Медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus
Медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus

Медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus

  • ID товару: 33829

Новий товар

Dune HD Real Vision 4K Plus – 4Kp60 Dolby Vision & HDR10+ Media Player та Android Smart TV box на Realtek RTD1619DR. High-End video quality, YouTube 4K HDR, HD audio, 1Gbit Ethernet, WiFi ac 2T2R, BT, USB 3.1, 4GB RAM, 32GB flash.

Більше деталей

12 252 грн.

100 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Dune HD

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Медіапроцесор RTD1619DR

Найновіший, найпоширеніший і найпотужніший медіапроцесор від Realtek.

Підтримка Dolby Vision та HDR10+

Медіаплеєр підтримує не лише звичайну технологію HDR, але також останні та передові технології Dolby Vision та HDR10+. У звичайній технології HDR діапазон яскравості визначається на початку фільму і не змінюється протягом фільму, тому повністю темні і світлі сцени можуть мати недостатню деталізацію. У новітніх технологіях Dolby Vision та HDR10+ діапазон яскравості може змінюватися від кадру до кадру, тому максимальна деталізація зображення забезпечується навіть у сценах, що містять лише темні або світлі елементи.

Відеопроцесор Dolby Vision VS10

Вбудований в медіаплеєр просунутий рух обробки відео Dolby Vision VS10 забезпечує максимальну якість зображення при відтворенні будь-якого типу контенту (SDR, HDR, Dolby Vision) та будь-якого типу вихідного відеосигналу (SDR, HDR, Dolby Vision), покращує якість перетворення SDR/HDR/Dolby Vision . форматів, що мінімізує ефект «постеризації» («бандингу») за рахунок більш просунутої 12-бітної обробки відео. Це дає перевагу навіть при використанні медіаплеєрів зі старими моделями телевізорів, які не підтримують Dolby Vision.

Відтворення зображень Blu-ray за допомогою Dolby Vision

Медіаплеєр підтримує відтворення повних зображень Blu-ray (BDMV та ISO) у форматі Dolby Vision (MEL та FEL), у тому числі в меню Blu-ray. При цьому розширена інформація Dolby Vision використовується та передається на телевізор для покращення якості зображення. Ця можливість забезпечується завдяки унікальному відтворенню руху та виводу відео, створеному Dune HD. Інші медіаплеєри на RTD1619DR не використовують інформацію Dolby Vision для створення зображень Blu-ray з меню. Медіаплеєри Dune HD – єдині у світі гібридні мережеві медіаплеєри, що містяться в одному пристрої з повною підтримкою Dolby Vision Blu-ray образів із підтримкою Інтернет-відеосервісів та Android-додатків.

Широка підтримка форматів файлів Dolby Vision

Dolby Vision підтримується для відтворення всіх популярних форматів файлів (BDMV, BD ISO, MKV, MP4, TS, M2TS). Підтримуються всі популярні профілі Dolby Vision (P4, P5, P7, MEL та FEL, P8). Медіаплеєр підтримує створення найбільшої кількості варіацій форматів файлів Dolby Vision у порівнянні з іншими медіаплеєрами.

Технологія Dune HD Dolby Vision Purifier

Ця унікальна для медіаплеєрів Dune HD технологія оптимізує файли Dolby Vision на літо для максимальної сумісності із медіапроцесором Realtek RTD1619DR. Це допомагає забезпечити максимально стабільне відтворення, у тому числі некоректно закодованих файлів (які на інших медіаплеєрах часто викликають зависання, заїкуватість, розсинхронізацію звуку).

Меню BD4K, BD3D, Blu-ray

Медіаплеєр підтримує відтворення повних зображень Blu-ray у максимальній якості у будь-яких форматах (BDMV, BD ISO, BD4K, BD3D, BD-Java, плавна гілка, заплутані списки відтворення). При створенні образів Blu-Ray доступні як спрощене меню Lite, так і повноцінне меню Blu-Ray з можливістю вибору сцени та додаткових матеріалів.

100% гладке відтворення зображень Blu-ray

На відміну від інших медіаплеєрів, медіаплеєри Dune HD містять максимально повноцінний двигун для відтворення зображень Blu-ray, що забезпечує 100% повну підтримку безшовного склеювання (безшовне розгалуження) фрагментів відео. Це забезпечує хороше відновлення всього фільму без будь-яких мікроривків у порівнянні з усіма конкурентами.

Автоперемикання частоти кадрів та роздільної здатності без мерехтіння

У медіаплеєрах Dune HD реалізовано унікальний покращений механізм автоматичного перемикання частоти кадрів та роздільної здатності без мерехтіння, що гарантує відсутність перемикань відеорежиму (і переініціалізації HDMI) після початку відтворення файлу. Інші медіаплеєри на Realtek-процесорах виконують перемикання режиму відео після відтворення файлу, що супроводжується неприємним товаром.

Професійний контроль параметрів виведення відео

Розширені налаштування дозволяють професійним користувачам та установникам найкраще налаштувати параметри виведення відео для конкретних налаштувань. Зокрема, можна налаштувати, які режими субдискретизації кольорів використовувати для окремих відеорежимів HDMI. Більшість конкурентних моделей медіаплеєрів не мають таких налаштувань.

На 77% потужніший 6-ядерний центральний процесор

RTD1619 використовує 6-ядерний процесор ARM A55, який на 77% потужніший за 4-ядерний ARM A53, який використовувався в попередньому поколінні медіаплеєрів.

На 50% потужніший графічний процесор

RTD1619 використовує новий графічний процесор Mali-G51, який на 50% потужніший, ніж Mali-T820, що використовувався у попередньому поколінні медіаплеєрів.

4 ГБ оперативної пам'яті

Це вдвічі більше, ніж у медіаплеєрах попереднього покоління, та забезпечує кращу продуктивність для найважливіших програм.

Флеш на 32 Гб

Це вдвічі більше, ніж у медіаплеєрах попереднього покоління, і дає більше місця для найважливіших програм та внутрішньої пам'яті.

Вбудований Bluetooth 5.0

Вбудований інтерфейс Bluetooth нової версії 5.0 дозволяє легко підключати різні пульти дистанційного керування, бездротові клавіатури, мишки, джойстики, аудіоколонки, навушники, гарнітури та інші пристрої.

2 зовнішні антени

2 зовнішні антени для Wi-Fi (2T2R) та Bluetooth забезпечують відмінну продуктивність Wi-Fi та Bluetooth.

ІЧ-подовжувач

ІЧ-вхід дозволяє підключити подовжувач ІЧ-сигналу для гнучкості установки медіаплеєра. Подовжувач ІЧ-сигналу входить у комплект.

Металевий корпус із безшумним охолодженням

Стильний металевий корпус. Продумане безшумне пасивне охолодження.

Відмінна комутація та комплектація

Два порти USB 3.1, слот micro SD, оптичний аудіовиход S/PDIF, AV-вихід, 1Gbit Ethernet, Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0. У комплект входять Bluetooth-пульт, інфрачервоний подовжувач, преміальний HDMI-кабель, AV-кабель.

Bluetooth-пульт з мікрофоном та функцією ІЧ-навчання

Пульт Bluetooth керує приставкою по радіоканалу. Пульт містить мікрофон для голосового пошуку у програмах, що підтримують таку функцію. Функція інфрачервоного навчання дозволяє налаштувати пульт керування не тільки медіаплеєром, але й телевізором або іншим обладнанням через інфрачервоний сигнал.

Двохдіапазонний Wi-Fi 802.11ac та 1Gbit Ethernet

Медіаплеєр оснащений дводіапазонним Wi-Fi 802.11b/g/n/ac (2,4 ГГц + 5,0 ГГц), що дозволяє відтворювати високобітрейтний контент у т.ч. і "по повітрю". Порт Ethernet 1Gbit дозволяє отримати максимальну продуктивність при дротовому підключенні.

Дисплей на передній панелі

Відображає поточний час та позицію відтворення. Яскравість дисплея регулюється.

Продовжена підтримка багатоканального та HD-звуку та Hi-Res музики

Підтримка виведення на A/V-ресивер багатоканального звуку та HD-звуку в оригінальній якості. Виведення PCM на цифрові виходи у максимально можливій якості (до 192 кГц/24-біт). Відтворення без втрат Hi-Res музики у різних популярних форматах, у т.ч. багатоканальний Super Audio CD з виведенням на HDMI у вигляді багатоканального PCM максимально можливої якості (до 176,4 кГц).

Підтримка VP9 Profile 2 та YouTube 4K HDR

Медіаплеєр підтримує не тільки звичайний відеокодек VP9 (не підтримує HDR), а й новітній профіль VP9 2, який використовується на YouTube для контенту 4K HDR. Більшість інших медіаплеєрів не мають такої підтримки.

Повна підтримка формату 3D

Підтримка форматів Side-by-side, Top-to-bottom та MVC (BD3D) гарантує ідеальне відтворення відео Full HD у форматі 3D.

Підтримка Widevine Level 1 DRM

Наявність підтримки найпросунутішого рівня (L1) технології захисту відеоконтенту Widevine DRM дозволяє переглядати відеопарності під час використання преміальних онлайн-відеосервісів. Багато преміальних відеосервісів обмежують якість відео або не працюють за відсутності такої підтримки. Більшість Android TV-приставок на ринку не мають такої підтримки.

Операційна система Dune HD на базі Linux

Медіаплеєр працює під управлінням унікальної гібридної операційної системи, яка складається з ОС Dune HD на базі Linux (для забезпечення стабільної роботи та плавного відтворення медіаконтенту) та ОС Android (для підтримки програм Android), що працюють одночасно.

Android 9.0

Медіаплеєр використовує нову версію Android 9.0 замість версії 7.0, яка використовувалася у попередньому поколінні медіаплеєрів. Це забезпечує кращу підтримку для нових програм.

Поєднання Dune HD та екосистем Android

Знаменитий Hi-End інтерфейс користувача Dune HD, який розроблявся та покращувався протягом багатьох років, працює одночасно з ОС Android, що поєднує всі переваги класичних базових на ОС Linux медіацентрів Dune HD та Android смарт-ТВ-приставок в одному пристрої. Добре відомий медіацентр Dune HD та різні програми та плагіни Dune HD, оптимізовані для використання на екрані ТБ, мільйони програм Android (онлайн відео та ТБ сервіси, ігри та багато іншого) – все це доступно одночасно.

Технологія Dune HD Android Playback Accelerator

Нова унікальна для медіаплеєрів технологія Dune HD інтелектуально управляє ресурсами ОС Android для мінімізації впливу ОС на механізм плеєра та забезпечення гладкого та високоякісного відтворення відео та аудіо.

Суперплавний інтерфейс користувача

Потужні багатоядерні центральні і графічні процесори, а також оптимізований механізм інтерфейсу користувача забезпечують плавний інтерфейс користувача.

Розширені можливості інтерфейсу Dune HD

Функція Моя Колекція для створення барвистого каталогу з користувальницької колекції фільмів. Вбудована фільмова енциклопедія з детальними описами, трейлерами, навігацією між фільмами та персоналіями. Прямі посилання щодо опису фільму на Інтернет-відеосервіси для перегляду фільму. Потужний файловий браузер із доступом до локальних мережевих ресурсів та автоматичним розпізнаванням фільмів. Зручний браузер ТВ-каналів з відображенням розширеної інформації про передачі та переходи до каталогу фільмів. Фонове відтворення музики, радіо, ТВ-каналів або відео під час роботи в меню користувача інтерфейсу Dune HD або навіть під час роботи з програмами Android.

Мобільний додаток Dune HD

Унікальна мобільна програма Dune HD (Dune Control) для мобільних пристроїв iOS та Android забезпечує повний доступ до всіх функцій медіаплеєра Dune HD. Він повністю замінює стандартний інфрачервоний пульт дистанційного керування, дозволяє переглядати та вибирати мультимедійний контент безпосередньо на вашому мобільному пристрої (меню, що відображається на мобільному пристрої, відображає меню, що відображається на екрані телевізора), а також містить розділ «Відтворюється зараз» для зручного керування відтворенням мультимедіа.

Основні характеристики HD-медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus

ВиробникDune HD
КолірЧорний
Підтримка HDUltra HD (4К)
КодекиMPEG2, MPEG4, Xvid, WMV9, VC-1, H264, H.265 (HEVC) Hi10p
АудіофайлиHD-звук, MPEG/MP3/MPA, AAC, WMA/WMAPro, APE, FLAC, WAV, пакет WAV (WV), ALAC, OGG, SACD, AC3, DTS, DTS-WAV
Графічні файлиMKV,MPEG-TS,MPEG-PS,M2TS,VOB,AVI,MOV,MP4,QT,ASF,WMV,ISO,BDMV,ВІДЕО
Підтримка субтитрівSRT (зовнішні), SUB (MicroDVD) (зовнішні), text (MKV), SSA/ASS (MKV, зовнішні), VobSub (MP4, MKV, зовнішні SUB/IDX), PGS (Blu-ray, TS, MKV)
ВиходиHDMI 2.0b (основний)
Інтерфейси2xUSB 3.1
Швидкість Ethernet1Gbit
Процесор6-ядерний процесор ARM Cortex A55
Розмір оперативної пам'яті4 Гб
Розмір Flash-пам'яті32 ГБ
Габарити160x115x26 мм
 
Характеристики
БрендDune
МодельHD Real Vision 4K Plus
ТипМедіаплеєр
Матеріал корпусуМетал
КолірЧорний
Розміри160 x 115 x 26 мм
Пульт ДУЄ
Підтримка аудіоформатівHD-звук, MPEG/MP3/MPA, AAC, WMA/WMAPro, APE, FLAC, WAV, пакет WAV (WV), ALAC, OGG, SACD, AC3, DTS, DTS-WAV
Wifi802.11b/g/n/ac (2,4 ГГц + 5,0 ГГц)
вбудована пам'ять32 Гб
Об'єм оперативної пам'яті4 Гб
Процесор6-ядерний ARM Cortex A55
Версія Bluetooth5.0

Напишіть відгук

Медіаплеєр Dune HD Real Vision 4K Plus
Dune HD Real Vision 4K Plus – 4Kp60 Dolby Vision & HDR10+ Media Player та Android Smart TV box на Realtek RTD1619DR. High-End video quality, YouTube 4K HDR, HD audio, 1Gbit Ethernet, WiFi ac 2T2R, BT, USB 3.1, 4GB RAM, 32GB flash.

Напишіть відгук

21 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ