TEAC NT-505-X Silver USB ЦАП / мережевий програвач
TEAC NT-505-X Silver USB ЦАП / мережевий програвач TEAC NT-505-X Silver USB ЦАП / мережевий програвач

TEAC NT-505-X Silver USB ЦАП / мережевий програвач

  • ID товару: 30151
  • Артикул: NT-505-X/S

NT-505-X/S

Новий товар

Високопродуктивний ЦАП ESS Technology ES9038 Q2M підтримує роздільну здатність до 22,5 МГц DSD і 768 кГц/32 біт PCM

Більше деталей

85 957 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TEAC

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Високопродуктивний ЦАП ESS Technology ES9038 Q2M підтримує роздільну здатність до 22,5 МГц DSD і 768 кГц/32 біт PCM

У кожному стереоканалі ми використовували по одному чіпу ЦАП, найважливішому компоненту цифрового аудіо. Еталонний ЦАП ESS Technology ES9038Q2M SABRE32, який ми використовуємо, має міцну репутацію на ринку аудіо високого класу. Завдяки використанню 32-бітної архітектури ЦАП HyperStream® II та Time Domain Jitter Eliminator (обидві технології є оригінальними технологіями ESS), реалізовано видатний динамічний діапазон та підвищено лінійність цифро-аналогового перетворення. В результаті стало можливим чисте та точне відтворення аудіо з чудовими динамічними характеристиками.

Подвійна монофонічна схема та повністю збалансована конструкція

Подвійна конфігурація монофонічної схеми використовується у всьому, від джерела живлення (включаючи силові трансформатори) до цифро-аналогових перетворювачів у цифровій секції та аналогового вихідного каскаду. Від високопродуктивних цифро-аналогових перетворювачів до потужних силових трансформаторів з тороїдальним сердечником, кожен елемент налаштований на одноканальну обробку. Це запобігає взаємним перешкодам, відтворюючи при цьому багату акустичну виразність. Крім того, аналогові аудіосигнали лівого та правого каналів обробляються в повністю балансному режимі відразу після цифро-аналогових перетворювачів по всьому шляху до вихідного терміналу, що сприяє поліпшенню співвідношення сигнал/шум і розширенню динамічного діапазону.
Це дозволяє обробляти і передавати без втрат фантастичне відчуття повітря, яке мають формати Hi-Res.

Підтримка популярних та зручних мережевих функцій, включаючи OpenHome та Roon Ready

Звичайні програми керування, що підтримують OpenHome, можна використовувати з NT-505-X, який також підтримує цю платформу. Більше того, можна керувати списками відтворення на NT-505-X за допомогою TEAC HR Streamer та інших програм керування, що підтримують OpenHome. Також підтримується відтворення без пробілів.
Завдяки підтримці Roon Ready функції, що надаються RAAT (Roon Advanced Audio Transport), включаючи високоякісне відтворення аудіо, просте та зручне керування за допомогою додатків та синхронізоване відтворення у кількох кімнатах, можуть використовуватися без обмежень.

Підтримує Spotify Connect, TIDAL, Qobuz та TuneIn

Підключивши пристрій до домашньої мережі за допомогою кабелю LAN, можна отримати доступ та відтворювати музичні файли, збережені на музичних серверах NAS та комп'ютерах. Крім того, цей пристрій підтримує підписні послуги потокового інтернет-мовлення музики Spotify, TIDAL і Qobuz. Вони дають змогу прослуховувати десятки мільйонів музичних треків CD-якості (44,1 кГц/16 біт) без втрат.

Декодер MQA для потокового відтворення майстер-якості

Для досягнення аналогової форми хвилі, ближчої до оригінального сигналу, NT-505-X підтримує декодування MQA, а також підтримує формати Hi-Res з високою частотою дискретизації, такі як DSD512 (22,5 МГц) і PCM 32 біт/768 кГц. Декодер MQA – це абсолютно нова технологія, яка контролює аналогові форми хвилі з чудовою точністю (аж до 5 мікросекунд) та відтворює звук так, щоб він сприймався максимально близько до оригіналу (на людський слух).
Крім того, високоефективний алгоритм стиснення робить величезні Hi-Res файли аудіо компактними за розміром, тому ви зможете насолоджуватися джерелами Hi-Res аудіо незалежно від швидкості вашого інтернет-з'єднання.

Високоякісна бездротова потокова передача звуку через Bluetooth®

Крім звичайних кодеків SBC та AAC, NT-505-X також підтримує LDAC™ (передача Hi-Res аудіо 24 біт/96 кГц) та Qualcomm® aptX™ HD – кодек, що використовує передачу формату 24 біт/48 кГц. Вони дозволяють відтворювати списки відтворення на смартфоні та планшеті без дротів.

Відтворення Hi-Res аудіо з флеш-накопичувача USB

Порт USB на передній панелі дозволяє відтворювати Hi-Res аудіо формати, включаючи DSD128 (5,6 МГц) та PCM 24 біт/192 кГц, завантажені з Інтернету або записані у цифровому форматі за допомогою SD-500HR.

Два вбудовані тактові генератори для 44,1 кГц і 48 кГц, а також вхід для зовнішнього тактового генератора

Замість того, щоб посилатися на нестабільний і галасливий годинник ПК при відтворенні аудіо по USB, більш точний вбудований годинник генерується високоточним кристалічним генератором з низьким фазовим шумом аудіо-класу для асинхронного режиму передачі USB. NT-505-X має два вбудовані тактові генератори, призначені виключно для частот дискретизації 44,1 кГц і 48 кГц, і застосовує відповідний з них до вхідних цифрових сигналів, кратних 44,1 кГц або 48 кГц, для відтворення звуку, ідентичного оригіналу, усуваючи ефект джиттера в аудіосигналі.
Крім того, є вхід для зовнішнього генератора тактового 10 МГц для синхронізації з ще більш високоточним генератором тактових імпульсів, наприклад, TEAC CG-10M/CG-10M-A, для подальшого вдосконаленого відтворення звуку з чудовою якістю звучання.

Підвищує перетворення до 384 кГц/32 біт PCM та 24,5 МГц DSD

Використовуючи RDOT-NEO (Refined Digital Output Technology NEO), алгоритм плавного відтворення цифрових аудіосигналів, NT-505-X підвищує якість цифрових сигналів PCM до 384 кГц/32 біт PCM та 24,5 МГц DSD. При включеній функції ап-конвертації ви почуєте покращення якості навіть при відтворенні добре знайомої вам музики.

Технологія передачі даних USB "Bulk Pet" для підвищення якості звуку

При передачі великих обсягів цифрових даних для джерел Hi-Res-аудіо через USB-кабелі з використанням звичайного ізохронного режиму передачі можуть виникати великі відмінності в навантаженні на обробку на комп'ютері-відправнику та USB-ЦАП, що приймає.
Це може призвести до зникнення звуку та інших проблем. Однак з нашою новою технологією передачі даних по USB, що отримала назву "Bulk Pet", фіксований обсяг даних передається постійно, вирівнюючи навантаження на обидва пристрої та сприяючи стабільній передачі даних.
Зміна навантаження на комп'ютер безпосередньо впливає на якість звуку, тому користувачі можуть вибрати найбільш відповідне для них налаштування (один із чотирьох режимів передачі).

7 типів цифрових фільтрів PCM

Існує сім типів цифрових фільтрів PCM, що дозволяє застосовувати фільтр, що найбільше відповідає формату файлу або типу музики, що прослуховується. Фільтр можна змінити одним натисканням кнопки на пульті дистанційного керування, що дозволить насолодитися різними звуковими нюансами кожного фільтра.

Подвійні силові трансформатори високої потужності з тороїдальним осердям

Тема подвійного монофонічного звучання продовжується. У NT-505-X використовуються два тороїдальні силові трансформатори великої потужності, що забезпечують стабільні, індивідуальні джерела струму для кожного з лівого та правого каналів. Це означає, що жоден канал не постраждає від зміни енергоспоживання іншого в процесі цифрової обробки.

Поліпшена схема вихідного буферного підсилювача TEAC-HCLD2 з посиленим струмом

Для схеми аналогового виходу ми використовували TEAC-HCLD 2. Це вдосконалена версія схеми буферного підсилювача TEAC-HCLD з посиленим струмовим виходом, в якій збільшена критична вихідна потужність струму (HCLD: High Current Line Driver). У цій моделі тепер використовуються лінійні буферні ІС із надзвичайно високою вихідною потужністю по струму. Завдяки використанню позитивно-негативної двоконтурної структури для кожного каналу перетворювач може бути диференціальним з балансним виходом і паралельним з небалансним виходом. Передача аудіосигналів без погіршення їхньої динамічності стає можливою завдяки збільшеній потужності джерела струму.

Високоточний регулятор гучності TEAC-QVCS із чотириконтурною структурою заново вбудований у ланцюги підсилювача

TEAC-QVCS (Quad Volume Control System) використовується для схеми гучності. Цей електронний регулятор гучності є підсилювачем зі змінним коефіцієнтом посилення, що складається з чотирьох дискретних схем для лівого, правого, позитивного та негативного каналів (L+, L-, R+, R-). Завдяки розміщенню аналогового регулятора гучності зі змінним коефіцієнтом посилення в тракті аудіосигналу на друкованій платі, вдається уникнути проблем з шумами, що виникають через проводи, що розходяться.

Крім того, TEAC-QVCS дозволяє регулювати гучність з кроком 0,5 дБ, що дозволяє встановити ідеальну гучність для вашої аудіосистеми або навушників.

Ретельно продумана секція лінійного підсилювача може також використовуватися як підсилювач для навушників

Удосконалена схема TEAC-HCLD2 також має високу динамічну здатність як підсилювач для навушників, що дозволяє максимально використовувати потенціал різних типів навушників, починаючи з моделей з високим імпедансом 600 Ом. Крім того, NT-505-X підтримує з'єднання Ground Separate, розділяючи заземлення ланцюга як лівого, так і правого каналів від секції підсилювача до гнізда для навушників, щоб покращити поділ каналів, що дуже важливо для прослуховування в навушниках, забезпечуючи при цьому чистий звук з широкою видимою звуковою сценою.

Ціліснометалевий корпус забезпечує стійкість до вібрацій та стильний зовнішній вигляд при розмірі А4, який може поміститися на столі.

Оскільки весь корпус виготовлений із металевих панелей, стійких до зовнішніх шумів, пригнічується проникнення електромагнітних шумів, які створюються комп'ютерами та іншими пристроями. Чисте внутрішнє середовище з низьким рівнем шуму було реалізовано навіть в умовах, складних для аудіообладнання. Крім того, алюмінієві панелі товщиною 8 мм, що покривають обидві сторони суцільнометалевого шасі, забезпечують міцну та стійку конструкцію, яка запобігає скручуванню та вигину. Крім того, пристрій розміром зі сторінку формату A4 (якщо дивитися зверху) можна розмістити на столі, приставному столику або іншому невеликому просторі.

Симетрично розташовані вихідні роз'єми XLR та RCA

NT-505-X оснащений як балансним, так і небалансним аналоговим аудіовиходом. Пара роз'ємів XLR і ще одна пара роз'ємів RCA – кожен позолочений – розташовані симетрично, натякаючи на подвійне моноауральне розташування всередині та дозволяючи широкий спектр можливих аудіо конфігурацій. Розташування виходів RCA із широким кроком дозволяє використовувати штекери професійного класу із корпусами великого діаметру. NT-505-X має загалом 5 цифрових входів: USB-аудіо, коаксіальний, оптичний на задній панелі та комбінований роз'єм на передній панелі (для коаксіального та оптичного, що підтримують PCM 24біт/192кГц та DSD64 (2,8МГц) у форматі DoP ).

Нова розроблена конструкція Stressless Foot

Розроблена нами нова оригінальна конструкція ніжок Stressless Foot із трьома точками опори забезпечує стабільне розміщення пристрою таким чином, що на нього не впливають незначні нерівності поверхні під ним. У порівнянні з оригінальними ніжками, що використовувалися в попередніх конструкціях, ці ніжки лише частково закріплені на шасі. Ця конструкція була розроблена на основі концепції, згідно з якою, дозволяючи ніжкам вільно вібрувати, можна досягти природнішої реверберації звуку. Вершини конічних ніжок, виготовлених з обробленої сталі, закріплені таким чином, що вони звисають з нижньої частини шасі і вільно розгойдуються під час підняття пристрою. Зберігаючи відчуття розміщення, як у точкових шипованих ніжок, що використовувалися в попередніх моделях, така конструкція дозволяє досягти природнішого багатого ревербераційного ефекту.

Напівплаваюча конструкція верхньої панелі

Для верхньої панелі знову використана напівплаваюча конструкція. Це дозволило досягти звучання з чудовим відчуттям відкритості.

Безкоштовне програмне забезпечення TEAC HR Audio Player для відтворення DSD512 на Windows та Mac

Формати Hi-Res нового покоління, DSD512 (22,5 МГц) та PCM 768 кГц/32 біт, підтримуються за допомогою програмного забезпечення TEAC HR Audio Player для Windows та Mac. Це програмне забезпечення гарантує найкращу якість відтворення за будь-якого поєднання аудіоформату та конфігурації комп'ютера через один USB-кабель. Користувачеві достатньо вибрати NT-505-X з меню, що показує цільові пристрої виведення. TEAC HR Audio Player можна завантажити з веб-сайту TEAC та використовувати абсолютно безкоштовно.

Безкоштовна програма TEAC HR Streamer для пристроїв iOS/Android

Підтримуючи формати Hi-Res аудіо до 5,6 МГц DSD та 192 кГц PCM, ця безкоштовна програма для пристроїв iOS та Android дозволяє керувати бездротовим потоковим відтворенням музики з пристрою, NAS, комп'ютерів та Інтернету, а також багатою графічною інформацією, такою як обкладинки альбомів .

* Для використання програми потрібна мережа Wi-Fi

Особливості

Відтворення Hi-Res аудіо з підтримкою DSD512 (22.5MHz) та PCM 768kHz/32bit PCM

DSD128 (5.6MHz) та PCM 192kHz/24bit Мережева потокова передача з NAS/PC

Конвертер ESS Technology ES9038 Q2M кожен для лівого та правого каналів

7 типів цифрових фільтрів PCM

Підвищує перетворення до 24,5 МГц DSD та 384 кГц/32 біт PCM

Подвійні вбудовані тактові генератори для частот 44,1 кГц та 48 кГц

Вхід для зовнішньої синхронізації 10 МГц

Підтримка декодування MQA

Передплатні музичні сервіси Spotify, TIDAL та Qobuz*1

Roon Ready

Передній USB-порт із підтримкою відтворення Hi-Res з USB-накопичувача

Приймач Bluetooth® з підтримкою LDAC™, Qualcomm® aptX™ HD, AAC та SBC

Оригінальна схема вихідного буфера TEAC-HCLD2 з посиленим струмом

Подвійна монофонічна схема

Подвійні силові трансформатори з тороїдальним осердям для кожного каналу

Чотириканальна система регулювання гучності TEAC-QVCS

1/8" (3,5 мм) 4-полюсний стерео роз'єм для навушників з підтримкою роздільного підключення до землі

Повноточковий OLED-дисплей з функцією регулювання яскравості

Нова конструкція "Stressless Foot" з трьома точками опори

Напівплаваюча конструкція верхньої панелі

Технологія передачі даних Bulk Pet*2 USB із чотирма режимами передачі даних для різних звукових символів

Безкоштовний додаток TEAC HR Audio Player для Windows/Mac

Безкоштовна програма TEAC HR Streamer для пристроїв iOS/Android

*1 Не всі послуги доступні в кожній країні.

*2 "Bulk Pet" є зареєстрованою торговою маркою Interface Corporation.

Напишіть відгук

TEAC NT-505-X Silver USB ЦАП / мережевий програвач

Високопродуктивний ЦАП ESS Technology ES9038 Q2M підтримує роздільну здатність до 22,5 МГц DSD і 768 кГц/32 біт PCM

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ