Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f
Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f

Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f

  • ID товару: 31233
  • Артикул: ATHAWKT

ATHAWKT

Новий товар

Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f – це дивовижне поєднання високоякісного звуку та розкішного дизайну. Вони забезпечують вражаючу деталізацію звучання, точність та чистоту звуку, занурюючи вас у музичний світ. Вишуканий дизайн та комфортні амбушури створюють ідеальне акустичне середовище для вашого задоволення. Насолоджуйтесь музикою на новому рівні з навушниками ATH-AWKT/f, ідеальними для аудіофілів та меломанів, які прагнуть найкращого звучання та елегантності.

Більше деталей

101 469 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Audio-Technica

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

ATH-AWKT – повнорозмірні навушники преміум-класу, корпус яких виготовлений з рідкісної японської твердої деревини – кокутан (чорне дерево у смужку).

Найкраще для:

студійні, для профі

Яка серія?

Серія навушників преміум - класу, які виготовлені з рідкісної деревини. Для дозрівання самої деревини знадобилося понад 200 років і цей матеріал має серйозний музичний родовід: він тривалий час використовувався для виготовлення дерев'яних духових інструментів, таких як кларнети, а також для фортепіано. Audio Technica пояснює, що вони вибрали цей сорт твердої деревини для ATH-AWKT через його схильність до придушення небажаного резонансу, що забезпечує "чисте, природне відтворення звуку".

Тип навушників:

Повнорозмірні.

Тип підключення:

Провідні. Інтерфейс підключення – 6.3 мм TRS, XLR 4-pin.

Чи знімний кабель?

Так.

Дизайн та оздоблення:

Ексклюзивно розроблені 53-мм драйвери з високоефективним німецьким магнітним ланцюгом Permendur забезпечують виключно точне відтворення звуку з широким звуковим полем, а легка вага, міцний титановий фланець плюс звукова котушка з високочистого дроту 6N-OFC (безкиснева мідь) здійснюють високоточну.

Система "подвійного повітряного демпфування" (DADS) ділить конструкцію корпусу на дві акустично окремі камери і, таким чином, забезпечує особливо приємне та точне відтворення басів. Опорний важіль шасі виготовлений з легкого та дуже жорсткого магнієвого сплаву, завдяки своєму розташуванню під кутом забезпечує першокласну посадку та відмінні ізоляційні властивості. Для оптимального комфорту при носінні, амбушюри та оголов'я вкриті високоякісною овечою шкірою.

Навушники оснащені роз'ємами A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial), які забезпечують безпечне з'єднання з двома вхідними комплектами, дозволяють використовувати змінні кабелі довжиною 3 м. Один кабель має позолочений 1/4-дюймовий стереороз'єм для використання зі стандартним звуковим обладнанням, інший 4-контактний XLRM для використання з цифровими аудіоплеєрами високої роздільної здатності та покращеним поділом каналів.

Чашки ATH-AWKT виточені майстрами Audio Technica вручну до вражаючого напівматового блиску.

Основні фічі:

Наявність шумодава:

Ні.

Чи є вбудований мікрофон, яка якість дзвінків?

Ні.

Захист від вологи:

Ні.

Що в комплекті:

Навушники; знімний кабель довжиною 3,0 м (A2DC до позолоченого стереоштекера 6,3 мм (1/4 дюйма); знімний збалансований кабель довжиною 3,0 м (A2DC до 4-контактного XLRM; обплетення)

особливості:

Корпус Kokutan (чорне дерево в смужку) із сатинованим оздобленням ручної роботи - для чистого, природного звуку без небажаних резонансів

Ексклюзивно розроблені 53-міліметрові драйвери з високоефективним німецьким магнітним ланцюгом Permendur - для виключно точного відтворення звуку з широким звуковим полем

Легкий міцний титановий фланець драйвера для більш точного переміщення конуса.

Звукова котушка з проводом 6N-OFC (високочиста мідь без кисню) - для ідеальної передачі сигналу

DADS ("Double Air Damping System") для глибокого динамічного басу

Два змінні 3-метрові кабелі з роз'ємами A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) для підключення навушників: один зі стереороз'ємом 1/4 дюйма (позолочений), один з балансним 4-контактним роз'ємом XLRM

Похилий опорний важіль шасі з магнієвого сплаву - для ідеальної посадки та відмінних ізоляційних властивостей

Ергономічні подушечки для вух та оголов'я з м'якої, міцної та ретельно пошитої овечої шкіри - для тривалого та комфортного прослуховування музики.

Виготовляються вручну у Токіо.

Технічні характеристики:

  • Тип конструкції: Повнорозмірні
  • Акустичне оформлення: Закриті
  • Тип випромінювача: Динамічні
  • Кількість випромінювачів: 1
  • Розмір випромінювача: 53 мм
  • Імпеданс: 48 Ом
  • Чутливість: 102 дБ
  • Діапазон частот: 5 Гц – 45 кГц
  • Тип підключення: Дротовий
  • Знімний кабель: Так
  • Довжина кабелю: 3 м
  • Мікрофон: Ні
  • Роз'єм для навушників: A2DC
  • Тип конектора: 6.3 мм TRS, XLR 4-pin
  • Форма конектора: Прямий
  • Вага: 405 г
 
Характеристики
БрендAudio-Technica
Частотний діапазон5 - 45 000 Гц
Довжина шнура3 м
Тип роз'ємуJack 6.3 mm
BluetoothНі
Імпеданс48 Ом
Країна виробникЯпонія
Чутливість102 дБ
КолірКоричневий, Чорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
ОсобливостіЗнімний кабель
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Тип кріпленняС оголовьем
Матеріал амбушюрКожа
КабельДвухсторонний
Форма штекераПрямой
Призначення навушниківДля аудіосистеми, Для аудіофілів
Опір навушників48 Ом
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f

Навушники Audio-Technica ATH-AWKT/f – це дивовижне поєднання високоякісного звуку та розкішного дизайну. Вони забезпечують вражаючу деталізацію звучання, точність та чистоту звуку, занурюючи вас у музичний світ. Вишуканий дизайн та комфортні амбушури створюють ідеальне акустичне середовище для вашого задоволення. Насолоджуйтесь музикою на новому рівні з навушниками ATH-AWKT/f, ідеальними для аудіофілів та меломанів, які прагнуть найкращого звучання та елегантності.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ