Навушники Knowledge Zenith ESX Silver Mic
Навушники Knowledge Zenith ESX Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ESX Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ESX Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ESX Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ESX Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ESX Silver Mic

Навушники Knowledge Zenith ESX Silver Mic

  • ID товару: 35064

Новий товар

Knowledge Zenith ESX – доступні динамічні навушники з оригінальним басовим звуком та виразною зовнішністю. Крім того, модель порадує свою аудиторію зручністю використання та гнучкістю вибору кабелю та амбушюр для заміни.

Більше деталей

1 560 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Knowledge Zenith

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Knowledge Zenith ESX – автентичні гості з майбутнього: їх металеві фейсплети виконані у футуристичному ключі з обтічними лініями та поєднанням двох абсолютно різних відтінків, а тому пройти в натовпі в таких навушниках непоміченим – завдання не з простих. Що стосується комфорту посадки, то тут теж без компромісів: завдяки помірним габаритам чаш, доповненим їхньою універсальною компоновкою, слухати музику в ESX-ах весело та комфортно.

Важливо згадати і про новий комплектний кабель у суцільному силіконовому обплетенні, провідники якого виконані з безоксидної міді. Примітно, що такий провід, за словами виробника, витриваліший і майже не схильний до мікрофонного ефекту. До речі, шнур оснащений 2-пінами QDC конекторами, 3.5-мм аудіоджеком та гарнітурним блоком з однією клавішею. Також передбачені сформовані завушини.

Звук

Knowledge Zenith ESX поповнили нову лінійку суто динамічних моделей, представлену у 2022 році. Це означає, що всередині акустичної камери кожного навушника (до речі, напіввідкритої) працює широкосмуговий 10-мм динамік, який на цей раз отримав інший тюнінг. Справа в тому, що на прикладі ESX інженери компанії віддали перевагу темному звуку з масивним акцентованим басом, підкресленими макроконтрастами, округлими, емоційними СЧ і дещо "приборканими" верхніми частотами.

Тобто така подача краще підійде слухачеві, який шукає девайс, здатний передусім передати загальну енергію композиції, а вже потім другорядні моменти, на кшталт структури сценічного простору тощо. Однак не слід забувати, що перед нами все ж таки рішення від KZ а це означає, що в порівнянні з недорогими масовими навушниками акустичної інформації все одно буде більше.

 
Характеристики
БрендKnowledge Zenith
МодельESX
ТипНавушники
Частотний діапазон20 Гц - 40 кГц
Довжина шнура1.2 м
Імпеданс22 Ом
Чутливість111 дБ
Матеріал корпусуМетал
КолірСірий
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківВакуумні
ОсобливостіКутовий конектор, Знімний кабель
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Призначення навушниківДля телефону

Напишіть відгук

Навушники Knowledge Zenith ESX Silver Mic

Knowledge Zenith ESX – доступні динамічні навушники з оригінальним басовим звуком та виразною зовнішністю. Крім того, модель порадує свою аудиторію зручністю використання та гнучкістю вибору кабелю та амбушюр для заміни.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ