Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK
Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK

Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK

  • ID товару: 30168
  • Артикул: ATHGL3BK

ATHGL3BK

Новий товар

Країна-виробник товару Японія. Тип підключення Дротові Геймерські призначення Мікрофон Знімний Довжина кабелю, м 3 Колір Black Тип кріплення З оголов'ям Імпеданс, Ом 45 Частотний діапазон, Гц 10 – 35 000 Тип кабелю Круглий Форма штекера Прямий Чутливість, дБ 98 Аку намічний Тип мікрофона Конденсаторний Вага, г 237 Bluetooth Ні

Більше деталей

5 899 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Audio-Technica

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

ATH-GL3 - легка провідна ігрова гарнітура оснащена підвісним мікрофоном, що знімається, а також вбудованим регулятором гучності і вимикачем звуку для зручного керування.

Тип навушників:
Провідні.

Найкраще для:
- Геймінгу.

Серія:
Високоякісні ігрові гарнітури Audio-Technica, засновані на глибокому доробку японського аналогового звуку, продовжують забезпечувати чистоту звуку, яка дуже рідко зустрічається в ігровому світі. Елементарна сила землі надихає створення заземленої закритої конструкції гарнітури ATH-GL3.

Сумісність:
Модель сумісна з PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, ноутбуками, ПК та іншими пристроями зі стандартним 3,5-мм роз'ємом для гарнітури TRRS або окремим мікрофонним входом та виходом для навушників.

Чи знімний кабель?
Audio-Technica ATH-GL3 підключається через роз'єм для навушників 3,5 мм. Кабель повністю знімний і гарнітура поставляється з двома різними кабелями, які легко замінити. Кабель для ПК має окремі 3,5-мм роз'єми для навушників, один для мікрофона та один для аудіо, а інший має один 3,5-мм роз'єм TRRS для підключення до телефонів, консольних контролерів або деяких більш сучасних комп'ютерів.

Зовнішній вигляд, оздоблення:
Завдяки пластиковому корпусу гарнітура досить легка. Конструкція закритого типу, оснащена гнучким високоякісним ігровим мікрофоном та вагою менше 230 грамів, забезпечує кристально чисте спілкування та дозволяє геймерам комфортно вести потокову передачу протягом кількох годин поспіль. Є можливість легко від'єднати амбушюри та оголов'я для легкої заміни. Мінімалістичні логотипи Audio-Technica позначають амбушюри, світлодіодні індикатори – відсутні.

Характеристики дизайну закритого типу:

Більш закритий/сфокусований звуковий ландшафт, створення потужного звучання
Закритий дизайн ізолює інтенсивні ігри від оточуючих
Блокує зовнішні відволікаючі фактори під час ігрових сесій
Поліпшений досвід прослуховування басів

Шумодав:

Без шумодава.

Мікрофон:
Мікрофон оснащений пінопластовою прокладкою, яка діє як поп-фільтр, також зручно знімається і може згинатися і переміщатися в зручне положення. Гарнітура також має перемикач увімкнення та вимкнення на чашці лівого навушника, щоб увімкнути та вимкнути мікрофон за необхідності.

Опції керування:
ATH-GL3 має регульовані регулятори гучності на чашці лівого навушника, дуже зручно регулювати гучність, не тягнувшись до підключеного пристрою. Він також містить перемикач поруч із повзунком гучності, за допомогою якого можна вмикати та вимикати мікрофон. Ви можете замінити як мікрофон, так і аудіокабель, і легко від'єднати їх від портів.

Додаток управління:
Audio-Technica ATH-GL3 не має програмного забезпечення для еквалайзера або просторового налаштування.

Що в комплекті:
Дротова гарнітура поставляється з двома кабелями: кабелем довжиною 3,0 м (9,8 фута) з 3,5 мм (1/8 дюйма) роз'ємом для мікрофона та навушників для підключення до комп'ютера та кабелем довжиною 1,2 м (3,9 м) м) фута) з роз'ємом 3,5 мм (1/8 дюйма). 8-дюймовий штекер TRRS для підключення до PS5, Xbox Series X та інших ігрових консолей.

Високоякісна ігрова гарнітура ATH-GL3 забезпечує неперевершену якість звуку. Натхненний стихійною силою землі дизайн навушників закритого типу дозволяє вам чути і відчувати кожен момент гри. Легка провідна ігрова гарнітура оснащена підвісним мікрофоном, що знімається, а також вбудованим регулятором гучності і вимикачем звуку для зручного управління. Сумісна з PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, ноутбуками, ПК та іншими пристроями, ATH-GL3 – це ідеальна ігрова гарнітура, що забезпечує ефект присутності.

  • Тип: Закриті дротові
  • Діаметр драйвера: 45 мм
  • Частотна характеристика: від 10 до 35000 Гц
  • Чутливість: 98 дБ/мВт
  • Імпеданс: 45 Ом
  • Кабель: Знімний кабель (1,2 м/3,5 мм), позолочений стереофонічний міні-штекер/4 контакти); Знімний кабель для ПК (3,0 м/3,5 мм), стереофонічний позолочений міні-штекер/3-полюсний x2)
  • Тип мікрофона: Електретний конденсатор
  • Чутливість мікрофона: -43 дБ (1 В/Па, при 1 кГц)
  • Частотна характеристика мікрофона: від 30 до 20000 Гц
  • Полярна діаграма мікрофона: Гіперкардіоїдний
  • Аксесуари в комплекті: Знімний мікрофон з вітрозахистом, кабель знімний (1,2 м/3,5 мм), позолочений стерео міні-штекер/4 контакти), знімний кабель для ПК (3,0 м/3,5 мм, Позолочений стереофонічний міні-штекер 1/8 дюйма/3 контакти x2)
  • Вага: 226 г
 
Характеристики
ТипНавушники
Частотний діапазон10 Гц – 35 кГц
Довжина шнура3 м
Чутливість98 дБ
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
ОсобливостіМікрофон, Знімний кабель
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Вага237 г
Призначення навушниківДля комп'ютера, Геймерські
Опір навушників45 Ом
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Навушники Audio-Technica ATH-GL3BK
Країна-виробник товару Японія. Тип підключення Дротові Геймерські призначення Мікрофон Знімний Довжина кабелю, м 3 Колір Black Тип кріплення З оголов'ям Імпеданс, Ом 45 Частотний діапазон, Гц 10 – 35 000 Тип кабелю Круглий Форма штекера Прямий Чутливість, дБ 98 Аку намічний Тип мікрофона Конденсаторний Вага, г 237 Bluetooth Ні

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ