Навушники FIIO FF3 Silver
Навушники FIIO FF3 Silver Навушники FIIO FF3 Silver Навушники FIIO FF3 Silver Навушники FIIO FF3 Silver Навушники FIIO FF3 Silver Навушники FIIO FF3 Silver Навушники FIIO FF3 Silver Навушники FIIO FF3 Silver Навушники FIIO FF3 Silver Навушники FIIO FF3 Silver

Навушники FIIO FF3 Silver

  • ID товару: 34069

Новий товар

Корпуси моделі виготовлені із нержавіючої медичної сталі 316L з гальванічним покриттям. Вони мають форму, що нагадує барабан. Переважно навушники подібного форм-фактора страждають недостатньою кількістю басу. Але тут цю проблему вирішено.

Більше деталей

4 961 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

На зовнішній стороні навушників встановлена лицьова панель із загартованого скла.

FiiO FF3 зовні нагадують форму барабана. Передня частина має великий 14.2 мм динамік. А інша служить камерою, в якій встановлені трубки басового резонатора, що покращують віддачу НЧ.

Мембрана динаміка покривається бериллієм. Це робить її досить твердою, щоб забезпечити рівномірність руху. На рівномірність руху також спрямоване використання поліуретанового підвісу. В результаті вдається досягти чистого та деталізованого звуку.

У свою чергу, котушка із надтонкого обмідненого алюмінієвого дроту поєднує ефективну роботу з легкою вагою. Це японська котушка Daikoku, яка вже встигла позитивно себе зарекомендувати і в інших навушниках компанії.

Крім того, модель має спеціальний фірмовий звуковод. Цей комплекс рішень дозволив позбутися проблеми, на яку страждає форм-фактор – неглибокого басу. Модель здатна покрити весь частотний діапазон від 20 Гц до 20 кГц.

Крім того, важливою особливістю є фірмова система змінних конекторів. Вона дозволяє легко за лічені секунди змінити джек з балансного 4.4 на небаланс 3.5 або навпаки.

При цьому кабель має високу якість. Він виконаний із 152 жив посрібленої міді високого ступеня очищення. Зовнішня ізоляція TPU виготовлена в Німеччині. Вона дозволяє ефективно захищати кабель від зовнішніх впливів, при цьому є легкою та зручною.

Комплектація:

  • FiiO FF3
  • 3 набори насадок
  • Захисний бокс
  • Змінні конектори 3.5 та 4.4 мм
  • Документація
 
Характеристики
БрендFIIO
МодельFF3
ТипНавушники
Частотний діапазон20 Гц -20 кГц
Довжина шнура1.2 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm
Імпеданс45 Ом
Чутливість105 дБ
Матеріал корпусуМетал
КолірСріблястий
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківВкладиші
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Призначення навушниківДля телефону, Для плеєра

Напишіть відгук

Навушники FIIO FF3 Silver

Корпуси моделі виготовлені із нержавіючої медичної сталі 316L з гальванічним покриттям. Вони мають форму, що нагадує барабан. Переважно навушники подібного форм-фактора страждають недостатньою кількістю басу. Але тут цю проблему вирішено.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ