD (L1), каталогізатор "Моя колекція", каталоги "Фільми" та "Музика", функція "Останнє"
Діапазон бездротових частот2.4 ГГц
Вага1.3 кг
Адаптер живлення12 В
Відео форматMPEG2, MPEG4, Xvid, WMV9, VC-1, H264, H.265 (HEVC) Hi10p
КабельHDMI, MiniJack-3RCA
ФункціїBluetooth, USB
вбудована пам'ять32 Гб
Об'єм оперативної пам'яті4 Гб
ПроцесорRealtek 1619DR

Напишіть відгук

Компактний медіаплеєр Dune HD Pro Vision 4K Solo

Dune HD Pro Vision 4K Solo – медіаплеєр з HDD-відсіком на найновішому та найпотужнішому процесорі RTD1619 з підтримкою HDR10+, Dolby Vision, YouTube 4K HDR та розширеною пам'яттю 4 ГБ.

Компактний преміальний медіаплеєр та Android Smart TV-приставка підтримує 4Kp60, HDR, HDR10+, Dolby Vision, HDMI 2.0b, HD-звук, BD4K, BD3D, Blu-ray меню, NFS, SMB, 1Gbit Ethernet, WiFi 2.4/5, USB 3.1, SATA.

Напишіть відгук

12 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ