Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro
Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro

Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro

  • ID товару: 33827

Новий товар

Потужний медіаплеєр Dune HD нового покоління 2-в-1: повний офіційний Android TV 11 (з сертифікаціями Google та Netflix) + сучасний функціонал медіацентру Dune HD. Відсік для SATA 2.5" HDD / SSD. Нові технології. / PDIF.

Більше деталей

12 252 грн.

100 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Dune HD

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Унікальна комбінація 2-в-1 із сертифікованим Netflix потоковим медіа-плеєром Android TV та розширеним медіа-центром Dune HD із вбудованою стійкою для жорсткого диска.

Використовуючи тільки один цей пристрій, ви можете скористатися Netflix, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, HBO Max і різні інші streaming services в максимальній якості (до 4K Dolby Vision and Atmos), і play local library of media files in the most Advanced формати (включити ISO 4K Dolby Vision FEL та повний диск menu) – за допомогою Advanced Dune HD Media center software. Місцеві медіафайли можуть грати з міжнародним HDD, USB HDD, NAS або PC у локальній мережі (SMB та NFS).

Офіційна сертифікація Netflix та Google Android TV 11

Офіційні сертифікати Netflix, Google та інших компаній гарантують відмінну підтримку Netflix та інших потокових сервісів (таких як Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, HBO Max та багато інших) з найкращою якістю аудіо та відео (аж до 4K Dolby Vision та Atmos). Сучасна версія Android TV 11 з офіційною сертифікацією Google Android TV забезпечує відмінну сумісність з усіма додатками та функціями Android TV, а також надає дуже потужну технологію Chromecast built-in.

Dune HD медіа-центр

Крім всіх стандартних функцій Android TV, ви також можете використовувати програмне забезпечення Dune HD медіацентру, що технічно реалізується у вигляді паралельно запущеної (у спеціальному віртуальному контейнері) ОС Dune HD на базі Linux і легко доступне через спеціальну програму. Це програмне забезпечення забезпечує функціональність, аналогічну автономним Dune HD медіаплеєрам, та включає безліч функцій, що розробляються для автономних Dune HD медіаплеєрів протягом більше 14 років. Серед них – ndash; розширений браузер файлів, розширений програвач файлів, повна підтримка меню для ISO-файлів фільмів та структури дисків, розширена підтримка відтворення файлів Dolby Vision, можливість перегляду локальної бібліотеки відеофайлів у вигляді красивого каталогу, подібного до Netflix, мобільний додаток Dune Control, інтеграція “вдома” та багато інших функцій.

Найновіші технології (AV1, Dolby Vision & Atmos, …)

Цей медіаплеєр включає безліч новітніх технологій: AV1 відеокодек, VP9 профіль 2 відеокодек, Dolby Vision, Dolby Atmos, Dolby MAT.

Потужне обладнання (4 Гб, 1 Гбіт, Wi-Fi 6, …)

Цей медіаплеєр оснащений потужним апаратним забезпеченням для найкращої продуктивності: 4 Гб оперативної пам'яті, 32 Гб флеш-пам'яті, 1 Гбіт Ethernet, Wi-Fi 6 (802.11ax), USB 3.0, Bluetooth 5.0 (та Bluetooth 5.0 (і Bluetooth 5.0) з мікрофоном).

Обладнання та технології

Медіапроцесор S905X4-K (спеціальна версія з усіма ліцензіями)

Медіапроцесор S905X4-K – це найсучасніша версія нового медіапроцесора від Amlogic, що включає всі можливі технології та ліцензії: Dolby Vision, Dolby Atmos, DTS.
4 ГБ оперативної пам'яті

Забезпечує відмінну продуктивність та підтримку найскладніших програм Android.

32 ГБ флеш-пам'яті

Надає багато місця для додатків Android та інших потреб.

1 Гбіт Ethernet

Забезпечує швидку передачу даних та плавне відтворення відео з високим бітрейтом під час використання дротового підключення до домашньої мережі.
Wi-Fi 6

Цей найновіший стандарт Wi-Fi забезпечує кращу продуктивність бездротового зв'язку та більший радіус дії під час використання бездротового підключення до домашньої мережі.

2.5″ HDD rack

Ви можете легко налаштувати 2.5″ SATA HDD або SSD у медіа-плеєрі та до 5 ТБ і більше вмісту безпосередньо у медіаплеєрі. HDD гарячий swap is supported. accessed from local network via SMB file server function built-in в Dune HD Media Center.
USB 3.0 slave HDD portВи можете легко підключити медіа-плеєр до USB-кабелю до комп'ютера для швидкого та зручного прямого файлу передачі між ПК та HDD у медіа-плеєр. Немає додаткової потужності, яка потрібна, якщо ви можете використовувати медіаплеєр як портативний USB HDD.

Дисплей на передній панелі

Дає вам ще більший досвід класичного медіацентру Dune HD. Під час відтворення вмісту через медіацентр Dune HD відображається поточна позиція відтворення. Також може відображатись поточний час.

Долбі Вижн та HDR10+

Медіаплеєр підтримує не тільки технологію HDR (підтримується попереднім поколінням медіаплеєрів), але й передові та сучасні технології Dolby Vision і HDR10+. У звичайній HDR-технології діапазон яскравості встановлюється на початку фільму і не змінюється під час зйомки, тому повністю темні та світлі сцени можуть мати недостатню деталізацію. У новітніх технологіях Dolby Vision та HDR10+ діапазон яскравості може змінюватися від кадру до кадру, тому максимальна деталізація зображення забезпечується навіть у сценах, що містять лише темні або світлі елементи.

Dolby Atmos

Dolby Atmos -ndash; це найбільш широко використовується передова технологія об'ємного звучання. Dolby Atmos затягує вас глибше, так що ви чуєте більше та відчуваєте більше, що забезпечує більш реалістичне та захоплююче звучання. Цей медіаплеєр підтримує звук Dolby Atmos як під час перегляду потокових сервісів, таких як Netlix, так і під час створення файлів з локальної бібліотеки (у таких форматах як ISO, BDMV, MKV тощо).

Новітня технологія Dolby MAT

У цьому медіаплеєрі реалізовано найновішу технологію Dolby для багатоканального об'ємного звуку – Dolby MAT. Завдяки технології Dolby MAT медіаплеєр не просто виводить фантастичний звук Dolby Atmos на телевізор або A/V-ресивер, але й виконує часткове декодування звуку безпосередньо на медіаплеєрі. Це покращує синхронізацію аудіо/відео, зменшує затримку та покращує сумісність. В даний час такий підхід до виведення аудіо рекомендований лідерами галузі, такими як Netflix та Google.

Відеокодек AV1

Медіаплеєр підтримує новий відеокодек AV1, який дозволяє до 50% поліпшити якість відео без збільшення бітрейту (або вимагає до 50% меншого бітрейту для тієї ж якості відео). Цей новий відеокодек вже використовується YouTube і стане більш важливим для різних сервісів.

YouTube 4K HDR та профіль VP9 2

Медіаплеєр підтримує сучасний відеокодек VP9 profile 2, що використовується YouTube для HDR-контенту. Це дозволяє переглядати відео YouTube у максимальній якості 4K HDR.

Два хост-порти USB 3.0

Дозволяє підключати USB-накопичувачі (такі як флеш-накопичувач, жорсткий диск або SSD) та забезпечує швидку передачу даних та плавне відтворення відео з високим бітрейтом. Підключеним USB-накопичувачам можна отримати доступ із локальної мережі через функцію файлового сервера SMB, вбудовану в Dune HD Media Center.

Bluetooth

Вбудований інтерфейс Bluetooth дозволяє легко підключати різні пульти дистанційного керування, бездротові клавіатури, миші, джойстики, аудіоколонки, навушники, гарнітури та інші пристрої.

Пульт дистанційного керування Bluetooth з мікрофоном, кнопкою програми, що настроюється, і телевізором

Пульт дистанційного керування керує медіаплеєром через Bluetooth (це означає, що вам не потрібно спрямовувати пульт дистанційного керування на медіаплеєр і що медіаплеєр можна приховати). Вбудований мікрофон забезпечує функцію голосового пошуку. Спеціальну кнопку програми можна настроїти для швидкого запуску будь-якої програми. Крім того, пульт дистанційного керування може використовувати ІЧ-канал для керування телевізором та аудіо/відео-приймачами.

ІЧ-управління

Медіаплеєр має вбудований інфрачервоний приймач і може керувати також за допомогою інфрачервоних команд (ІК-коди Google). Це означає, що для керування медіаплеєром можна використовувати 3-сторонній програмований або навчальний пульт дистанційного керування на ваш вибір або інтегрувати медіаплеєр у ваш розумний будинок за допомогою ІЧ-кодів. Наприклад, ви можете інтегрувати медіаплеєр з розумною колонкою за допомогою ІЧ-вимикача, керованого розумною колонкою.

Вбудований Chromecast

Медіаплеєр оснащений технологією "Chromecast built-in", яка дозволяє транслювати улюблені розваги та програми з телефону, планшета або ноутбука прямо на телевізор. Ця технологія може використовуватися як на пристроях Android та iOS (через програму Google Home), так і на будь-якому ноутбуці або ПК (через веб-браузер Chrome). Докладніше: https://www.google.com/chromecast/built-in/learn/tv/

Dune HD Функції медіацентру

Dune HD інтерфейс користувача

Знаменитий інтерфейс користувача Dune HD, що розробляється протягом більше 14 років, спеціально оптимізований для використання на екранах телевізорів, створений з максимально можливою зручністю, робить використання медіаплеєра простим і зручним. Це зручний, потужний та простий у використанні спосіб роботи з локальною медіатекою та іншими можливостями медіацентру Dune HD.

Dune HD органайзер фільмів та енциклопедії фільмів

Функція "Моя колекція" організує колекцію фільмів користувача в гарному каталозі. Повна енциклопедія фільмів надає інформацію про сотні тисяч фільмів із докладними описами, постерами, перехресними посиланнями між фільмами та персонами, трейлерами, прямими посиланнями на онлайн-відеосервіси тощо. Розширений файловий браузер автоматично розпізнає фільми. Детальніше: https://dune-hd.com/support/mycollection

Інтеграція між медіацентром Dune HD та потоковими програмами Android TV

Медіацентр Dune HD не тільки підтримує Android TV в одному пристрої, але й інтегрується з потоковими програмами Android TV, забезпечуючи унікальні зручності, які були б неможливі при використанні двох окремих пристроїв Android TV та медіаплеєра. Наприклад, передбачте, що ви тільки перестали переглянути фільм «Термінатор» у місцевій бібліотеці та хочете переглянути «Термінатор 2», якого немає у місцевій бібліотеці, але є у Netflix. Медіа-центр Dune HD допоможе вам швидко запустити Netlix для перегляду цього фільму. Або ви можете легко вивчити докладну інформацію про всі інші фільми режисера або актора (або просто про інші схожі фільми), а потім швидко завантажити переглянути деякі з цих фільмів у будь-якому потоковому сервісі.

Найширша підтримка форматів файлів Dolby Vision

Dolby Vision підтримується для всіх популярних форматів файлів (MKV, MP4, TS, M2TS, ISO, структура папок із фільмами). Підтримуються всі популярні профілі Dolby Vision (профіль 5, профіль 7 MEL та FEL, профіль 8). У всіх випадках важлива інформація Dolby Vision (метаданний Dolby Vision RPU) захоплюється та передається на телевізор для забезпечення правильного зображення Dolby Vision на телевізорі.

Профіль Dolby Vision 7 FEL

Медіацентр Dune HD підтримує відтворення дводорожніх та двошарових файлів Dolby Vision profile 7 FEL. Це найпередовіший формат Dolby Vision. Медіацентр Dune HD відтворює відео в цьому форматі, використовуючи об'єкти/шари. Важлива інформація Dolby Vision з другою доріжкою/шаром (метаданний Dolby Vision RPU) передається на телевізор разом із відео з першою доріжкою/шаром. У відеоданих використовується 10-бітна глибина кольору - максимальна глибина кольору, що підтримується OLED-панелями в OLED-телевізорах, тобто. тут повністю використовуються можливості OLED-телевізорів. У поєднанні з повним використанням метаданих DolbyVision, це дає прекрасне зображення Dolby Vision на екрані телевізора.

Відтворення структури ISO/папок фільмів Dolby Vision

Медіа-центр Dune HD підтримує пряме відтворення структури ISO/папок фільмів у форматі Dolby Vision (профіль Dolby Vision 7 MEL та FEL), включаючи відтворення у режимі повного меню.

Найкраще у своєму класі створення відео ISO/структури папок

Медіацентр Dune HD має найкращу у своєму класі підтримку відтворення ISO/папок фільмів. Спеціальний механізм відтворення забезпечує повну підтримку меню та забезпечує плавне відтворення всього фільму без переривання аудіо/відео навіть при відтворенні фільмів зі складною структурою.

Автоматичне перемикання частоти кадрів/дозвіл

Медіацентр Dune HD може автоматично перемикати частоту кадрів і роздільну здатність виводу відповідно до контенту, що відтворюється. Це дозволяє забезпечити абсолютно плавне відтворення відео та використовувати кращий спосіб підвищення роздільної здатності відео (підвищення роздільної здатності медіаплеєром або телевізором). Медіацентр Dune HD реалізує передовий підхід до перемикання відеорежиму, що обмежує обмеження Android TV 11.

Перемикання кадрової частоти/рішення без миготіння

Медіацентр Dune HD реалізує власний передовий підхід до автоматичного перемикання частоти кадрів та роздільної здатності без мерехтіння, яке перемикає відеорежим до початку відтворення файлу (а не після). Це дозволяє уникнути неприємного мерехтіння.

Аудіо Dolby та DTS

Медіацентр Dune HD може відтворювати аудіодоріжки Dolby та DTS у всіх форматах (включати Dolby TrueHD з Atmos та DTS X). Всі формати можуть бути виведені як багатоканальний звук (виведення здійснюється у форматах до 7.1 PCM, Dolby TrueHD з Atmos та DTS). Усі формати також можуть бути виведені як стерео (змішування). Докладнішу інформацію див. у специфікаціях.

Багатоканальний DSD та інші сучасні музичні формати

Ви можете програвати музику у різних сучасних форматах, включаючи багатоканальні FLAC, WavPack, APE, ALAC і навіть багатоканальний Super Audio CD (SACD). Музичні файли SACD, закодовані за допомогою передового аудіокодека DSD, підтримуються у всіх популярних форматах (ISO, DFF, DSF), включаючи стерео та багатоканальні файли, у тому числі файли, які використовують DST. Багатоканальні DSD-файли можна виводити HDMI як багатоканальний PCM. Стереофайли DSD можуть бути виведені на HDMI та S/PDIF як стерео PCM.

Технологія Dune HD Android Playback Accelerator

Ця унікальна технологія інтелектуально керує ресурсами ОС Android, щоб мінімізувати вплив ОС Android на хід відтворення мультимедіа та забезпечити плавне та якісне відтворення відео та аудіо.

Операційна система LinuxDune HD

Медіацентр Dune HD працює під керуванням ОС Dune HD на базі Linux у спеціальному віртуальному контейнері. Ця ОС на базі Linux допомагає забезпечити стабільну роботу та плавне створення медіафайлів.

Екосистема Dune HD

На основі відкритого Dune HD SDK та API, різні програми, оптимізовані для ТБ, плагіни, розширення, скіни GUI, рішення для керування колекціями, інтеграція із системами домашньої автоматизації доступні в офіційному магазині Dune Store, у сторонніх продавців та у спільноті користувачів.

Мобільний додаток Dune HD

Унікальна мобільна програма Dune HD(Dune Control) для мобільних пристроїв iOS та Android забезпечує повний доступ до всіх функцій медіацентру Dune HD дуже зручним та потужним способом. Він повністю змінює стандартний пульт дистанційного керування, дозволяє переглядати та вибирати медіа-контент безпосередньо на мобільному пристрої (меню, яке відображається на мобільному пристрої, повторює меню, відображається на екрані телевізора), а також включає розділ Now Playing для зручного керування відтворенням медіафайлів .

Розумний будинок

Медіацентр Dune HD надає потужний інтерфейс IP Control та має безліч можливостей для інтеграції в системи домашньої та домашньої автоматизації, такі як Control4 та Crestron.

Вбудований файловий сервер SMB

Медіацентр Dune HD має вбудований файловий сервер SMB, який дозволяє отримати доступ до всіх підключених пристроїв зберігання даних (наприклад, USB HDD) та внутрішньої пам'яті медіаплеєра з локальної мережі.

Батьківський контроль

Медіацентр Dune HD має вбудовану функцію батьківського контролю. З його допомогою можна заблокувати доступ до всіх медіаплеєрів (включаючи всі програми Android TV) за розписом (наприклад, дозволити дитині користуватися медіаплеєром лише з 14:00 до 16:00 та з 20:00 до 22:00).

Перевірена історія оновлення програмного забезпечення за дуже тривалий час

Dune HD відома своєю репутацією дослухатися до відгуків користувачів та надавати оновлення програмного забезпечення протягом багатьох років. Наприклад, для деяких старих моделей оновлення програмного забезпечення з доповненими функціями надаються вже понад 10 років. Це стало можливим завдяки унікальному підходу до «єдиної кодової бази», що означає, що програмне забезпечення для всіх моделей Dune HD засноване на одній і тій же кодовій базі (постійно розвивається та покращується відповідно до відгуків користувачів).

Багато інших особливостей

Програмне забезпечення медіацентру Dune HD розробляється вже більше 14 років і включає безліч різноманітних функцій. Додаткові відомості див. у розділі “Технічні характеристики” та “Інтерфейс DUNE HD”.

 
Характеристики
БрендDune
МодельHD Premier 4K Pro
ТипМедіаплеєр
Вхід USB2 x USB 3.0
КолірЧорний
Розміри226 x 160 x 32 мм
Пульт ДУЄ
Підтримка аудіоформатівHD-звук,MPEG/MP3/MPA,AAC,WMA/WMAPro,APE,FLAC,WAV,WAV Pack (WV),ALAC,OGG,SACD,AC3,DTS,DTS-WAV
Вага1.52 кг
Адаптер живлення12V
Відео форматMKV,MPEG-TS,MPEG-PS,M2TS,VOB,AVI,MOV,MP4,QT,ASF,WMV,ISO,BDMV
Wifi802.11/b/g/n/ac/ax (Wi-Fi 6) Dual Band 2.4GHz + 5GHz, 2T2R
вбудована пам'ять32 Гб
Об'єм оперативної пам'яті4 Гб
ПроцесорAmlogic S905X4-K

Напишіть відгук

Медіаплеєр Dune HD Premier 4K Pro
Потужний медіаплеєр Dune HD нового покоління 2-в-1: повний офіційний Android TV 11 (з сертифікаціями Google та Netflix) + сучасний функціонал медіацентру Dune HD. Відсік для SATA 2.5" HDD / SSD. Нові технології. / PDIF.

Напишіть відгук

21 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ