Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Ultra
Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Ultra Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Ultra Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Ultra

Медіаплеєр Dune HD Ultra 4K

  • ID товару: 5480

Новий товар

Ціна за штуку

Флагманський плеєр HDR 4Kp60 із підтримкою BD3D, підтримкою HD-аудіо, 3,5-дюймовим жорстким диском. Наявність аналогових аудіовиходів Hi-Fi, підсилювач для навушників, два силових Hi-End R-типу трансформатора

Більше деталей

35 000 грн.

10 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Dune

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Cтильний повнорозмірний корпус з подвійним Hi-End лінійним блоком живлення

Повнорозмірний корпус з безшумним безвентиляторним охолодженням зі стильною передньою панеллю і дисплеєм. Медіаплеєр має відсік для 3.5” SATA жорстких дисків з підтримкою HDD до 10 ТБ і більше, з прямим зручним доступом через передню панель. Hi-End блок живлення з двома R-type трансформаторами забезпечує повністю роздільне живлення цифрових та аналогових ланцюгів для ідеальної якості відео та звуку. Високошвидкісні діоди Шотки у випрямлячах живлення. Малошумні стабілізатори напруги в цифрових та аналогових ланцюгах.

Звук бездоганної якості з Hi-End аудіо-ЦАП ES9038PRO

Флагманський – всесвітньо відомий чіп ESS SABRE PRO (ES9038PRO) – забезпечує видатну якість звуку з найвищим на ринку динамічним діапазоном 140дБ та мінімальними спотвореннями. Вбудований аудіопроцесор XMOS забезпечує прецизійну обробку цифрового звуку із збереженням оригінальної частоти дискретизації, перетактуванням, ультранизким джиттером. Підтримка режиму "Direct DSD" для відтворення музики у найбільш просунутому форматі DSD (Super Audio CD) з максимальною якістю. Балансні XLR стерео аудіовиходи для професійного аналогового підключення із ультранизким рівнем шумів. Вбудований підсилювач для навушників. S/PDIF та AES/EBU аудіовходи для використання Ultra 4K як аудіо-ЦАП для зовнішніх джерел цифрового звуку.

Hi-End компоненти

Ultra 4K використовує Hi-End компоненти від відомих виробників, таких як NEUTRIK (Німеччина), Vishay Roederstein (Німеччина), WIMA (Німеччина), Nichicon (Японія).

Розширена комутація та комплектація

Порт USB Type-C, порт USB 3.0, три порти USB 2.0, слот SD карти, HDMI-вхід, оптичний та коаксимальні S/PDIF аудіовиходи, вбудований Bluetooth 4.х, два HDMI-виходи для виведення зображення та звуку в максимальній якості при використання 4K ТБ та ресивера без підтримки 4K. Додаткові конектори для професійних інсталяцій: ІЧ-порти (вхід та вихід), RS-232 порт, 12V trigger (вхід та вихід). Медіаплеєр поставляється одразу з двома пультами дистанційного керування – великий ІЧ-пульт із функцією навчання та додатковий Bluetooth-пульт із функцією AirMouse.

Підтримка найновіших стандартів відео

Нове покоління медіаплеєрів підтримує Ultra HD 4K відео надвисокої чіткості з частотою кадрів до 60 к/с (для підвищеної плавності відео), технологію HDR (High Dynamic Range, розширений динамічний діапазон, для фантастичної контрастності картинки), 10-бітове кодування кольору (для передачі більше 1 мільярда кольорів), колірне кодування за стандартом BT.2020 (розширене кольорове охоплення, для ще більш точної передачі кольорів), виведення відеосигналу через інтерфейс HDMI 2.0a (для повної підтримки 4Kp60 HDR відео).

Поєднання Dune HD та Android екосистем

Знаменитий Hi-End інтерфейс користувача Dune HD, який розроблявся і покращувався протягом багатьох років, тепер працює одночасно з ОС Android, що поєднує всі переваги класичних базуються на ОС Linux медіацентрів Dune HD і Android смарт-ТВ-приставок в одному пристрої. Добре відомий медіацентр Dune HD та різні програми та плагіни Dune HD, оптимізовані для використання на екрані ТБ, мільйони програм Android (онлайн відео та ТБ сервіси, ігри та багато іншого) – все це тепер доступно одночасно.

Супер-плавний інтерфейс користувача

Потужні багатоядерні центральний і графічний процесори, а також оптимізований механізм інтерфейсу користувача забезпечують плавний інтерфейс користувача.

Розширені можливості інтерфейсу Dune HD

Функція Моя Колекція для створення барвистого каталогу з колекції фільмів. Вбудована фільмова енциклопедія з детальними описами, трейлерами, навігацією між фільмами та персоналіями. Прямі посилання з опису фільму онлайн відеосервіси для перегляду фільму.

Потужний файловий браузер із доступом до локальних мережевих ресурсів та автоматичним розпізнаванням фільмів.

Зручний браузер ТВ-каналів з відображенням розширеної інформації про передачі та переходи до каталогу фільмів. Фонове відтворення музики, радіо, ТВ-каналів або відео при роботі з меню інтерфейсу користувача Dune HD, або навіть при роботі з додатками Android.

Технологія Dune HD Android Playback Accelerator

Нова унікальна для медіаплеєрів Dune HD технологія інтелектуально управляє ресурсами ОС Android для мінімізації впливу ОС на механізм плеєра та забезпечення гладкого та високоякісного відтворення відео та аудіо.

Інтернет-браузер із підтримкою відео

Сучасний веб-браузер Chrome дозволяє зручно переглядати веб-сайти та запускати відтворення відео прямо на веб-сайтах.

Повна підтримка багатоканального HD-звуку

Підтримка виведення на A/V-ресивер усіх новітніх форматів HD-звуку, включаючи Dolby True HD, DTS MA, Dolby Atmos, DTS:X.

Повна підтримка формату 3D

Підтримка форматів Side-by-side, Top-to-bottom та MVC гарантує ідеальне відтворення Full HD відео у форматі 3D.

Blu-ray меню

При відтворенні Blu-Ray образів доступне як спрощене меню BDLite, так і повноцінне Blu-Ray меню з можливістю вибору сцен і додаткових матеріалів.

Двохдіапазонний Wi-Fi 802.11ac та 1Gbit Ethernet

Медіаплеєр оснащений дводіапазонним Wi-Fi 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz + 5.0 GHz), що дозволяє відтворювати високобітрейтний контент у т.ч. і "по повітрю". Порт Ethernet 1Gbit дозволяє отримати максимальну продуктивність при дротовому підключенні.

Вбудований Bluetooth

Вбудований інтерфейс Bluetooth дозволяє легко підключати різні пульти дистанційного керування, бездротові клавіатури, мишки, джойстики, аудіоколонки, навушники, гарнітури та інші пристрої.

Підтримка Widevine Level 1 DRM

Наявність підтримки найпросунутішого рівня (L1) технології захисту відеоконтенту Widevine DRM дає можливість дивитися відео високої чіткості при використанні преміальних онлайн відеосервісів. Багато преміальних відеосервісів обмежують якість відео або не працюють за відсутності такої підтримки. Більшість Android смарт-ТВ-приставок на ринку не мають такої підтримки.

Інтерфейси HDMI 2.0a, композитний відео вихід, optical, coaxial, XLR, 1x USB Type-C host
Пам'ять 2 GB RAM, 16 GB Flash
Процесор Realtek RTD1295 SoC
Графічний процесор (GPU) Mali-T820
Центральний процесор (CPU) ARM 4-core Cortex A53 до 1.5 GHz (13800 DMIPS)
Операційна система Андроїд 7.1
Встановлення додатків Android так
Підтримка HDR так
Bluetooth Bluetooth 4.2
Можливість установки HDD так. Форм фактор 3.5"
Веб-браузер так
Відео кодеки MPEG2, MPEG4, Xvid, WMV9, VC-1, H264, H.265 (HEVC) Hi10p
Аудіо кодеки MPEG-1/2 layer I/II/III, AAC, LPCM, WMA, WMAPro, FLAC, multichannel FLAC, Vorbis, WavPack, APE (Monkey's Audio), ALAC (Apple lossless), SACD (Super Audio CD) ( **), AC3 (Dolby Digital), DTS
Формати відео файлів MKV,MPEG-TS,MPEG-PS,M2TS,VOB,AVI,MOV,MP4,QT,ASF,WMV,ISO,BDMV,VIDEO_TS
Відео вихід широкий спектр підтримуваних дозволів (до 4К) і частот кадрів (у тому числі 60fps ... 23.976p, 24p, PAL, NTSC).
Підтримка HEVC 10-bit так
Аудіо формати файлів MP3, MPA, M4A, AAC, WAV, WMA, FLAC, Ogg/Vorbis, WavPack, APE (Monkey's Audio), ALAC (Apple Lossless), SACD (Super Audio CD) (**), AC3, DTS, DTS-WAV
Підтримка HD аудіо так
Формати плейлейстів M3U,PLS
Формат зображення JPEG, PNG, BMP, GIF
Підтримка файлових систем FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, EXT2, EXT3, EXT4, HFS/HFS+ (read only), BTRFS
Мережеві можливості 1Gbit ethernet, 802.11/b/g/n/ac (2.4GHz + 5GHz) 2T2R
Підтримка 3D відео MVC, Side-by-side, Top/Bottom
Додатково так
Вентилятор охолодження немає
Дисплей так
Порт USB 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
OpenGL OpenGL ES 3.1
Слот підключення картки пам'яті є, Micro SD
Підтримка UHDTV так
Розміри 430 мм x 72 мм x 310 мм
Гарантія 12 міс
Підсилювач для навушників вбудований високоякісний підсилювач для навушників, підключений безпосередньо до EAC SABER PRO DAC
"Гаряча" заміна HDD так
DAC флагман ESS SABER PRO Hi-End DAC
Звуковий процесор XMOS так
Зовнішній порт SATA так
порт IR Вхід/вихід
тригер 12 В Вхід/вихід
Порт RS232 так
Управління IP так
Control 4 Безперешкодна інтеграція в Smart Home на основі технології Control4 за допомогою готового до використання драйвера Control4
Z-Wave Підключіть сумісний USB-ключ Z-Wave, щоб використовувати медіаплеєр як концентратор Z-Wave Smart Home і створити свій розумний будинок на основі технології Z-Wave.

Напишіть відгук

Медіаплеєр Dune HD Ultra 4K

Ціна за штуку

Флагманський плеєр HDR 4Kp60 із підтримкою BD3D, підтримкою HD-аудіо, 3,5-дюймовим жорстким диском. Наявність аналогових аудіовиходів Hi-Fi, підсилювач для навушників, два силових Hi-End R-типу трансформатора

Напишіть відгук

21 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ