Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic
Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic

Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic

  • ID товару: 35066

Новий товар

Навушники Knowledge Zenith ZES - гібридні навушники з незвичайним зовнішнім виглядом та якісним об'ємним, аналітичним звучанням. Незважаючи на свою вартість, вони оснащені електретним твіттером замість звичайного арматурного.

Більше деталей

1 950 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Knowledge Zenith

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Knowledge Zenith ZES – це перші протягом останніх 5 років середньобюджетні навушники від KZ, корпуси яких майже повністю виконані з металу. Але чому ж майже? Справа в тому, що як на чашках, так і на фейсплейтах передбачені ефектні зелені вирізи, які знайомлять нас із компонентами акустичної камери. Далі варто згадати про трохи подовжені звуківники правильного діаметра, які радують слухача додатковою шумоізоляцією, а також сумісністю з безліччю амбушюр різного типу та форм-фактора.

До речі, застосовані звуководи також металеві, хоч і не злиті з основою чаші. Що стосується комплектного кабелю, то тут ситуація дещо відрізняється – порівняно з більш доступними моделями випуску 2022 року. Справа в тому, що ZES поставляються з раніше знайомим плетеним профілем білого кольору, провідники якого виконані із срібної міді. Цікаво, що цей провід має базовий гарнітурний модуль, який стане в нагоді для прийняття дзвінків та перемикання треків.

Звучання

Для передачі звукових імпульсів у зовнішній світ відповідає пара драйверів – 12-мм динамічний вуфер із подвійним магнітом та 6,8-мм електретний твітер. Досить дивно бачити це у навушниках із ціною менше двох тисяч гривень, але така правда. Однак, якщо говорити безпосередньо про акустичні здібності KZ ZES, то відразу варто відзначити добре збалансований частотний баланс, а також бажану збалансованість загальної звукової сигнатури щодо поєднання аналітики і мелодійності, чим можуть похвалитися далеко не всі моделі виробництва Knowledge Zenith.

На окрему увагу заслуговує особливість побудови віртуальної сцени, яка цього разу дійсно вдалася розробникам. Насамперед, йдеться про її чітку організацію, доповнену достатнім масштабом і простором між окремими звуковими образами та планами.

 
Характеристики
БрендKnowledge Zenith
МодельZES
ТипНавушники
Частотний діапазон20 Гц - 40 кГц
Довжина шнура1.2 м
Імпеданс32 Ом
Чутливість113 дБ
Матеріал корпусуМетал
КолірСірий
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківВакуумні
ОсобливостіЗнімний кабель
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаГібридні
Призначення навушниківДля телефону

Напишіть відгук

Навушники Knowledge Zenith ZES Silver Mic

Навушники Knowledge Zenith ZES - гібридні навушники з незвичайним зовнішнім виглядом та якісним об'ємним, аналітичним звучанням. Незважаючи на свою вартість, вони оснащені електретним твіттером замість звичайного арматурного.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ