Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus
Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus

Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus

  • ID товару: 33824

Новий товар

4ГБ пам'яті, 32ГБ флеш-пам'яті, USB 3.0, 1Гбіт/с Ethernet, WiFi 2.4/5, Bluetooth, S/PDIF, HDMI 2.1, 4Kp60, HDR, HDR10+, YouTube 4K HDR, NFS, SMB, файл-сервер. Bluetooth-пульт із мікрофоном, аеромишкою, ІЧ-навчанням.

Більше деталей

4 186 грн.

100 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Dune HD

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Медіапроцесор Amlogic S905X3

Сучасний медіапроцесор від Amlogic зі збільшеною швидкодією та підтримкою нових стандартів та технологій.

Підтримка HDR10+

Медіаплеєр підтримує не тільки звичайну технологію HDR, але також більш передову технологію HDR10+. У звичайній технології HDR діапазон яскравості визначається на початку фільму і не змінюється протягом фільму, тому повністю темні і повністю світлі сцени можуть мати недостатню деталізацію. У новій технології HDR10+ діапазон яскравості може змінюватися від кадру до кадру, тому максимальна деталізація картинки забезпечується навіть у сценах, які містять лише темні або світлі елементи.

Підтримка VP9 Profile 2 та YouTube 4K HDR

Медіаплеєр підтримує не тільки звичайний відеокодек VP9 (який не підтримує HDR), але й найновіший VP9 profile 2, який використовується в YouTube для 4K HDR контенту. Більшість інших медіаплеєрів не має такої підтримки.

Підтримка Widevine Level 1 DRM

Наявність підтримки найпросунутішого рівня (L1) технології захисту відеоконтенту Widevine DRM дає можливість дивитися відео високої чіткості при використанні преміальних онлайн відеосервісів. Багато преміальних відеосервісів обмежують якість відео або не працюють за відсутності такої підтримки. Більшість Android ТВ-приставок на ринку не мають такої підтримки.

Автоперемикання частоти кадрів без мерехтіння

У медіаплеєрах Dune HD реалізовано унікальний покращений механізм автоматичного перемикання частоти кадрів без мерехтіння, що гарантує відсутність перемикання відеорежиму (і переініціалізації HDMI) після початку відтворення файлу. Багато інших медіаплеєрів виконують перемикання режиму відео після початку відтворення файлу, що супроводжується неприємним мерехтінням.

Відтворення Blu-ray 4K образів

Медіаплеєр підтримує відтворення Blu-ray образів у форматах BDMV та ISO, у т.ч. Ultra HD (Bd4k). Використовується полегшене ("Lite") меню, із запуском відразу ж безпосередньо самого фільму.

Технологія Dune HD Android Playback Accelerator

Нова унікальна для медіаплеєрів Dune HD технологія інтелектуально управляє ресурсами ОС Android для мінімізації впливу ОС на механізм плеєра та забезпечення гладкого та високоякісного відтворення відео та аудіо.

Супер-плавний інтерфейс користувача

Потужні багатоядерні центральний і графічний процесори, а також оптимізований механізм інтерфейсу користувача забезпечують плавний інтерфейс користувача.

Розширені можливості інтерфейсу Dune HD

Функція Моя Колекція для створення барвистого каталогу з колекції фільмів. Вбудована фільмова енциклопедія з детальними описами, трейлерами, навігацією між фільмами та персоналіями. Прямі посилання з опису фільму онлайн відеосервіси для перегляду фільму. Потужний файловий браузер із доступом до локальних мережевих ресурсів та автоматичним розпізнаванням фільмів. Зручний браузер ТВ-каналів із відображенням розширеної інформації про передачі. Фонове відтворення музики, радіо, ТВ-каналів або відео при роботі з меню інтерфейсу користувача Dune HD, або навіть при роботі з додатками Android.

Мобільний додаток Dune HD

Унікальна мобільна програма Dune HD (Dune Control) для мобільних пристроїв iOS та Android забезпечує повний доступ до всіх функцій медіаплеєра Dune HD. Воно повністю замінює стандартний інфрачервоний пульт дистанційного керування, дозволяє переглядати та вибирати мультимедійний контент безпосередньо на вашому мобільному пристрої (меню, що відображається на мобільному пристрої, відображає меню, що відображається на екрані телевізора), і містить розділ «Відтворюється зараз» для зручного керування відтворенням мультимедіа .

Вбудований файл-сервер

Медіаплеєр має вбудований SMB файл-сервер. Вміст підключених до плеєра накопичувачів та внутрішньої пам'яті плеєра легко доступний на ПК та інших пристроях у локальній мережі через протокол SMB.

4 ГБ оперативної пам'яті

Медіаплеєр містить 4 ГБ оперативної пам'яті, що вчетверо більше, ніж у попереднього покоління медіаплеєрів на процесорах Amlogic. Це забезпечує відмінну продуктивність у важких додатках.

32 ГБ флеш-пам'яті

Медіаплеєр містить 32 ГБ флеш-пам'яті, що вчетверо більше, ніж у попереднього покоління медіаплеєрів на процесорах Amlogic. Це дає більше місця для важких додатків та внутрішнього сховища.

Розширена комутація та комплектація

Два порти USB (3.0 та 2.0), слот micro SD, оптичний S/PDIF аудіовиход, AV-вихід, 1Gbit Ethernet, Wi-Fi ac, Bluetooth. У комплект входять Bluetooth-пульт, HDMI-кабель, AV-кабель.

Bluetooth-пульт з мікрофоном, аеромишкою та функцією ІЧ-навчання

Пульт Bluetooth керує приставкою по радіоканалу. Пульт містить мікрофон для голосового пошуку у програмах, які підтримують таку функцію. Функція аеромишки дозволяє комфортно керувати Android-додатками, оптимізованими для телефонів/планшетів, які потребують використання мишки. Функція інфрачервоного навчання дозволяє налаштувати пульт на керування не тільки медіаплеєром, але й телевізором або іншим обладнанням через інфрачервоний сигнал.

Двохдіапазонний Wi-Fi 802.11ac та 1Gbit Ethernet

Медіаплеєр оснащений дводіапазонним Wi-Fi 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz + 5.0 GHz), що дозволяє відтворювати високобітрейтний контент у т.ч. та "по повітрю". Порт Ethernet 1Gbit дозволяє отримати максимальну продуктивність при дротовому підключенні.

Вбудований Bluetooth

Вбудований інтерфейс Bluetooth дозволяє легко підключати різні пульти дистанційного керування, бездротові клавіатури, мишки, джойстики, аудіоколонки, навушники, гарнітури та інші пристрої.

3 внутрішніх антени

3 внутрішніх антени для Wi-Fi (2T2R) та Bluetooth забезпечують відмінну продуктивність Wi-Fi та Bluetooth.

На 50% потужніший 4-ядерний центральний процесор

Медіаплеєр використовує 4-ядерний процесор ARM A55, який на 50% потужніший, ніж ARM A53, який використовувався у попередньому поколінні медіаплеєрів на процесорах Amlogic.

На 50% потужніший графічний процесор

Медіаплеєр використовує новий графічний процесор Mali-G31, який на 50% потужніший, ніж Mali-450, який використовувався у попередньому поколінні медіаплеєрів на процесорах Amlogic.

Операційна система Dune HD на базі Linux

Медіаплеєр працює під управлінням унікальної гібридної операційної системи, яка складається з ОС Dune HD на базі Linux (для забезпечення стабільної роботи та плавного відтворення медіаконтенту) та ОС Android (для підтримки програм Android), які працюють одночасно.

Android 9.0

Медіаплеєр використовує найновішу версію Android 9.0 замість версії 7.0, яка використовувалася в попередньому поколінні медіаплеєрів. Це забезпечує найкращу підтримку для найновіших Android-додатків.

Поєднання Dune HD та Android екосистем

Знаменитий Hi-End інтерфейс користувача Dune HD, який розроблявся і покращувався протягом багатьох років, працює одночасно з ОС Android, що поєднує всі переваги класичних базуються на ОС Linux медіацентрів Dune HD і Android смарт-ТВ-приставок в одному пристрої. Добре відомий медіацентр Dune HD та різні програми та плагіни Dune HD, оптимізовані для використання на екрані ТБ, мільйони програм Android (онлайн відео та ТБ сервіси, ігри та багато іншого) – все це доступно одночасно.

Компактний корпус із безшумним охолодженням

Стильний пластиковий компактний корпус. Продумане безшумне пасивне охолодження.

 
Характеристики
БрендDune
МодельHD Magic 4K Plus
ТипМедіаплеєр
BluetoothЄ
Матеріал корпусуПластик
КолірЧорний
Пульт ДУЄ
Wifi802.11b/g/n/ac (2.4 GHz + 5.0 GHz)
вбудована пам'ять32 Гб
Об'єм оперативної пам'яті4 Гб

Напишіть відгук

Медіаплеєр Dune HD Magic 4K Plus
4ГБ пам'яті, 32ГБ флеш-пам'яті, USB 3.0, 1Гбіт/с Ethernet, WiFi 2.4/5, Bluetooth, S/PDIF, HDMI 2.1, 4Kp60, HDR, HDR10+, YouTube 4K HDR, NFS, SMB, файл-сервер. Bluetooth-пульт із мікрофоном, аеромишкою, ІЧ-навчанням.

Напишіть відгук

21 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ