Медіаплеєр R_volution PlayerOne 8K
Медіаплеєр R_volution PlayerOne 8K Медіаплеєр R_volution PlayerOne 8K Медіаплеєр R_volution PlayerOne 8K Медіаплеєр R_volution PlayerOne 8K Медіаплеєр R_volution PlayerOne 8K Медіаплеєр R_volution PlayerOne 8K

Медіаплеєр R_volution PlayerOne 8K

  • ID товару: 35040

Новий товар

R_volution PlayerOne 8K - це новий медіаплеєр, сумісний з Dolby Vision та HDR10+ і працює на потужному чіпсеті Amlogic S928X-K/J! R_volution PlayerOne 8K оснащений внутрішнім відсіком для жорсткого диска, здатним вмістити до 32 ТБ фільмів, телепередач та концертних файлів. Він має вихід HDMI 2.1, сумісний з новітнім кодеком AV1 з роздільною здатністю до 8K HDR і забезпечує приголомшливу якість зображення і звуку, задовольняючи потреби найвибагливіших любителів домашніх кінотеатрів. У комплект поставки входить додаток R_video - медіацентр, призначений для керування вашою відеоколекцією з приголомшливим графічним інтерфейсом, можливістю мультирум, саундтреками до фільмів та анімованими фонами.

Більше деталей

34 277 грн.

10 Товари(ів)
Під замовлення

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: R_volution

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Найкращі технології зображення для неймовірних вражень від домашнього кінотеатру

R_volution PlayerOne 8K - це новий медіаплеєр, сумісний з Dolby Vision та HDR10+ та оснащений потужним чіпсетом Amlogic S928X-K/J!

R_volution PlayerOne 8K - це одночасно і медіаплеєр високого класу і медіасервер, здатний передавати контент на інші пристрої R_volution в мережі за допомогою ексклюзивного протоколу R_share.

R_volution PlayerOne 8K оснащений внутрішнім відсіком для жорсткого диска, на якому можна розмістити до 32 ТБ фільмів, телепередач та концертних файлів. Він має вихід HDMI 2.1, сумісний з новітнім кодеком AV1 з роздільною здатністю до 8K HDR і забезпечує приголомшливу якість зображення і звуку, задовольняючи потреби найвибагливіших любителів домашніх кінотеатрів.

Dolby Vision
Надяскраве зображення, створене за допомогою інноваційної візуальної технології Dolby Vision®, пожвавлює персонажів, роблячи їх темнішими, яскравішими та забезпечуючи дивовижну кольорову гаму, яку ви не зможете отримати більше ніде.

Оцініть дивовижну палітру кольорів, більш чіткі контрасти і неймовірну яскравість, які більше схожі на погляд через вікно, ніж на екран. Такого HDR ви ще не бачили.

Відкрийте для себе найтонші деталі, які просто неможливо побачити у стандартному зображенні, та отримайте безкомпромісне задоволення від перегляду, як і замислювали режисери та творці.

Медіаплеєр підтримує пряме відтворення повних образів дисків Blu-ray 4K Ultra HD (BDMV та ISO) з меню у форматі Dolby Vision (MEL та FEL), а також різних форматів файлів, включаючи MKV, MP4, TS та M2TS. Підтримуються всі популярні профілі Dolby Vision (P4, P5, P7 MEL та FEL, P8). Розширені метадані Dolby Vision використовуються та передаються на телевізор для покращення якості зображення.

VS10

Передовий двигун обробки відео Dolby Vision VS10 забезпечує максимальну якість зображення при відтворенні будь-якого типу контенту (SDR, HDR, Dolby Vision) з будь-яким типом вихідного відеосигналу (SDR, HDR, Dolby Vision), покращує якість конвертації SDR/HDR/Dolby Vision, мінімізує ефект "постеризації" ("бандингу") за рахунок більш досконалої 12-бітної обробки відео. Це дає переваги навіть при використанні медіаплеєра зі старими телевізорами, які не підтримують Dolby Vision.

HDR10+

PlayerOne 8K сумісний із технологією HDR10+. HDR10+ - це найновіша та найпередовіша технологія HDR, створена на основі HDR10 для подальшого покращення вражень від перегляду. HDR10+ не просто передає динамічний діапазон (співвідношення світлого та темного) відеоконтенту по сценах (або навіть по кадрах), але й забезпечує з мінімальними метаданими характеристики сцени між світлим та темним, щоб зберегти важливі деталі. Це дозволяє дисплеям відтворювати зображення більш реалістично відповідно до задуму творця. У той час як статичний HDR, наприклад HDR10, використовує статичне відображення тонів рівномірно протягом усього контенту, HDR10+ використовує динамічне відображення тонів для оптимізації кожної сцени, індивідуально збільшуючи яскравість та додаючи контрастність відповідно до можливостей дисплея.

8K UHD

R_volution PlayerOne 8K оснащений виходом HDMI 2.1a, що забезпечує ідеальну сумісність із найновішим відеоконтентом 8K Ultra HD, таким як HDR. Ваші відеоролики можуть бути масштабовані до роздільної здатності 8K UHD (7680 x 4320), що в 8 разів більше роздільної здатності Full HD 1080p (1920x1080) і в 4 рази більше роздільної здатності 4K UHD (3840x2160).

Створено для максимального враження від домашнього кінотеатру

Завдяки лінійному блоку живлення, спеціально відкаліброваному для передачі цифрового аудіо та відео, та численним електронним удосконаленням, R_volution PlayerOne 8K пропонує захоплюючу якість зображення, глибокий чорний колір, яскраві кольори, чіткість, виняткову якість зображення та надзвичайно динамічний цифровий багатоканальний звук з широким. У порівнянні зі стандартною версією PlayerOne 8K пропонує більш глибокий чорний колір, більш точні відтінки кольору, особливо на низьких рівнях, і більш плавне зображення. Цифрове звучання значно покращено: чистіший звук, ширша і глибша звукова сцена, більш збалансований звуковий образ, потужні баси, чіткіші деталі та набагато природні відчуття від прослуховування.

SDR > HDR
PlayerOne 8K також здатний перетворити будь-яке SDR-зображення на ультраяскраве, живе та барвисте HDR, якщо ваш телевізор сумісний з технологією HDR з використанням технології Dolby VS10.

HDR > SDR
Завдяки інтегрованій обробці VS10 від Dolby будь-який HDR-контент перетворюється на традиційний SDR з ідеальною передачею кольорів. Крім того, відеопроцесор перетворює Ultra HD-відеоконтент на надзвичайно якісне 1080p-відео без стиснення 4:4:4 для перегляду 8K- або 4K-контенту на дисплеях Full HD 1080p. Цей процес збільшує роздільну здатність приблизно на 30% порівняно з Blu-ray на телевізорі або проекторі з роздільною здатністю 1080p. Завдяки поєднанню цих дивовижних технологій ви зможете скористатися всіма перевагами контенту 8K та 4K UHD на телевізорі або проекторі з роздільною здатністю 1080p. Менше стискування. Більше кольорів. Більше деталей!

Підтримка меню DVD, Blu-ray та UHD
Відображайте меню Blu-ray та 4K UHD та отримуйте доступ до додаткового контенту (режисерські нарізки, театральні версії, бонусні доповнення, закладки тощо) Ця функція сумісна як з ISO, так і з BDMV (Blu-ray та 4K UHD Blu -ray). Або якщо ви не хочете відображати меню, ви можете відразу почати фільм без трейлерів і попереджень. Безшовне розгалуження також підтримується для бездоганного відтворення без пробілів на режисерських монтажах. Підтримка DVD-меню запланована на майбутнє оновлення.


Слот для жорсткого диска
Завдяки стійці 3,5" SATA з гарячою заміною, R_volution PlayerOne 8K здатний підтримувати до 32 ТБ даних усередині одного розділу; це еквівалентно приблизно 800 Blu-rays або 400 4K Ultra HD Blu-ray (bit perfect) на одному жорсткому диску. жорсткі диски можна замінювати, то обмежень по ємності немає!З PlayerOne 8K вам більше не потрібно турбуватися про проблеми зі зберіганням.R_video може керувати однією колекцією для всіх ваших дисків. , R_video нагадує вам, який жорсткий диск вставити в медіаплеєр.

Вихід HDMI 2.1a.
R_volution PlayerOne 8K має вихід HDMI 2.1a для підключення до найновіших UHD 8K телевізорів, проекторів та аудіо-відео ресіверів. Порт HDMI 2.1a забезпечує швидкість передачі даних до 48 Гбіт/с, а також інші покращення, такі як:

  • Dynamic HDR (динамічні метадані HDR) - дані HDR (глибина, деталізація, яскравість, контрастність та кольорова гама) тепер можуть бути оптимізовані для кожної сцени або навіть кожного кадру.
  • Повна підтримка HDR-відео у форматі 8K 60p - роздільна здатність UHD 8K в 4 рази більше пікселів, ніж 4K, і в 8 разів більше, ніж Full HD 1080p. Формат 8K забезпечує найбільш вражаючі враження від перегляду та забезпечує плавну та чітку картинку. Плеєр підтримує декодування відео у форматі 8K 60p HDR із відеофайлів або потокового контенту з виведенням відео у форматі 8Kp60 HDR для найкращого візуального сприйняття. Плеєр також може знижувати масштаб 8K-контенту до будь-якої іншої роздільної здатності для кращого сприйняття на дисплеях 1080p та 4K. Крім того, він може підвищувати роздільну здатність будь-якого контенту до чудового дозволу 8K.
  • SmartTube 8K HDR - деякі 8K-потоки YouTube кодуються в кодеку AV1 з набагато вищим бітрейтом (приблизно в 2 рази), ніж при відтворенні 4K-потоків (50 Мбіт/с як AV1 відповідає ще вищому бітрейту VP9 або HEVC). Це значно покращує якість зображення порівняно зі старими медіаплеєрами, які можуть відтворювати лише 4K VP9/HEVC, у тому числі для користувачів, які використовують дисплеї 1080p або 4K.
  • Високий бітрейт аудіо - Підтримка високобітрейтних форматів аудіо для домашнього кінотеатру, об'єктно-орієнтованого аудіо, такого як DTS X, Dolby Atmos та Auro3D, а також багатоканального LPCM 2.0, 5.1 і 7.1.
  • Повне декодування аудіо - підтримка повного декодування та перетворення звукових доріжок DTS-HD, DTS X, TrueHD та Dolby Atmos у багатоканальний LPCM 2.0, 5.1 та 7.1.
  • Перемикання кадрів/дозвіл без мерехтіння (FFRS) - R_volution PlayerOne 8K пропонує вдосконалену функцію автоматичного перемикання кадрів і дозволів без мерехтіння, яка виконує перемикання відеорежиму до початку відтворення файлу (а не після), усуваючи неприємне мерехтіння при запуску відтворення відео, якісні враження від домашнього кінотеатру

Універсальний медіаплеєр:
● HDMI 2.1: Відображає роздільну здатність до 8K UHD, у 4 рази більше пікселів, ніж 4K, та у 8 разів більше, ніж 1080p Full HD. Формат 8K забезпечує найбільш вражаючі візуальні враження та плавне та чітке зображення.
● Обробка відео: Технологія обробки відео VS10 забезпечує високу якість зображення з покращеною динамікою, точною колориметрією, підвищеною контрастністю, надійним деінтерлейсингом та вражаючим апскейлінгом (до роздільної здатності 8K). Навіть на телевізорі з роздільною здатністю Full HD 1080p або передньому проекторі ви будете вражені картинкою вашого дисплея!
● Dolby Vision та HDR10+: відображення відеоконтенту у форматах HDR, HDR10+ та Dolby Vision на сумісному дисплеї.
● Перетворення HDR: Перетворення HDR-відеоконтента в SDR для відображення на телевізорі або проекторі з роздільною здатністю 1080p, кероване новою відеообробкою для точної передачі кольорів і перетворення кривої яскравості.
● 10/12-біт: скористайтеся перевагами потужного 10/12-бітного апаратного декодування YUV для відображення відео професійної якості та отримайте більше нюансів та зменшення ефекту "постеризації" ("смугастості").
● REC. 2020: Насолоджуйтесь ширшим кольором, щоб отримати більш насичені та багаті кольори.
● 8K 50/60p: Відображення відеоконтенту 4K та 8K 50p/60p із частотою 50 або 60 Гц.
● Real Cinema: Удосконалене автоматичне визначення частоти кадрів, сумісне з усіма частотами відео (23,976/24/29,97/30/50/59,94/60 Гц)

● Прямий вихід: Відображення відео у вихідній роздільній здатності та частоті без масштабування.
● Widevine L1 DRM: перегляд преміальних онлайн-відеосервісів у HD та UHD.
Увага! Netflix та Disney+ не сумісні. Amazon Prime Video сумісний з роздільною здатністю до 1080p. YouTube сумісний із роздільною здатністю до 8K. Увага! Потокові послуги можуть бути зупинені будь-коли залежно від вимог постачальників контенту до сумісності.
● Підтримка 3D-відео: Насолоджуйтесь всіма 3D-відеофайлами в режимі SbS (пліч-о-пліч) та Top-Bottom (телевізор вимагає ручного перемикання в 3D-режим). 3D MVC Frame Packing не підтримується.
● Мережний плеєр: Підключіть медіаплеєр до локальної мережі та насолоджуйтесь вмістом з ПК/МАК або NAS через SMB або NFS. Увага! NFS поки що не підтримується R_video.
● SMB-сервер: Доступ до вмісту, розташованого на внутрішніх жорстких дисках R_volution (або підключеному жорсткому диску), з комп'ютера, підключеного по локальній мережі.
● MKV Player: Відтворення SD, HD та UHD відеоконтенту в MKV та інших сучасних контейнерах та форматах відеофайлів, включаючи відеокодеки вищої якості AV1/VP9/HEVC/H.265 з дуже високими бітрейтами (до 300 Мбіт/с у H.265/HEVC і до 250 Мбіт/с H.264/AVC).

● BD ISO/UHD ISO/BDMV: відображення меню Blu-Ray та 4K UHD Blu-Ray з повним доступом до додаткового контенту, аудіодоріжок коментаторів, театральних версій, закладок та всіх додаткових матеріалів з підтримкою плавного розгалуження. Підтримка меню DVD запланована на майбутнє оновлення.

● DVD ISO / DVD Folders: Пряме відтворення відео без меню (Lite).
● Опція HDD Rack з функцією гарячої заміни: Просте та швидке встановлення та заміна внутрішніх жорстких дисків 3,5'' SATA об'ємом до 32 ТБ (2 розділи по 16 ТБ).
● Порти USB: Зручне підключення жорстких дисків, флеш-пам'яті USB, пристроїв для читання карт пам'яті USB та інших пристроїв зберігання даних USB.
● Порти USB 3.0: Зчитування та надсилання файлів на надвисокій швидкості.
● Повний набір аудіо- та відеороз'ємів: Цифровий аудіо- та відеовихід HDMI 2.1, оптичний цифровий аудіовихід S/PDIF, аналоговий аудіовихід (міні-джек 3.5).
● Багатоканальний звук для домашнього кінотеатру: Бітстрім до 11.1.8 каналів, даунмікс стерео.
● Відтворення музики у форматі Hi-Res: Відтворення музичних файлів з якістю Hi-Res Audio (до 192 кГц) у різних форматах (DSD, FLAC, AIFF, ALAC, WavPack, APE, DTS, AC3 та ін.).
● Пам'ять відтворення: Відновлення відтворення з останньої позиції.
● Пульт дистанційного керування з підсвічуванням: високоякісний пульт дистанційного керування з підсвічуванням, зручним прямим доступом та ярликами, широким радіусом дії (60° / 26 футів) та кнопками запису для керування іншим пристроєм.

● Світлодіодний екран: Світлодіодний дисплей HH:MM:SS. Відображення годинника або часу, що залишився під час відтворення. Можливість регулювання яскравості світлодіодів запланована на майбутнє оновлення прошивки.
● Комп'ютерна миша: Підключення комп'ютерної миші через USB для керування іншими програмами.
● Повна система керування файлами: Копіювання, вирізання, вставка, видалення, перейменування.
● Відкритий графічний інтерфейс: Додайте програми та фільми до розділу "Уподобання".

Технічні характеристики:
● Чіпсет: Amlogic S928X-K/J.
● ПРОЦЕСОР: 2,0 ГГц ARM Cortex-A55 (4 ядра) + потужне ядро 1,9 ГГц ARM A76. Вдвічі потужніший, ніж RTD1619DR, що використовується в медіаплеєрі попереднього покоління.
● ГРАФІЧНИЙ ПРОЦЕСОР: ARM Mali-G57. Загальна оцінка Antutu перевищує 300 000 балів.
● Операційна система: Linux + Android 11.
● DSP: Відео та аудіо DSP з апаратним прискоренням. Вбудована апаратна підтримка 10-розрядного YUV. Апаратна оптимізація продуктивності для UI R_video.
● Пам'ять: 1 МБ кешу L2, 8 ГБ RAM, 64 ГБ ROM eMMC NAN
● Роз'єми: Позолочений HDMI Audio Video 2.1a (HDCP 2.2/2.3, CEC, Deep Color, 12-bit, xvYCC), 1x USB 2.0 (на передній панелі), 3x USB 3.0, аналоговий аудіо/відео вихід Mini Jack, оптичний аудіо вихід S/PDIF (TO-slink), Ethernet Gigabit 10/100/1000 Gb/s, Wi-Fi з 2 позолоченими знімними антенами, RF з виділеною антеною, ІЧ вхід для ІЧ подовжувача, вхід AC, кнопка вмикання/вимикання AC, світлодіод живлення та багатосегментний LED дисплей.
● Корпус для жорсткого диска у стійці: Просте та швидке встановлення та заміна 3,5-дюймових внутрішніх жорстких дисків SATA об'ємом до 32 ТБ в одному розділі.

● Джерела мультимедіа: Зовнішній жорсткий диск (USB), USB-пристрої (флеш-накопичувач USB, пристрій читання карт пам'яті USB тощо), ПК та NAS у локальній мережі (SMB 2), інші джерела мультимедіа в Інтернеті та локальній мережі. Підтримуються зовнішні багатоосередкові USB-накопичувачі.
● Легка та швидка передача файлів: До 90 МБ/с через SATA та USB 3.0 та Ethernet.
● Клієнт/сервер SMB: Прямий доступ з іншого R_volution Player/комп'ютера через локальну мережу. Клієнт Samba до SMB 2. Технологія R_share.
● Відеокодеки: HEVC, H.265, x265 (до Main10 Level 6.1 High 60p у 4K UHD), AV1 (до 8K UHD 60p), AVC, MPEG, MPEG-2, MPEG-4, VC-1, H.264/ x.264 (до 60p у Full HD та 24p/20 Mbps у 4K UHD), FLV, XVID, DIVX (3/4/5/6), RealVideo8/9/10, VP9 Profile 2 (до 4K 60p та HDR) ; підтримка надвисокого бітрейту до 300 Mbps.
● Формати відео: UHD ISO, BD ISO, BDMV, MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, MPEG, MPE, MPG, TS, TP, M2TS, VOB, ASF, AVI, VC-1, MOV, MP4, QT, WebM, DVD-ISO, VIDEO_TS, RMVB, RM, DAT, VOB, FLV, DAT, WMV, AVCHD, 3D SbS/T&B.
● Підтримка Dolby Vision: ISO, BDMV, MKV, MPEG-TS, TS, M2TS, MP4, UHD. Повна підтримка профілів Dolby Vision P5, P7 MEL, P7 FEL та P8.

● Підтримка відеокодека AV1: покращення якості відео до 50% порівняно з кодеком HEVC. AV1 вимагає на 50% меншого бітрейту при тій самій якості відео.

● Widevine L1 DRM: перегляд преміальних онлайн-відеосервісів у форматі 1080p та UHD. Рівень безпеки 1 (L1) – це повна обробка, що виконується у довіреному середовищі виконання (Trusted Execution Environment, TEE). Цей рівень відноситься до найвищого рівня DRM (апаратна DRM) і дозволяє R_volution Player транслювати преміальні відеосервіси в роздільній здатності аж до UHD. Рівень 2 не дозволяє передавати відео з роздільною здатністю вище 480p.
● Гнучкість виведення відео: Виведення відео в будь-якій роздільній здатності та форматі від SD до 1080p, 4K Ultra HD (3840×2160) та 8K Ultra HD (7680×4320). До 8K 60p. Відображення фільмів у справжньому 24p (23976 Гц). Експериментальна підтримка виведення 120 Гц.
● Аудіокодеки: AC-3/Dolby Digital, EAC3, DTS, DTS-WAV, MPEG, MP3, ALAC (Apple Lossless), APE (Monkey's Audio), M4A, M4A, AIFF, WAV, WavPack, VSELP, FLAC (2. 0), AAC, AAC-LC, HEAAC, HE-AAC v2, AMR-NB, OGG (Ogg/Vorbis), RA_COOK, LPCM, PCM, ADPCM, FLA; підтримка lossless та аудіофільських форматів (до 32 біт / 384 кГц), SACD ISO, SACD DSF, SACD DFF.

● SACD (DSD): Відтворення високоякісних музичних файлів Super Audio CD (DSD) у всіх популярних форматах (ISO, DFF, DSF), включаючи стерео та багатоканальні файли, а також файли з DST-стисненням. Багатоканальні DSD-файли можна виводити на HDMI високоякісному багатоканальному PCM (до 176,4 кГц). Стерео DSD-файли можна виводити на HDMI та S/PDIF у високоякісному стерео PCM (до 176,4 кГц).
● Багатоканальне аудіо для домашнього кінотеатру: Bitstream, downmix stereo та 5.1/7.1 (DTS, DTS-HD MA, DTS-HD HRA, DTS:X, DTS:X Pro, Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD , Dolby Atmos, Dolby MAT, Auro 3D).

● Формати файлів програвача: M3U, PLS, CUE.
● Формати субтитрів: SRT (Subrip / зовнішній), SUB (MicroDVD) (зовнішній), text (MKV), SSA/ASS (MKV, зовнішній), VobSub (MP4, MKV, SUB/IDX зовнішній), SMI (Sami), IDX, PGS (UHD ISO, ISO BD, BDMV, M2TS, MKV), DVBSUB (DVB-T, DVB-S, DVB-C).

● Опції субтитрів: Можливість завантаження субтитрів. Примусова підтримка субтитрів для MKV, ISO та BDMV (одночасний показ кількох субтитрів не підтримується). Налаштування синхронізації, розміру, кольору та кодування. Зміна вертикального положення субтитрів, зокрема субтитрів на Blu-ray (PGS). Підтримка кількох зовнішніх субтитрів. Налаштування стандартних субтитрів.
● Формати фотофайлів: JPEG (апаратне декодування), PNG, BMP та GIF. Слайд-шоу, ефекти переходу, поворот зображення, масштабування, перегляд списку відтворення, повторення, перемішування.
● Підтримувані формати: FAT16/FAT32 (читання-запис), EXT2/EXT3/EXT4 (читання-запис), NTFS (читання-запис), exFAT (читання-запис), HFS/HFS+ (Mac OS Standard/Extended) (тільки читання), BTRFS (читання-запис).
● Ethernet: 10/100/1000 Мб/с.
● Wi-Fi: дводіапазонний 2,4+5 ГГц IEEE 802.11ax (Wi-Fi 6), дві зовнішні антени Wi-Fi (знімний та позолочений роз'єм).
● Android 11: встановлення та використання додаткових програм через GooglePlay або APK-файли.

Увага! Деякі програми Android не підходять для використання з пультом дистанційного керування. У цьому випадку використовуйте підключену комп'ютерну мишу або AirMouse (не входить до комплекту постачання).
● Відтворення по мережі: Спеціальна оптимізація мережі, що гарантує кращу продуктивність при відтворенні по локальній мережі незалежно від типу носія завдяки протоколу SMB (включаючи файли HEVC UHD) через Gigabit Ethernet або Ethernet 10/100.
● Універсальний RC: легко інтегрується в системи "розумного будинку" за допомогою ІЧ- та IP-кодів.

Розміри (Ш × В × Г)
16,81 × 3,14 × 13,5 дюйми (без коробки)
42,7×8×28,5 см (без коробки)
21,26 × 15,55 × 8,66 дюйми (з коробкою)
54,0 × 39,5 × 22,0 см (з коробкою)

Вага

GW: 6,7 кг / 14,77 фунтів (з коробкою)
NW: 6 кг / 13,22 фунтів (без коробки)

Робоча температура

10~30°C

Робоча вологість
30% ~ 70%

Споживання

  • Максимальне споживання: 42W
  • Типовий: 39 Вт (без HDD)
  • Висока потужність у режимі очікування: 9 Вт
  • Низьке енергоспоживання у режимі очікування: 0,02 Вт

Внутрішнє джерело живлення

AC 100-240V

Зовнішнє джерело живлення (опція)
AC 100-240V - 12V / ≥3A

Аксесуари

  • Високоякісний ІЧ-пульт дистанційного керування з підсвічуванням
  • 8K HDMI кабель 1м
  • ІЧ-подовжувач
  • Антени Wi-Fi x2
  • Радіочастотна антена
  • Кабелі живлення x4 (EU, US, UK, AU)
 
Характеристики
БрендR_volution
МодельPlayerOne 8K
ТипМедіаплеєр
Версія HDMIHDMI 2.1
Робоча вологістьвід 30% до 70%
ЧіпсетAmlogic S928X-K/J
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм427 × 80 × 285 мм
Енергоспоживання42 Вт
Робоча температуравід +10 до +30 градусів
WifiДвохдіапазонний 2,4 та 5 ГГц IEEE 802.11ax (Wi-Fi 6), дві зовнішні антени Wi-Fi (знімний та позолочений роз'єм)
вага, кг6
вбудована пам'ять1 МБ кеша L2, 8 ГБ RAM, 64 ГБ ROM eMMC NAN
Процесор2,0 ГГц ARM Cortex-A55 (4 ядра) та потужне ядро 1,9 ГГц ARM A76

Напишіть відгук

Медіаплеєр R_volution PlayerOne 8K

R_volution PlayerOne 8K - це новий медіаплеєр, сумісний з Dolby Vision та HDR10+ і працює на потужному чіпсеті Amlogic S928X-K/J! R_volution PlayerOne 8K оснащений внутрішнім відсіком для жорсткого диска, здатним вмістити до 32 ТБ фільмів, телепередач та концертних файлів. Він має вихід HDMI 2.1, сумісний з новітнім кодеком AV1 з роздільною здатністю до 8K HDR і забезпечує приголомшливу якість зображення і звуку, задовольняючи потреби найвибагливіших любителів домашніх кінотеатрів. У комплект поставки входить додаток R_video - медіацентр, призначений для керування вашою відеоколекцією з приголомшливим графічним інтерфейсом, можливістю мультирум, саундтреками до фільмів та анімованими фонами.

Напишіть відгук

21 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ