Навушники KEF M500
Навушники KEF M500 Навушники KEF M500 Навушники KEF M500 Навушники KEF M500 Навушники KEF M500 Навушники KEF M500 Навушники KEF M500

Активные наушники KEF Mu7 Silver Grey

  • ID товару: 31102

Новий товар

Легкі, міцні та надзвичайно зручні високоякісні навушники M500 призначені для людей, які серйозно відносяться до звуку.

Більше деталей

20 160 грн.

Дивитись всі товари бренду: KEF

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Легкі, міцні та надзвичайно зручні високоякісні навушники M500 призначені для людей, які серйозно відносяться до звуку.

Унікальні технології, що лежать в основі компанії KEF прагнення до створення максимально природного звучання, дозволяють занурити слухача в абсолютно чистий і детальний живий звук, яскравий, об'ємний і абсолютно збалансований.

40-міліметровий неодимовий випромінювач навушників KEF призначений для відтворення природного та чудово збалансованого звучання високої чіткості в смузі частот від 20 Гц до 20 кГц. Звукова котушка випромінювача виготовлена з покритого міддю алюмінієвого дроту, який вдвічі легший за традиційний мідний дрот. Це дозволяє покращити музичність та підвищити детальність звучання в області високих частот. Кожен отвір в акустичній камері поверх випромінювача має точне положення, що дозволяє оптимізувати чистоту, динаміку та глибину басів. На ходу або просто відпочиваючи, ви отримаєте більше від кожної ноти, незалежно від того, опера це чи хіп-хоп.

Ретельно розроблений та виготовлений з алюмінієвого сплаву міцний легкий корпус та сконструйоване компанією KEF кріплення Smart Hinge дозволяють надійно притиснути кожен навушник до вуха точно у потрібному положенні. Спінений матеріал, що використовується в дихаючих амбушюрах, з ефектом пам'яті автоматично набуває форми вуха і забезпечує ідеальне прилягання. Це дозволяє не тільки максимально підвищити звучання басів, а й абсолютно комфортно слухати музику, скільки захочеться.

Завдяки унікальному кріпленню KEF Smart Hinge легкі алюмінієві навушники автоматично набувають форми голови слухача. Вони дуже зручно сидять, ні надто туго, ні надто вільно, і їх можна легко та акуратно скласти після прослуховування. У поєднанні із загальною невеликою вагою, дихаючими та стійкими до впливу поту головною стяжкою та амбушюрами із спіненого матеріалу з ефектом пам'яті, це дозволяє почуватися зручно навіть протягом тривалого часу.

Акустичне кільце ущільнювача в кожному овальному навушнику забезпечує чудову герметизацію, яка відсікає зовнішні шуми і зводить до мінімуму «витік» звуку. Ви чуєте лише вибрану композицію у чистому вигляді, а оточуючі практично нічого не чують.

Цілком сумісний для використання з більшістю типів смартфонів та інших мобільних пристроїв. Відрізняється вбудованим мікрофоном та пультом керування для i-Phone та інших продуктів від Apple. Дозволяє керувати всіма функціями та перемикатися під час прослуховування музики та прийому дзвінка. Просто вставте штекер у гніздо та насолоджуйтесь першокласним звучанням.

Для забезпечення вашого комфорту та безпеки навушники KEF розроблені відповідно до стандарту CENELEC EN60065/A12 та забезпечують захист від надлишкового звукового тиску.

Кольори в наявності: Чорний/Сірий, Білий, Чорний

Динамік

40мм

Діапазон частот

20гц~20кгц

Чутливість

103 дБ±4дБ (IEC-318 на 1 кГц 1KHz)

Опір

32±15%Oм

Максимальна вхідна потужність

30мВ

Ослаблення шуму

-20дБ

Довжина кабеля

1.3м

Роз'єм

2.5/3.5мм

Вага

208г

Напишіть відгук

Активные наушники KEF Mu7 Silver Grey

Легкі, міцні та надзвичайно зручні високоякісні навушники M500 призначені для людей, які серйозно відносяться до звуку.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ