Медіаплеєр Dune HD BOXY
Медіаплеєр Dune HD BOXY Медіаплеєр Dune HD BOXY Медіаплеєр Dune HD BOXY Медіаплеєр Dune HD BOXY Медіаплеєр Dune HD BOXY

Медіаплеєр Dune HD BOXY

  • ID товару: 33825

Новий товар

Медіаплеєр нового покоління 2-в-1: повний офіційний Android TV 11 (з сертифікаціями Google та Netflix) + сучасний функціонал медіацентру Dune HD. Новітні технології. Dolby Vision & Atmos, AV1, YouTube 4K HDR, HDR10+, 4Kp60, ISO 4K DV P7 FEL. 2+16 ГБ, USB 3.0, Wi-Fi 2.4+5, Ethernet 100, S/PDIF.

Більше деталей

4 186 грн.

100 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Dune HD

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Унікальне 2-в-1 поєднання офіційного Android TV та просунутого медіацентру Dune HD

Використовуючи лише один пристрій, можна дивитися потокові відеосервіси в максимальній якості (до 4K з Dolby Vision та Atmos), а також відтворювати локальну бібліотеку медіафайлів у найпросунутіших форматах (аж до ISO 4K з Dolby Vision FEL та повним меню диска) – використовуючи функціонал медіацентр Dune HD.

Новітні технології

Медіаплеєр включає безліч новітніх технологій: відеокодек AV1, відеокодек VP9 profile 2, Dolby Vision, Dolby Atmos, Dolby MAT. Багато інших медіаплеєрів не мають деяких або всіх цих технологій.

Офіційні сертифікати Google Android TV та Netflix

Сертифікації Google та Netflix гарантують чудову підтримку максимальної кількості стрімінгових відеосервісів з максимально можливою якістю звуку та відео та максимально стабільною та плавною роботою медіаплеєра. Сертифікація Netflix дає можливість використання найпросунутішого відеосервісу в максимальній якості (4K Dolby Vision та Atmos) (встановивши VPN-додаток на медіаплеєр у тих регіонах, де це потрібно). Офіційна сертифікація Google Android TV забезпечує відмінну сумісність з усіма програмами та функціями Android TV, а також надає функціонал вбудованого Chromecast.

Медіацентр Dune HD

Крім стандартних функцій Android TV, ви також можете використовувати програмне забезпечення медіацентру Dune HD, яке технічно реалізується у вигляді ОС Dune HD, що працює паралельно (у спеціальному віртуальному контейнері) на базі Linux і легко доступному через спеціальну програму. Це програмне забезпечення забезпечує функціональність, аналогічну звичайним медіаплеєрам Dune HD. Розширений файловий браузер, розширений файловий програвач, повна підтримка Blu-ray меню, розширена підтримка відтворення Dolby Vision, можливість перегляду локальної бібліотеки відеофайлів у вигляді красивого каталогу в стилі Netflix, мобільний додаток Dune Control, можливості інтеграції в розумний будинок та багато інших функцій.

Сучасне залізо з розширеними можливостями комутації

Медіаплеєр має сучасне апаратне забезпечення для гарної продуктивності та гнучкості підключення: 2 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ флеш-пам'яті, Ethernet, Wi-Fi 2.4+5, USB 3.0, microSD, S/PDIF, Bluetooth 5.0, Bluetooth-пульт з мікрофоном та ІЧ-управлінням ТБ. Простіші медіаплеєри з офіційним Android TV часто мають слабше апаратне забезпечення (наприклад: у 2 рази менше флеш-пам'яті, відсутність портів Ethernet, USB, S/PDIF).

Медіапроцесор S905X4-J з розширеним набором ліцензій

Медіапроцесор S905X4-J – це просунута версія найновішого медіапроцесора від Amlogic, яка включає технології та ліцензії Dolby Vision та Dolby Atmos. Більшість інших медіаплеєрів на базі S905X4 використовують урізану версію без усіх або деяких цих ліцензій.

2 ГБ оперативної пам'яті

Забезпечує хорошу продуктивність програм Android.

16 ГБ флеш-пам'яті

Надає багато місця для додатків Android та інших потреб. У 2 рази більше, ніж у багатьох інших простіших пристроях Android TV.

Двохдіапазонний Wi-Fi 802.11ac

Медіаплеєр оснащений дводіапазонним Wi-Fi 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz + 5.0 GHz), що дозволяє відтворювати високобітрейтний контент у т.ч. і "по повітрю".

Ethernet порт (100 Мбіт/с)

Дозволяє використовувати дротове підключення до домашньої мережі для стабільної передачі даних та відтворення відео, коли не потрібний високобітрейтний контент. Для відтворення високобітрейтного контенту можна використовувати USB 3.0 накопичувачі, USB 3.0 1Гбіт Ethernet адаптер, високошвидкісне підключення WiFi 5 ГГц.

Dolby Vision та HDR10+

Медіаплеєр підтримує не лише звичайну технологію HDR, а й останні та передові технології Dolby Vision та HDR10+. У звичайній технології HDR діапазон яскравості визначається на початку фільму та не змінюється протягом фільму, тому повністю темні та світлі сцени можуть мати недостатню деталізацію. У новітніх технологіях Dolby Vision та HDR10+ діапазон яскравості може змінюватися від кадру до кадру, тому максимальна деталізація картинки забезпечується навіть у сценах, що містять лише темні або світлі елементи.

Порт USB 3.0

Дозволяє підключати USB-накопичувачі (наприклад, флеш-диск, жорсткий диск або SSD) та забезпечує швидку передачу даних та плавне відтворення відео з високим бітрейтом. Доступ до підключених USB-накопичувачів можна також отримати з локальної мережі за допомогою SMB файл-сервера, вбудованого в Dune HD Media Center.

Dolby Atmos

Dolby Atmos — це передова технологія об'ємного звуку, що найбільш широко використовується. Dolby Atmos занурює вас у саму глибину звуку, щоб ви більше чули та більше відчували для більш реалістичного та захоплюючого звучання. Медіаплеєр підтримує звук Dolby Atmos як під час перегляду потокових сервісів, таких як Netlix, так і під час відтворення файлів з вашої локальної бібліотеки (у таких форматах як ISO, BDMV, MKV тощо).

 
Характеристики
БрендDune
МодельHD BOXY
ТипМедіаплеєр
КолірЧорний
Пульт ДУЄ
Wifi802.11b/g/n/ac (2.4 GHz + 5.0 GHz)
вбудована пам'ять16 Гб
Об'єм оперативної пам'яті2 Гб
ПроцесорS905X4-J
Версія Bluetooth5.0

Напишіть відгук

Медіаплеєр Dune HD BOXY
Медіаплеєр нового покоління 2-в-1: повний офіційний Android TV 11 (з сертифікаціями Google та Netflix) + сучасний функціонал медіацентру Dune HD. Новітні технології. Dolby Vision & Atmos, AV1, YouTube 4K HDR, HDR10+, 4Kp60, ISO 4K DV P7 FEL. 2+16 ГБ, USB 3.0, Wi-Fi 2.4+5, Ethernet 100, S/PDIF.

Напишіть відгук

21 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ